Hvornår er man gammel?(Foto Per Bonde)

Nogle mener, det er fødselsattesten, der afgør det, andre mener, det er den udstråling, den enkelte har.

Foto Per Bonde

For dem, der mener det sidste, var der tirsdag modeopvisning på Birkebo. 

Det var Østbirk og omegns pensionistforening, der havde lavet aftale med Seniorshoppen om at de kom og fremviste deres brede sortiment af tøj til den modne kvinde.

Seniorshoppen havde tre mannequiner til at præsentere tøjet, og Helle stod for at fortælle om de enkelte tøjstykker. Helle har helt klart den holdning, at det tøj man iklæder sig skal skabe udstråling. Der var masser af farver og sammensætninger, der viste alsidigheden i Seniorshoppens sortiment. 

Helle havde samtidig masser af gode råd til hvordan man pifter udseendet lidt op, f.eks. blev snydekraver fremhævet som element i garderoben, der virkelig kunne gøre en forskel og give de øvrige beklædningsgenstande et nyt udtryk.

(Foto Per Bonde)

Der foregik rigtig meget på catwalken, og der blev ivrigt kommenteret blandt de omkring 30 erfarne kvinder, der var mødt op. Der var helt sikkert mange af modellerne, der blev overvejet, ligesom ideerne til at sætte tryk på udstrålingen blev diskuteret. Sikkert er det, at blot fordi man er kommet op i alderen, behøver man ikke klæde sig kedeligt.

Alt i alt var der noget for en hver smag, både de tynde og de mere fyldige, de høje og de knap så høje. Der var festtøj, hverdagstøj og såmænd også overtøj. Var du forhindret i at deltage, eller fik du bare ikke set nok, kan man finde Seniorshoppen på Facebook.

Efter modeshowet tog forkvinde for Pensionistforeningen Lis Vejen Petersen ordet, og takkede Seniorshoppen for deres indsats, og henvendt til medlemmerne, mindede hun om, at sognepræst Mette Bock den 2. november holder foredrag om sin vej til at blive præst. Her håber vi så at se lidt flere mænd, sluttede Lis.

Man kan for øvrigt godt undre sig lidt over, at der overhovedet ikke var nogle af pensionistforeningens mandlige medlemmer til stede til modeshowet, for der var meget interessant at se på.

pebo

(Foto Per Bonde)

Lignende artikler

pebo

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023