HH Elite

Lokalnyt

Kom til kæmpe Legedag i Forum Horsens

9. november 2022
Lørdag d. 12. november fra kl. 10 til 14 er der store legedag for børn og barnlige sjæle i Forum Horsens. HH Elite og Eventbyro arrangerer legedagen, hvor der er fri adgang for børn og barnlige sjæle. Forældrene kan godt sætte et kryds i deres kalender, for der vil være mange forskellige aktiviteter for børnene. Og det koster gratis at lege med.
Sport

Amalie er optimist

5. oktober 2022
Drømmen om fast spilletid blev skiftet ud med et overdrevet korsbånd, men Amalie Grøn forbliver optimist.
Sport

HH Elite: Teamet omkring holdet bliver vigtigere og vigtigere

4. oktober 2022
Den tid, hvor staben omkring et eliteidrætshold bestod af en træner og en holdleder, er for længst overstået. Der er assistenter, fysiske trænere og en sundhedssektor, der stort set matcher et sygehus i starten af tresserne. Alt sammen for at sørge for de optimale forhold for spillerne, så de kun skal tænke på at udføre deres arbejde inde på banen. I HH Elite er de også med på den vogn, og de tre fysioterapeuter er en særdeles vigtig del af træning, forebyggelse og genoptræning.
Sport

Svær opgave venter HH Elite onsdag aften

3. oktober 2022
Når Ikast håndbold kommer på besøg i Forum Horsens onsdag kl. 18.30, venter sæsonens hidtil største opgave for HH Elite. Modstanderne er blandt de tre hold, eksperterne venter vil sidde på medaljerne, når sæsonen er overstået. Det er dog så langt fra ensbetydende med at HH Elite liger sig fladt ned inden kampen. Der er lidt, der skal gøre godt igen efter en katastrofal anden halvleg i udekampen mod Silkeborg-Voel.
Sport

Hege her, der og alle vegne

21. september 2022
Træner Jan Leslie havde inden kampen proklameret, at der skulle være to point til samlingen, når kampen mod Randers var overstået, og han holdt ord. I sæsonens klart bedste præstation udspillede HH Elite tirsdagens modstander fuldstændigt og kunne gå tilfredse i bad med en 34 – 22 sejr i bagagen.
Lokalnyt

Med HH Elite i hjertet

19. september 2022
Faste gæster ved HH Elites hjemmekampe kan ikke undgå at have bemærket de to gulklædte fans udstyret med tromme og klokke, der utrætteligt bakker op omkring de gule håndboldspillere. De kommer hver gang, og for trommeslagerens vedkommende også hver gang der spilles på udebane.
Sport

HH Elite krydser klinger med skrækmodstander

15. september 2022
Når HH Elite mandag aften løber på banen til Kvindeligakampen mod Silkeborg/Voel, er det ikke med de bedste minder i bagagen. De to hold mødtes fire gange i sidste sæson, og alle fire gange var det Silkeborg/Voel, der trak det længste strå. Siden sidste sæson er Silkeborg/Voels trup blevet bredere, så der venter noget af en opgave for Jan Leslie og hans tropper fra HH Elite.
Sport

HH Elite satser meget på ungdommen

14. september 2022
Topklubber med eget udviklingskoncept får en jævn tilførsel af førsteholdsspillere, som er opdraget i den måde, der spilles håndbold på i klubben. Også HH Elite satser hårdt på at egenudvikle spillerne. Det foregår i regi af Horsens Håndboldklub, der i sidste sæson for første gang var repræsenteret på højest muligt niveau på både U-15, U-17 og U-19.
Sport

Så kom sæsonens første sejr til HH Elite

13. september 2022
Onsdag aften var HH Elite en tur ude på vestkysten. Ringkøbing var modstanderen, og lad det var sagt med det samme. HH Elite havde en sejr med i bagagen på vej hjem til Horsens. En kneben, men ikke desto mindre særdeles fortjent en af slagsen og det var en tilfreds træner, der mødte pressen efter kampen.
Sport

Gode muligheder for at ramme HH Elites mål for sæsonen

12. september 2022
Sidste år var målet at nå en slutspilsplads, og det blev efter en katastrofal start indfriet til fulde. Det blev i alt til en syvendeplads i den daværende Bambusa Kvindeliga. Op til denne sæson er ambitionerne blevet større. Nu hedder det en plads i top seks, og det er der bred enighed om er indenfor mulighederne.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022