IT

Lokalnyt

To ud af tre føler at telefonen er aflyttet

2. januar 2022
Rigtig mange danskere har ofte eller enkelte gange haft fornemmelse af, at der kort tid efter at de har talt om et emne, dukker reklamer op for dette emne på nettet eller på sociale medier.
Lokalnyt

Markant stigning i anmeldelser om svindel med NemID

30. september 2021
En ny rapport fra Rigspolitiet viser en tredobling i anmeldelser af sager om svindel med NemID fra 2017-2020. Tallene dækker både over sager, hvor gerningsmænd har forsøgt at skaffe sig uretmæssig adgang til andre personers NemID-oplysninger, f.eks. via såkaldt phising, og sager hvor NemID-oplysninger er blevet anvendt uretmæssigt af personer. Politiinspektør peger på, at fortsat forebyggelse og oplysning fra myndighedernes side og forsigtighed fra borgernes side er vigtige elementer på vejen mod mindre svindel på nettet.
Lokalnyt

Danmark vil mangle 22.000 it-professionelle i 2030

22. juni 2021
På trods af et stort fokus og et øget optag på it-uddannelserne, vil danske virksomheder fortsat få svært ved at rekruttere it-professionelle med de rette kompetencer frem til 2030. Det viser en rapport udarbejdet af IRIS Group og HBS Economics for Danske Gymnasier og Ingeniørforeningen, IDA.
Lokalnyt

Danskerne er trætte af cookies

2. maj 2021
7 ud af 10 danskere er godt trætte af cookies, og specielt videresalg af personlige oplysninger til tredjepart er noget danskerne ikke gider.
Lokalnyt

Nyhedsapp tager udgangspunkt i børnenes behov

14. april 2021
’Ultra Nyt+’ hedder en ny app fra DR, der lanceres i dag til de 9-14-årige. Den skal - ved at bruge interaktive greb, børnene kender fra sociale medier, gøre nyheder relevante for dem. Udgangspunktet for appen er, hvad børnene selv siger en app skal kunne, hvis den skal give mening for dem.
Lokalnyt

Identitetstyveri bekymrer danskerne

21. marts 2021
Mange er bekymrede for at få stjålet og misbrugt deres identitet på nettet. Frygten for at lønkontoen er tømt, der er optaget lån man ikke kender til, eller ens navn eller billede misbruges til at chikanere andre har fået et godt tag i danskerne.
Lokalnyt

Sådan undgår du at blive snydt på nettet

8. marts 2021
Nettet er fyldt med svindlere, der på den ene eller den anden måde forsøger at snyde intetanende ofre med løfter om corona-vacciner, penge eller romantik. Bitdefenders sikkerhedsekspert Liviu Arsene giver dig her en liste over de mest normale svindelnumre, du skal være opmærksom på, og råd til hvordan du undgår at blive snydt af dem.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023