Højt humør og højt hår i Egebjerg IF til Håndboldens DagLørdag den 11. januar inviterede flere end 170 håndboldklubber over hele landet til Håndboldens Dag. Egebjerg IF havde debut på arrangementet og inviterede gæster i alle aldre indenfor på dagen.

Håndboldens Dag har fokus på, at alle kan være med, så klubben havde sammensat dagen med forskellige aktiviteter, boldlege og spil, hvor hele familien kunne være med. En populær aktivitet var Five-a-side, som er et fem-mod-fem spil på 2/3 bane for målgruppen 30+ med træning én gang i weekenden, så også travle forældre kan finde tiden. Her fik både erfarne håndboldspillere og nysgerrige begyndere mulighed for at have det sjovt med bløde bolde uden harpiks.

Andre aktiviteter var samarbejdsøvelser, soduko, Tip en 13’er og ansigtsmaling. Begge haller summede af liv fra kl. 14 og hele eftermiddagen. Om aftenen var der fællesspisning og konkurrencer, og Danmarks åbningskamp til EM blev vist i den ene hal, mens forskellige gymnastikredskaber var kombineret til en aktiv tumlebane for de børn, der stadig havde energi at brænde af.

- Vi har haft en forrygende god dag, hvor byens puls i den grad kunne mærkes. Vi er super glade for den gode opbakning og håber, at alle der har været forbi har oplevet en sjov dag med håndbold, som har givet lyst til at komme igen. Samtidig er vi taknemmelige for og stolte over klubbens stærke fællesskab, der har fået mere end 30 frivillige til at bidrage til at Håndboldens Dag blev en succes. Og endelig vil vi sige tak til vores samarbejdspartnere; Audio-Visuelt Centrum, MAX Horsens, Kagehuset Egebjerg, Egebjerg Pizza & Grill, Hybel Huse samt OK, som sponsorerede præmier til vores konkurrencer, siger Kristina Rahbek Schmidt fra Egebjerg IF Håndboldudvalget.

Egebjerg IF Håndbold tilbyder håndbold for piger og drenge i årgangene U5-U13 samt U19 piger, Dame Senior og Five-a-side. Du skal blot møde op og klubben tilbyder 3 gratis prøvetræninger og halvt kontingent resten af sæsonen.

Se holdtider og læs mere om Egebjerg IF’s tilbud på: www.egebjerg-if.dk/haandbold

Om Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen. Hundredevis af dem fik øjnene op for håndbolden efter at have prøvet kræfter med Håndboldfitness, Five-a-side og andre gode håndboldtilbud med motion i fokus.

Læs mere om Håndboldens Dag: www.bevægdigforlivet.dk/håndboldens-dag

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021