Covid-19

Lokalnyt

Sønderbro Sogn genåbner øjeblikkeligt

14. maj 2021
Horsens Kommune ophæver nu med øjeblikkelig virkning påbuddet fra Styrelsen for Patientsikkerhed om nedlukning af Sønderbro Sogn - en nedlukning, der har varet siden lørdag morgen den 8. maj. Det betyder, at sognet og alle aktiviteter inden for sognegrænsen genåbner øjeblikkeligt.
Lokalnyt

Høje smittetal betyder nedlukning af Sønderbro Sogn

7. maj 2021
Med offentliggørelsen af dagens antal Covid-19 smittede i Horsens Kommune ligger det nu fast, at antallet af smittede i Sønderbro Sogn er så højt, at Horsens Kommune er forpligtet til at påbyde lukning af en lang række aktiviteter og tilbud indenfor sognegrænsen.
Lokalnyt

Ekstra test-mulighed i Sønderbro Sogn

7. maj 2021
De høje smittetal i Sønderbro Sogn, og den deraf følgende nedlukning af sognet fra lørdag den 8. maj, betyder, at Region Midtjylland nu indsætter et ekstra test-team i området - nærmere bestemt på Spedalsø Torv 2.
Lokalnyt

Regionen åbner hurtigtest-sted i Østbirk

6. maj 2021
Fra mandag den 10. maj åbner nye test-steder i Østbirkhallen og Torstedhallen. Region Midtjylland er nu klar til at imødekomme et ønske fra Horsens Kommune om øget testkapacitet og flere test-steder. Det betyder, at det fra på mandag den 10. maj er muligt at blive hurtigtestet fire gange om ugen i Torstedhallen og tre gange om ugen i Østbirkhallen.
Lokalnyt

Dansk turisme vil ud af COVID-19 skyggen

2. maj 2021
Destinationsselskaber og andre turismeaktører i hele landet arbejder sammen på kryds og tværs for at udvikle dansk turisme i en grøn og bæredygtig retning. Fem tværgående turismeprojekter får nu ca. 22 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Lokalnyt

Børn i Midtjylland mangler viden om vacciner

29. april 2021
Skolebørn i region Midtjylland føler ikke, at de ved nok om vacciner og hvordan de virker. Samtidig mener størstedelen af eleverne, at de har svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse fra analyseinstituttet YouGov.
Lokalnyt

Corona-test af spildevand kan være på plads til efteråret

23. april 2021
Test af spildevand skal fra efteråret udbredes til hele landet og understøtte en kontrolleret genåbning af samfundet. Det har Regeringen besluttet. DANVA har siden corona-nedlukningen i marts 2020 arbejdet for at anvende smitteopsporing gennem spildevand.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021