HH Elite

Sport

Svær opgave venter HH Elite i Viborg

25. januar 2022
Onsdagens kamp på udebane mod Viborg HK er en af sæsonens absolut hårdeste opgaver. Viborg ligger som vanligt i top fire i dansk håndbold, og Viborg Stadionhal har i mange år været en stort set uindtagelig fæstning for holdet fra domkirkebyen. Ud over deltagelse i Bambusa-kvindeligaen spiller Viborg HK også med i European League i håndbold, hvor de i den just forgangne weekend var en tur i Ungarn for at møde den ungarske nummer fire Vaci. Det blev til en snæver sejr til Viborgenserne, og med den i ryggen venter stjernerne fra Viborg på HH Elite onsdag aften.
Sport

HH Elite i gang igen efter ufrivillig Covid-19 pause

11. januar 2022
Årets to første kampe blev aflyst på grund af Covid 19 i HH Elites trup. Udekampen mod Ajax København og hjemmekampen med medaljekandidaterne fra Herning/Ikast er udsat til senere, og onsdagens kamp mod Randers er derfor første gang Jan Leslie og hans troper får harpiks på fingrene i en tællende kamp i 2022.
Sport

God HH Elite optakt til udekamp mod oprykkerne

8. november 2021
Det plejer at være endog meget vanskeligt at være nyoprykket hold i den bedste række i kvindehåndbold, men oprykkerne fra Ringkøbing har taget Bambusa-kvindeligaen med storm. Det er blevet til tre sejre til Ringkøbing. Den obligatoriske sejr over bundholdet Holstebro, en sejr over Skanderborg og endelig en meget overraskende sejr over København. På det seneste har det dog knebet en smule for holdet fra vestkysten, og det skal HH Elite gøre sit til at forværre, når kampen spilles fredag aften i Ringkøbing.
Sport

To kampe venter på HH Elite i denne uge

2. november 2021
Esbjerg på udebane onsdag og hjemmekamp mod Skanderborg lørdag eftermiddag i Forum Horsens er programmet. Optakten til de to kampe var ikke den ønskede. Det blev til et nederlag sidste onsdag, hvor Silkeborg-Voel KFUM var på besøg i Horsens. I den kamp fik man set både det lave bundniveau og det tårnhøje topniveau HHElite kan diske op med. Desværre var der mere af det første end af det sidste så Silkeborg-Voel KFUM kunne ikke helt ufortjent tage to point med hjem i bussen.
Lokalnyt

Stort håndbold afterparty i Forum

1. november 2021
Når HH Elite har spillet hjemmekamp lørdag
6. november skal en forhåbentlig sejr fejres
med stor fest i Forum med helstegt pattegris,
fest og livemusik ved Bomles Venner.
Sport

Silkeborg er ikke noget let modstander

26. oktober 2021
Når der onsdag aften fløjtes op til kamp i Forum Horsens mellem hjemmeholdet HHElite og gæsterne fra Silkeborg-Voel, er der en meget jævnbyrdig kamp i vente. HHElite har gennem de seneste sæsoner haft et rimeligt godt tag på silkeborgenserne, men intet er sikkert når der skal kæmpes om to point i Horsens onsdag aften.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021