Regionen åbner hurtigtest-sted i ØstbirkFra mandag 10. maj åbner der hurtigttest-sted i Østbirk og Torsted.

Fra mandag den 10. maj åbner nye test-steder i Østbirkhallen og Torstedhallen. Region Midtjylland er nu klar til at imødekomme et ønske fra Horsens Kommune om øget testkapacitet og flere test-steder. Det betyder, at det fra på mandag den 10. maj er muligt at blive hurtigtestet fire gange om ugen i Torstedhallen og tre gange om ugen i Østbirkhallen.

Et testteam fra Falck vil være at finde i Torstedhallen hver mandag, onsdag, fredag og søndag mellem kl. 9.00 og kl. 19.00, mens det vil være til stede i Østbirkhallen hver tirsdag, torsdag og lørdag mellem kl. 9.00 og 19.00.

- Vi oplever i disse dage et stigende antal smittede i Horsens Kommune, og det er altafgørende for at hindre smittespredning og for en effektiv smitteopsporing, at vi alle bliver testet jævnligt. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi nu får endnu flere og bedre muligheder for at blive testet rundt omkring i hele kommunen, siger borgmester Peter Sørensen.

Med de nye teststeder vil der fra på mandag være mulighed for at blive hurtigtestet - via podning i næsen og svar indenfor en halv time - ni steder i kommunen, mens der vil være mulighed for PCR-test - via podning i halsen og svar indenfor et-to døgn - tre steder i kommunen, nemlig på Regionens testcenter ved CASA Arene på Langmarksvej (med tidsbestilling), i Borgerhuset i Brædstrup (uden tidsbestilling) og i den tidligere skole på Endelave (kun mandag og torsdag)

På Region Midtjyllands hjemmeside - www.rm.dk - kan man finde den opdaterede liste over test-steder og åbningstider i Horsens Kommune.
 

Lignende artikler

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024