Indsamling

Lokalnyt

Deltag i Landsuddelingen – og red liv

2. maj 2021
Nu er der ikke længe til Hjerteforeningens Landsuddeling, der samler ind til flere hjertestartere. Du kan både deltage ved at samle ind digitalt hjemme fra sofaen eller ved at gå en tur og samle ind kontantfrit.
Lokalnyt

Så meget blev der fundet på Affaldsindsamlingen

1. maj 2021
Der blev fundet masser af takeaway-emballage, engangsmundbind og andet skrald, da børn og voksne i hele landet deltog i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Nu er det indsamlede affald gjort op.
Lokalnyt

Allan tager skraldet i Gantrup

29. april 2021
Allan B. Christensen fra Gantrup mødte op til indsamlingsdagen søndag 18. april i Østbirk og havde besluttet sig for at indsamle skrald i vejsiden mellem Østbirk og Voervadsbro. En simpel og hurtig opgave mente han.
Lokalnyt

Affaldsindsamling hele ugen

20. april 2021
Uge 15 var ugen hvor Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løb af stablen og i vores lokalområde benyttede mange sig af, at få ryddet op efter dem som mener naturen er deres private skraldespand.
Lokalnyt

Affaldsuge kulminerer i weekenden

16. april 2021
I weekenden kulminerer Affaldsindsamlingen med mere end 2.200 lokale indsamlinger i hele landet. Her skal tusindvis af danskere ud med handsker og sæk for at give naturen en hånd.
Lokalnyt

Naturvenner vil takeaway-svineri til livs

12. april 2021
Fra i dag går jagten ind på al den takeaway-emballage, der ligger og flyder i naturen, når årets affaldsindsamling skydes i gang. Men skal problemet med henkastede kaffekopper og fødevarebeholdere for alvor løses, er der brug for et endeligt opgør med engangsemballagen, mener Danmarks Naturfredningsforening, der efterlyser bindende nationale mål og flere tiltag på området.
Lokalnyt

På søndag samler frivillige fra Kræftens Bekæmpelse ind

8. april 2021
På søndag ringer det på din dør, når tusindvis af indsamlere er på gaden for at samle ind til kræftsagen. Du kan også møde indsamlingen i dit Facebook-feed, hvor man kan oprette en digital indsamlingsbøtte. Hvis du ikke er hjemme eller foretrækker at donere digitalt, kan du støtte kræftsagen via sms, MobilePay, bankoverførsel, girokort eller Facebook.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021