Jubilæum

Lokalnyt

Henrik fejrede 25-års jubilæum

3. maj 2022
Det er en bedrift at kunne fejre 25 år i samme firma, og det er hvad elektriker Henrik Kjær Andersen fra Hovedgård gjorde torsdag i sidste uge.
Lokalnyt

Dobbelt op på Gymnastikopvisning i Gedved

8. marts 2022
Gymnastikforeningen Gedved kan næsten ikke vente længere. I år kan vi atter fylde Gedved Hallen med publikum, når der afvikles gymnastikopvisning, som vi kender det - og kan huske det. Forventningsfulde, glade og spændte gymnaster, indmarch med fanen forrest, fællessang, taktfaste klapsalver så loftet er ved at lette. Det bliver SÅ godt!
Lokalnyt

100-årig fremviste både kurver og former

28. september 2021
Det smukke efterårsvejr lokkede hundredvis af bilentusiaster og gratulanter til p-pladsen foran Hotel OPUS i Horsens, da Horsens Automobil og Motorklub, en anelse forsinket, kunne fejre klubbens runde dag med masser guf til øjnene.
Lokalnyt

Musikken er på plads til jubilæumsfest

1. juli 2021
Efter et sejt træk, kan Jan Koborg som er en af folkene bag byfesten i Hovedgård, præsentere hele tre musiknavne som skal underholde i Hovedgårdhallen lørdag 18. september, når man fejrer byfestens 60-års jubilæum.
Lokalnyt

God erstatning for manglende byfest

29. juni 2021
Efter at måtte aflyse Hovedgård Byfest sidste år og at alle mere eller mindre har været forhindret i at være sammen i større antal, så lyser det heldigvis. I Hovedgård er man i fuld sving med at forberede byfestens 60-års jubilæum og indvielsen af den nye Hovedgårdhal.
Lokalnyt

Per Mikkelsen fejrer 25-års jubilæum

28. april 2021
Når man træder ind i butikken hos Gantrup Byggemarked, er Per Mikkelsen ofte den første man møder og her får man høj faglig vejledning og man går altid ud igen efter en god handel.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021