Covid-19

Lokalnyt

Fortsat stigende smittetal i Horsens Kommune

1. december 2021
69 borgere er i det seneste døgn testet positive med Covid-19. Smittetallet i Horsens Kommune er desværre fortsat stigende, og Horsens Kommune har med et aktuelt incidenstal på 402 nu overskredet grænsen for den såkaldte tiltagsmodel for kommunerne.
Lokalnyt

Lad nu de butiksansatte slippe for mundbind

25. november 2021
Sundhedsminister Magnus Heunicke præsenterede i går anbefalingerne fra Epidemikommissionen – herunder genindførelsen af kravet om brug af mundbind i butikker. Hvis Epidemiudvalget på et møde i eftermiddag godkender anbefalingerne, vil kravet om mundbind gælde fra mandag. HK-formand håber, at kravet kun vil omfatte kunderne og ikke medarbejderne.
Lokalnyt

Drive-in test lukker på Langemarksvej

16. november 2021
Mange vil testes for COVID-19. Derfor øger Testcenter Horsens på Langmarksvej nu sin testkapacitet betydeligt ved at lukke for drive-in med virkning fra onsdag morgen den 17. november.
Lokalnyt

Falck genåbner sine testcentre

2. november 2021
Falck åbner i morgen for testcentre i Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Sjælland, hvor danskerne hurtigt og gratis kan blive kviktestet for Corona.
Lokalnyt

Vaccinationscenter Horsens åbner igen

17. oktober 2021
Efter en kort nedlukningsperiode åbner Vaccinationscenter Horsens på Fuglevangsvej igen for vaccination mod COVID-19. Åbningstiden i oktober er hver mandag i tidsrummet kl. 8.00-16.00.
Lokalnyt

LEGO Fonden donerer 444 mio. kr. til UNICEF

26. september 2021
LEGO Fonden har netop annonceret en donation på 444 mio. kr. (70 mio. dollars) til UNICEFs arbejde i vaccinealliancen COVAX og ACT-A faciliteten. Det er den største enkeltstående privatsektordonation til UNICEF i den globale indsats for at afslutte COVID-19 pandemien. Donationen indgår i et samlet tilsagn fra LEGO Fonden på 950 mio. kr. (150 mio. dollars), der skal støtte de børn og familier, som er blevet ramt af COVID-19 pandemien verden over.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024