Jul

Lokalnyt

Juleteater og risengrød

20. december 2022
Gågaden i Horsens summer af liv og masser af juleaktiviteter. Og der er fuldt tryk på juleløjerne i det meste af den indre by. I igloen på gågaden kan man opleve forskellige former for optræden og denne gang var skuespillerne fra Komediehuset som opførte deres søde juleforestilling for børn og barnlige sjæle.
Lokalnyt

Adventsforestilling: En værre nissehistorie

19. december 2022
Alle søndagene i advent kunne man i igloen på Søndergade i Horsens træffe en flok herlige nisser, som fortalte nissehistorier for børn og voksne. Det var en flok skuespillere fra Horsens Amatør Teater som underholdt med en sød juleforestilling.
Lokalnyt

Julen er på vej

6. december 2022
En masse skønne mænd, mødte tirsdag sidst på dagen op i Østbirk Kirke. Her stod sognepræst Lone Buhl klar og korleder Ulrik Bruun Fanø. Ulrik Bruun Fanø overtog roret og der blev øvet korsang til den store medalje.
Lokalnyt

Julen kom igen sejlende til Horsens

28. november 2022
Det er en fast tradition at julemanden kommer sejlende til Horsens den 1. søndag i advent og i år var heller ingen undtagelse. 5-600 mennesker var mødt op på kajen ved Horsens havn for at tage imod julemanden og hans julenisser da de stævnede ind til kajen.
Lokalnyt

Jul med omtanke i Horsens

18. november 2022
Igloen, juletoget og karrusellen vender tilbage, og horsensianerne skal ikke snydes for julelys, der dog i år kun vil være tændt sidst på eftermiddagen og om aftenen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023