IT

Lokalnyt

Danskerne er trætte af cookies

2. maj 2021
7 ud af 10 danskere er godt trætte af cookies, og specielt videresalg af personlige oplysninger til tredjepart er noget danskerne ikke gider.
Lokalnyt

Nyhedsapp tager udgangspunkt i børnenes behov

14. april 2021
’Ultra Nyt+’ hedder en ny app fra DR, der lanceres i dag til de 9-14-årige. Den skal - ved at bruge interaktive greb, børnene kender fra sociale medier, gøre nyheder relevante for dem. Udgangspunktet for appen er, hvad børnene selv siger en app skal kunne, hvis den skal give mening for dem.
Lokalnyt

Identitetstyveri bekymrer danskerne

21. marts 2021
Mange er bekymrede for at få stjålet og misbrugt deres identitet på nettet. Frygten for at lønkontoen er tømt, der er optaget lån man ikke kender til, eller ens navn eller billede misbruges til at chikanere andre har fået et godt tag i danskerne.
Lokalnyt

Sådan undgår du at blive snydt på nettet

8. marts 2021
Nettet er fyldt med svindlere, der på den ene eller den anden måde forsøger at snyde intetanende ofre med løfter om corona-vacciner, penge eller romantik. Bitdefenders sikkerhedsekspert Liviu Arsene giver dig her en liste over de mest normale svindelnumre, du skal være opmærksom på, og råd til hvordan du undgår at blive snydt af dem.
Lokalnyt

Hackere kan udløse falske jordskælvsalarmer

21. februar 2021
En ny undersøgelse viser, at almindeligt seismologisk udstyr, der bl.a. bruges til at observere og advare om jordskælv, er sårbart over for hackerangreb. Hackere kan bruge udstyret til at udløse falske jordskælvsalarmer og skjule ægte alarmer. “Manipuleres udstyret, kan det skabe en del panik, selv hvis det kun er kortvarigt og viser sig at være falsk alarm” siger Bitdefenders sikkerhedsekspert. “Men hvis alarmerne bliver deaktiveret ved et ægte jordskælv, så kan det få alvorlige konsekvenser.”

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021