Jul

Lokalnyt

Julelys i Hovedgård lyser op i mørket

30. november 2023
En varm tak til lokalsamfundet og virksomheder i Hovedgård for deres støtte og dedikation. Uden dem ville julebelysningen i byens gader ikke have været en realitet.
Lokalnyt

Unikt julefællesskab vender tilbage

28. november 2023
Her opstår hjerterum mellem værter og gæster, der ikke kender hinanden i forvejen. De fleste er enige om, at julen, og særligt juleaften, er en af de hyggeligste tider på året. Det er dog ikke alle, som forbinder julen med hygge, fællesskab og familietid - måske fordi man sidder ufrivilligt alene eller trænger til nye traditioner.
Lokalnyt

Ny julebelysning på vej til Østbirk

7. november 2023
På årets generalforsamling blev det besluttet at indkøbe ny julebelysning, men Østbirks borgere får dog først fornøjelsen af den nye belysning i 2024. Julelysene bliver i år sat op og tændt den 25. november.
Lokalnyt

Juleteater og risengrød

20. december 2022
Gågaden i Horsens summer af liv og masser af juleaktiviteter. Og der er fuldt tryk på juleløjerne i det meste af den indre by. I igloen på gågaden kan man opleve forskellige former for optræden og denne gang var skuespillerne fra Komediehuset som opførte deres søde juleforestilling for børn og barnlige sjæle.
Lokalnyt

Adventsforestilling: En værre nissehistorie

19. december 2022
Alle søndagene i advent kunne man i igloen på Søndergade i Horsens træffe en flok herlige nisser, som fortalte nissehistorier for børn og voksne. Det var en flok skuespillere fra Horsens Amatør Teater som underholdt med en sød juleforestilling.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023