Covid-19

Lokalnyt

Regionen åbner testcenter i Brædstrup

26. februar 2021
Fra på tirsdag - den 2. marts - opretter Region Midtjylland endnu et test-sted i Horsens Kommune. Det bliver placeret i Brædstrup Borgercenter - det tidligere rådhus på Niels Wongesvej 8 - og her kan borgerne tre dage om ugen møde op og få en kviktest for Covid-19.
Lokalnyt

Regionen lukker testmulighed i Bankager i Horsens

22. februar 2021
Testkapacitet sendes til Region Syddanmark, hvor smittetallene er meget høje. I morgen - tirsdag den 23. februar - er sidste mulighed for at blive Covid-19-testet ved Ungdomsskolen på Bankagervej i sydbyen i Horsens.
Lokalnyt

Forebyg smerter på hjemmekontoret

21. februar 2021
Hvad sker der med kroppen, når vi sidder for længe i uhensigtsmæssige stillinger på hjemmekontoret? Og hvad kan vi gøre, for at forebygge smerter og gener? Osteopat Danni Petersen, som er indehaver af ”Osteopaterne Skanderborg og Horsens”, guider os til gode vaner på hjemmearbejdspladsen.
Lokalnyt

Ungdomsliv i en coronatid – smertegrænsen er nået

20. februar 2021
Nedlukningerne har forstærket de sociale uligheder i skolen markant, og mange unge mistrives både socialt og fagligt. Den gruppe af unge, som i foråret faktisk krediterede på onlineundervisningen, har med den anden nedlukning også passeret en smertegrænse. Det påpeger forskerne bag et omfattende DPU-forskningsprojekt om ungdomslivet under Corona.
Lokalnyt

Mens-vi-venter-banko

19. februar 2021
Horsens Ny Teater og City Horsens er den 25. februar kl. 19.00 klar til med gratis online banko, og 2000 horsensianerne har allerede tilmeldt sig.
Lokalnyt

Genåbning af idrætten vil styrke trivslen for børn og unge

18. februar 2021
Foreningsidrætten kan modvirke den stigende mistrivsel blandt børn og unge. Og det er allerede bevist, at aktiviteterne kan ske under corona-trygge og mere organiserede forhold. Derfor appellerer DIF til, at idrætten kommer med i den første genåbningsfase.
Lokalnyt

Når live kulturen/musikken mangler

17. februar 2021
Corona krisen kradser både økonomisk og socialt, den rammer nogen ved at fylde deres pung, eller for andres vedkommende, at tømme den. Nogen mangler bare nogen at tale med, ses med at holde i hånden med og når vi endelig går ud, så går vi ingen steder hen, altså måske lige bortset fra i Brugsen, eller i Bilka, men det vi lige manglede, det købte vi jo forresten i går, måske er vi så heldige at møde nogen vi kender for en sludder, ja ellers så kommer vi bare igen i overmorgen...

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021