HH Elite

Sport

Den kommende danske mester venter på udebane

25. april 2022
Team Esbjerg og Odense Håndbold har været helt suveræne i denne sæson. Meget få point er sat til, og alt tyder på, at de to hold mødes i finalerne om det danske mesterskab. Umiddelbart er det Team Esbjerg, der har det bedste hold, og derfor er de også favoritter til at stå med guldmedaljerne om halsen, når sæsonen er overstået. Foreløbigt har de begge kvalificeret sig til semifinalerne.
Sport

Herning/Ikast venter i slutspillets første udekamp

30. marts 2022
Der er ingen lette kampe i slutspillet i Bambusa-kvindeligaen. Første hjemmekamp var mod Esbjerg, der er blandt de fire bedste hold i Europa, og anden kamp er mod Herning/Ikast på udebane. Selv om HH Elite vandt over Herning/Ikast på hjemmebane er hjemmeholdet kæmpefavorit.
Sport

Endnu en spændende uge venter på HH Elite

15. marts 2022
Uge 10 blev en fremragende uge for HH Elite i deres bestræbelser på at nå slutspillet i Bambusa kvindeligaen. Det blev til to sejre i ugens kampe. En hårdt tilkæmpet sejr over Nykøbing Falster i Forum Horsens og en sejr over Skanderborg på udebane på Fælleden i Skanderborg.
Sport

To afgørende kampe venter HH Elite i den kommende uge

8. marts 2022
Målet for HH Elite i denne sæson har hele tiden været en plads i top otte, som skal spille slutspil, når grundspillet er overstået. I lang tid har HH Elite været placeret på den ottendeplads, der giver adgang til det forjættede land.
Sport

Tophold krydser klinger med HH Elite

21. februar 2022
Danmarks suverænt bedste kvindehold kommer forbi Forum Horsens onsdag aften kl. 19.00. Esbjerg med landstræner Jesper Jensen på trænerbænket er onsdagens modstandere for de lokale heltinder fra HH Elite.
Sport

HH Elite skal en tur til Silkeborg i kampen for en slutspilsplads

16. februar 2022
Det er med to sikre sejre i bagagen, at HH Elite sætter sig i bussen mod Silkeborg til fredagens kamp i Bambusa-kvindeligaen. Ajax København på udebane og Holstebro i Forum Horsens måtte begge strække våben overfor et ind imellem fremragende spillende HH Elite hold. I kampen mod Holstebro var det endog uden landsholdsbobleren Laura Damgaard, der har pådraget sig en skade under træningen i ugen op til kampen.
Sport

To HH Elite kampe i hovedstaden indenfor en uge

1. februar 2022
Den udsatte kamp mod Ajax København spilles tirsdag d. 8. februar, men allerede onsdag gælder det København Håndbold. To kampe der kan give fire point, men også to kampe som HH Elite kan tabe. En meget spændende uge i vente for HH Elite.
Sport

Svær opgave venter HH Elite i Viborg

25. januar 2022
Onsdagens kamp på udebane mod Viborg HK er en af sæsonens absolut hårdeste opgaver. Viborg ligger som vanligt i top fire i dansk håndbold, og Viborg Stadionhal har i mange år været en stort set uindtagelig fæstning for holdet fra domkirkebyen. Ud over deltagelse i Bambusa-kvindeligaen spiller Viborg HK også med i European League i håndbold, hvor de i den just forgangne weekend var en tur i Ungarn for at møde den ungarske nummer fire Vaci. Det blev til en snæver sejr til Viborgenserne, og med den i ryggen venter stjernerne fra Viborg på HH Elite onsdag aften.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021