Idræt

Kultur- og fritidsudvalget Andreas Boesen, bestyrelsesmedlem DGI Sydøstjylland Bettina Mikkelsen, formand Lund IF Mads Busk
Lokalnyt

Foreningsudvikler skal bevæge Lund og omegn

24. februar 2023
Et samarbejde mellem Horsens Kommune, Lund Idrætsforening og DGI Sydøstjylland sikrer at en foreningsudvikler bliver ansat i Lund IF for at få endnu flere børn, unge og voksne til at bevæge sig. Målsætningen er at styrke deltagelsen i bevægelsesaktive fritidsfællesskaber og øge medlemstallet.
Lokalnyt

Glædeligt med løft for udendørsidrætten

19. marts 2021
Fra på mandag løftes forsamlingsforbuddet for udendørs idræt fra 25 til 50 personer. DIF håber, at det er en forsmag på en større åbning, der inkluderer indendørsidrætten fra 6. april.
Lokalnyt

Fortsat lukning af indendørsidrætten gør voldsomt ondt

14. marts 2021
Idræt er et af de vigtigste værktøjer til at øge både den fysiske og den mentale trivsel. Men endnu er mange børn og unge udelukket fra at kunne dyrke deres idræt. Derfor opfordrer Danmarks Idrætsforbund til, at indendørsidrætten genåbnes hurtigst muligt.
Lokalnyt

Bevægelse i SFO skal hjælpe udsatte indskolingsbørn

22. februar 2021
Dansk Skoleidræt er med støtte fra Ole Kirk’s Fond på vej med projektet FritterSport. Her skal bevægelse i SFO-tid særligt hjælpe de børn, der har svært ved at finde og indgå venskaber. I projektet uddannes pædagoger, og der udvikles materialer til temabaserede bevægelsesforløb for alle indskolingsbørn – med fokus på at hjælpe de udsatte børn med at udvikle sociale kompetencer og indgå i fællesskaber.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023