Indsamling

Lokalnyt

Herrelandsholdets kamptrøjer på auktion for Ukraines børn

26. marts 2022
Til årets første landsholdskamp viser Herrelandsholdet deres støtte til børnene i Ukraine. Både det danske, hollandske og ukrainske flag har fået plads på brystet af trøjerne. Efter kampen signerer spillerne deres unikke kamptrøjer, som de har doneret til en auktion for UNICEF’s arbejde for Ukraines børn.
Lokalnyt

En verden til forskel

17. marts 2022
Ingen kan alt – men alle kan lidt - og sammen kan vi bare det mere. Søndag formiddag var Østbirk Præstegård fyldt af skønne mennesker, der havde valgt at bruge et par timer på en travetur rundt i Østbirk – Vestbirk – Yding.
Lokalnyt

Red Barnet har brug for indsamlere i Østbirk og omegn

20. august 2021
Coronakrisen er langt fra slut for verdens mest udsatte børn, der risikerer at mærke pandemiens konsekvenser mange år frem. Søndag den 5. september samler Red Barnet ind til at hjælpe de sårbare børn, men der mangler indsamlere i Østbirk og omegn.
Lokalnyt

Deltag i Landsuddelingen – og red liv

2. maj 2021
Nu er der ikke længe til Hjerteforeningens Landsuddeling, der samler ind til flere hjertestartere. Du kan både deltage ved at samle ind digitalt hjemme fra sofaen eller ved at gå en tur og samle ind kontantfrit.
Lokalnyt

Så meget blev der fundet på Affaldsindsamlingen

1. maj 2021
Der blev fundet masser af takeaway-emballage, engangsmundbind og andet skrald, da børn og voksne i hele landet deltog i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Nu er det indsamlede affald gjort op.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021