Kagehuset

Lokalnyt

Kagehusets kreative kager: En fest for smagsløgene!

7. februar 2024
HOVEDGÅRD - Når Kagehuset i Hovedgård fejrer sin 19-årsdag, er det ikke bare en dag. Det er en invitation til en rejse fyldt med smag, tradition og fornyelse. Den 9. februar bliver en dag, hvor bagermester Henrik Kjær ikke kun ærer fortiden, men også byder fremtiden velkommen med åbne arme og fulde fade.
Lokalnyt

Bertram drømmer om egen bagerbutik

25. april 2023
14-årige Bertram Clementsen fra Hovedgård, der imponerede seere med sine bagetalenter i DR's junior-udgave af Den Store Bagedyst viste sine talenter hos Kagehuset i Hovedgård.
Lokalnyt

Bageriet fejrede 18 år og tog en tur ud blandt stjernerne

14. februar 2023
Kagehuset i Hovedgård kunne i uge seks fejre 18-års fødselsdag og der er en fast tradition med en temakage. Bagermester Henrik Kjær og nogle af hans bagersvende kastede sig over et vanvittigt kageprojekt som skulle færdiggøres på få dage så den kunne være klar til de mange gratulanter der var inviteret til fødselsdag fredag eftermiddag, i det store bageri.
Lokalnyt

Bageri fejrer 10 år på samme adresse

11. oktober 2022
Kagehuset i Hovedgård kan i disse dage fejre 10-året for åbningen af deres store bageri på Ørridslevvej 1. Selvom nuværende og tidligere kriser har truet Henrik Kjærs livsværk, så kører bageriet ufortrødent videre mens mange bagermestre må lukke og slukke.
Lokalnyt

Garvet bager på Food Expo

5. april 2022
Bagermester Henrik Kjær er en travl mand og da han fik en invitation til at kæmpe mod yngre dynamiske kræfter på Food Expo i forrige uge, sagde han ja tak.
Lokalnyt

Akustisk hygge i Østbirk

13. oktober 2021
Lørdag eftermiddag var der premiere på en nyskabelse, da Kagehusets Café i Østbirk, var rammen til en hyggelig intimkoncert med guitaristerne og sangerne Jesper Vind og Carsten Bojsen.
Lokalnyt

Brødsalg støtter syge børn

12. oktober 2021
Hos Kagehuset i Hovedgård er der som altid fuld gang i udviklingen af nye brød til kunderne og det nyeste brød på disken er SvireVip som er udover at smage godt også donerer 1 krone for hvert solgt brød til Børnecancerfonden.
Lokalnyt

Surdejskongen gør det igen

4. oktober 2021
I moderne bagerier går det stærkt – rigtig stærkt – men bagermester Henrik Kjær fra Kagehuset har fundet de gamle bager dyder frem og bruger den tid det tager for at fremstille et surdejsbrød af højeste kvalitet. Og det ligner en stor succes allerede fra begyndelsen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023