Hassel-Huset beder ikke forældrene om at holde børnene hjemmeDorte Ris leder af Hassel-Huset i Gedved.

Trods statsministerens opfordring til forældre om at holde deres børn hjemme, så vidt det er muligt, så har ledelsen af den private daginstitution Hassel-Huset - 8751 Gedved, udsendt nedenstående meddelelse til forældrene i sidste uge:

Kære alle forældre til børn i Hassel-Huset.

I tråd med statsministerens opfordring til at alle holder deres børn hjemme, hvis det er muligt, vil jeg gerne skrive dette til jer.
Både jeg og alle medarbejderne i Hassel-huset har fuld forståelse for at jeres børn kommer hver dag også selvom i er hjemsendte. Vi har fuld forståelse for at det er ganske umuligt, i hvert fald meget svært, at arbejde hjemmefra, hvis man har små børn omkring sig.

I må endelig ikke have dårlig samvittighed, når i afleverer jeres barn/børn. Vi nyder samværet med jeres børn og de har det godt hos os.

Vi ville ønske at regeringen kan se at vi også er front personale og burde have tilbudt vaccinen, men det har jo intet med jeres pasningsbehov at gøre. Samfundet ville gå endnu mere i stå, hvis vi som daginstitution lukkede ned eller pressede jer til at holde børnene hjemme.

Det der hjælper os rigtig meget, er at i advisere os, i så god tid som muligt, hvis jeres pasningsbehov ændrer sig og især, hvis der er dage jeres barn holder fri. Vi vil nemlig gerne lægge personaletimerne når børnene er hos os og det er lettest at planlægge, hvis vi har meldingerne i god tid.

- Så længe vi kan hjælpe med at holde samfundet i gang, ved at passe børnene og lade forældrene passe deres arbejde, om det er på arbejdet eller derhjemme, er ikke afgørende, så er det vores fornemmeste opgave, fortæller leder Dorte Ris.

Hassel-Huset har gennem hele perioden haft samme restriktioner for huset, så børnene ikke det ene øjeblik skulle afleveres ved døren og det næste øjeblik måtte mor og far gå med ind. Den nuværende situation og igen skærpede restriktioner bekræfter Hassel-Huset i at det er det rigtige, så børnene har en så kendt dagligdag som muligt. Leder Dorte Ris fortsætter:

- Vi oplever ingen børn der har svært ved at blive afleveret, som vi gør det nu og jeg er sikker på at børnene også trives bedst med at komme afsted i daginstitutionen som er kendt for dem alle. Så så længe der ikke er belæg for at børnene smitter hinanden ved at komme hver dag, så ser jeg ingen grund til at de skal blive hjemme, uanset om forældrene arbejder hjemmefra.
 

Dorte Ris

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021