Indsamling

Lokalnyt

Rekordmange børn skal samle skrald

13. marts 2023
Børnene går forrest, når Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løber af stablen i uge 12. I år er det med rekordstor opbakning fra landets skoler og dagtilbud, og alene i Horsens Kommune skal 2.246 børn ud at samle affald i naturen.
Lokalnyt

6500 konfirmander står tidligt op på søndag

10. marts 2023
På søndag går en stor del af landets kommende konfirmander på gaden for at samle ind til Folkekirkens Nødhjælps årlige indsamling. På den måde får mange af de unge både ’et kryds’ og en god fornemmelse i maven.
Lokalnyt

Røde Kors efterlyser indsamlere

22. september 2022
Søndag 2. oktober gennemfører Røde Kors sin årlige Landsindsamling. Også Horsens Nord-afdelingen er i fuld gang med forberedelserne, hvilket først og fremmest består i af finde indsamlere.
Lokalnyt

Red Barnet mangler indsamlere i Østbirk og omegn

18. august 2022
Millioner af børn er truet af hungersnød på Afrikas Horn, som lige nu er ramt af den værste tørke i 40 år. Søndag den 4. september går Red Barnet på gaden for at samle ind, men der er brug for flere indsamlere i Østbirk og omegn.
Lokalnyt

Herrelandsholdets kamptrøjer på auktion for Ukraines børn

26. marts 2022
Til årets første landsholdskamp viser Herrelandsholdet deres støtte til børnene i Ukraine. Både det danske, hollandske og ukrainske flag har fået plads på brystet af trøjerne. Efter kampen signerer spillerne deres unikke kamptrøjer, som de har doneret til en auktion for UNICEF’s arbejde for Ukraines børn.
Lokalnyt

En verden til forskel

17. marts 2022
Ingen kan alt – men alle kan lidt - og sammen kan vi bare det mere. Søndag formiddag var Østbirk Præstegård fyldt af skønne mennesker, der havde valgt at bruge et par timer på en travetur rundt i Østbirk – Vestbirk – Yding.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023