Horsens kommune

Lokalnyt

Ny daginstitution i tre etager på vej

3. april 2022
Første spadestik til den nye daginstitution samt en tilhørende multihal ved Campus Horsens tages mandag den 4. april. I byggeriet bliver der genbrugt mursten fra Fængslet.
KV21

Enigt Horsens Byråd står bag konstitueringsaftale

18. november 2021
Peter Sørensen fortsætter som borgmester - og alle poster er fordelt. Alle partier i det nyvalgte Horsens Byråd, der starter arbejdet den 1. januar 2022, er med i konstitueringsaftalen, der blandt andet fordeler poster i de politiske udvalg.
Lokalnyt

Budget 2022 med fokus på flere varme hænder og grøn omstilling

14. september 2021
Alle otte partier og lister i Horsens Byråd står bag budgetaftalen for 2022 og overslagsårene 2023 til 2025 - en budgetaftale, der helt overordnet fokuserer på endnu bedre velfærd for kommunens børn og unge samt de ældre, handicappede og udsatte borgere. Og hvor der også er yderligere fokus på naturen og den grønne omstilling samt oplevelser og fællesskaber for alle.
Lokalnyt

Horsens Kommune skal have ny kommunaldirektør

1. juni 2021
Horsens Kommunes kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen stopper den 31. juli som øverste chef for Horsens Kommunes ca. 7.000 medarbejdere og tiltræder i stedet et job som koncerndirektør i Silkeborg Kommune med ansvar for Børn og Unge, Beskæftigelse og Kultur og Borgerservice.
Lokalnyt

Kommunens caféer åbner igen

6. maj 2021
Fra torsdag den 6. maj kan borgere i alderen 60+ igen nyde et varmt måltid mad eller drikke en kop kaffe sammen med andre i kommunens cafétilbud.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021