Jul

Lokalnyt

Årets julevandring 2023

9. januar 2024
VESTBIRK - Torsdag d. 28. december afviklede Vestbirk kano- & fritidslaug endnu en gang årets julevandring ved Vestbirk søerne.
Lokalnyt

Spejderne i Egebjerg: En juletradition genopfinder sig

27. december 2023
EGEBJERG - Spejderne i Egebjerg forvandler juletræer til fællesskab og læring i deres årlige indsamlingsinitiativ. En tradition, der styrker lokalsamfundet og spejderånden, mens de fejrer 10-års jubilæum med engagement og bæredygtighed.
Lokalnyt

Jul i Østbirk for 50 år siden – en jul der stod i krisens tegn

21. december 2023
ØSTBIRK - Avisens 'hus-historiker', Jens Glavind, har været i arkiverne og på hukommelsens hylder for at tegne et levende billede af julen i Østbirk for 50 år siden. Her tager han læserne med på en rejse tilbage i tiden, hvor meget er genkendeligt, men alligevel helt anderledes end hvordan vores samfund ser ud i dag. Nyd læsningen og de mange spændende avisudklip.
Lokalnyt

Østbirk oplevede en magisk juleoverraskelse!

18. december 2023
ØSTBIRK - I en by, hvor juleånden stråler, viste Østbirk sig fra sin bedste side, da Julemanden og hans forklædte rensdyr spredte glæde blandt store og små. Et eventyr af slikposer, latter og fællesskab, der minder os om julens magi og samhørighed.
Lokalnyt

Julelys i Hovedgård lyser op i mørket

30. november 2023
En varm tak til lokalsamfundet og virksomheder i Hovedgård for deres støtte og dedikation. Uden dem ville julebelysningen i byens gader ikke have været en realitet.
Lokalnyt

Unikt julefællesskab vender tilbage

28. november 2023
Her opstår hjerterum mellem værter og gæster, der ikke kender hinanden i forvejen. De fleste er enige om, at julen, og særligt juleaften, er en af de hyggeligste tider på året. Det er dog ikke alle, som forbinder julen med hygge, fællesskab og familietid - måske fordi man sidder ufrivilligt alene eller trænger til nye traditioner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024