Jubilæum

Lokalnyt

Bageriet fejrede 18 år og tog en tur ud blandt stjernerne

14. februar 2023
Kagehuset i Hovedgård kunne i uge seks fejre 18-års fødselsdag og der er en fast tradition med en temakage. Bagermester Henrik Kjær og nogle af hans bagersvende kastede sig over et vanvittigt kageprojekt som skulle færdiggøres på få dage så den kunne være klar til de mange gratulanter der var inviteret til fødselsdag fredag eftermiddag, i det store bageri.
Lokalnyt

Horsens bokseklub fyldte 100 år

25. januar 2023
En af Horsens ældste idrætsklubber, Horsens Atletikklub blev stiftet for 100 år siden og i weekenden blev højtideligheden fejret med en stor fest på restaurant Pynten på Horsens Marina.
Lokalnyt

Søstærk fødselar fylder 100 år

16. november 2022
Horsens Marineforening kunne 11. november fejre sin 100-års fødselsdag. Dette skete med en række arrangementer i foreningens lokaler og rundt om i Horsens by. Dagen begyndte med at miljøskibet Gunnar Thorsson anløb Horsens havn.
Lokalnyt

40-års jubilæum fejres med mad og underholdning

5. oktober 2022
Er der allerede gået fyrre år vil nogen sikkert spørge? Støtteforeningen Søndergården og Klovenhøjs Venner har samlet mange penge ind, til deres arbejde gennem fire årtier og det skal fejres med en stor fest på Pejsegården.
Lokalnyt

Hovedgård blæserne: En forrygende flot jubilæumskoncert

4. oktober 2022
I begyndelsen af 1960-erne byggede man den nye Hovedgård centralskole og man valgte Niels Heyn som ny skoleinspektør. Hans så straks at Hovedgård manglede musik og vidste det var vigtigt for børnene. Ud af disse tanker udsprang både Hovedgård skoleorkester og i 1972 var Hovedgård Blæserne en realitet.
Lokalnyt

Vestbirk Friskole 130 år

28. september 2022
Året er 1892 og i Vestbirk, som var langt ude på landet dengang, etablerer man en friskole. Meget er sket både med skolen og lokalområdet i de mellemliggende 130 år.
Lokalnyt

Mølledag på Uldum Mølle Museum fejres med dobbelt jubilæum

9. juni 2022
Søndag 19. juni 2022 er der mølledag i hele Danmark – hvor landets gamle vind og vandmøller åbner dørene og byder indenfor. Mere end 100 møller deltager i mølledag 2022. Af lokale møller er følgende med i fællesarrangementet: Bjerre mølle, Gl. Rye Mølle, Odder Dampmølle, Stenager Mølle (Vejle), Vester Mølle i Skanderborg og så altså Uldum Mølle.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023