HH Elite

Sport

Endnu en knald eller fald kamp for HH Elite

21. januar 2023
Onsdagens opgør mod Ringkøbing er igen en must win kamp for de gulblusede fra Horsens. Sidste onsdag blev det til en hårdt tilkæmpet sejr på udebane over Skanderborg, og nu venter et andet hold fra bundregionerne af Kvindeligaen. I sæsonens første halvdel blev det til en snæver sejr over Ringkøbing på Vestkysten, og holdet kan let bringe HH Elite i vanskeligheder, selv om de gule spiler i egen hule.
Lokalnyt

Kom til kæmpe Legedag i Forum Horsens

9. november 2022
Lørdag d. 12. november fra kl. 10 til 14 er der store legedag for børn og barnlige sjæle i Forum Horsens. HH Elite og Eventbyro arrangerer legedagen, hvor der er fri adgang for børn og barnlige sjæle. Forældrene kan godt sætte et kryds i deres kalender, for der vil være mange forskellige aktiviteter for børnene. Og det koster gratis at lege med.
Sport

Amalie er optimist

5. oktober 2022
Drømmen om fast spilletid blev skiftet ud med et overdrevet korsbånd, men Amalie Grøn forbliver optimist.
Sport

HH Elite: Teamet omkring holdet bliver vigtigere og vigtigere

4. oktober 2022
Den tid, hvor staben omkring et eliteidrætshold bestod af en træner og en holdleder, er for længst overstået. Der er assistenter, fysiske trænere og en sundhedssektor, der stort set matcher et sygehus i starten af tresserne. Alt sammen for at sørge for de optimale forhold for spillerne, så de kun skal tænke på at udføre deres arbejde inde på banen. I HH Elite er de også med på den vogn, og de tre fysioterapeuter er en særdeles vigtig del af træning, forebyggelse og genoptræning.
Sport

Svær opgave venter HH Elite onsdag aften

3. oktober 2022
Når Ikast håndbold kommer på besøg i Forum Horsens onsdag kl. 18.30, venter sæsonens hidtil største opgave for HH Elite. Modstanderne er blandt de tre hold, eksperterne venter vil sidde på medaljerne, når sæsonen er overstået. Det er dog så langt fra ensbetydende med at HH Elite liger sig fladt ned inden kampen. Der er lidt, der skal gøre godt igen efter en katastrofal anden halvleg i udekampen mod Silkeborg-Voel.
Sport

Hege her, der og alle vegne

21. september 2022
Træner Jan Leslie havde inden kampen proklameret, at der skulle være to point til samlingen, når kampen mod Randers var overstået, og han holdt ord. I sæsonens klart bedste præstation udspillede HH Elite tirsdagens modstander fuldstændigt og kunne gå tilfredse i bad med en 34 – 22 sejr i bagagen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023