Kagehuset

Lokalnyt

Kagehuset udvider med nye ovne

27. april 2021
Hvad vejer 3 tons, er sølvblank, 245 grader varm og har et transportbånd? Det gør den nye moderne stenovn som er blevet installeret hos Kagehuset i Hovedgård.
Lokalnyt

Hvem laver det flotteste påskeæg?

26. marts 2021
Hos Kagehuset er Hovedgård er der altid travlt i bageriet, men stemningen er også glad og kammeratlig. Bagermester Henrik Kjær og bagersvend Jesper har valgt at udfordre hinanden i at fremstille kæmpe chokoladepåskeæg og vil lad dem som har lyst vælge det flotteste på Facebook. Præmien er et af to påskeæg til en heldig vinder.
Lokalnyt

Lions Club Bygholm delte 810 fastelavnsboller ud

15. februar 2021
Sammen med bagermester Henrik Kjær fra Kagehuset i Hovedgård delte Lions Club Bygholm 810 fastelavnsboller ud til 20 pleje- og omsorgscentre i Horsens kommune. Det var noget der faldt i modtagernes smag.
Lokalnyt

Danmarks måske største fastelavnsbolle i Hovedgård

29. januar 2021
Bagermester Henrik Kjær hos Kagehuset fik en opringning fra TV2 Østjylland om han var frisk på en ”lille” opgave at bage Danmarks største fastelavnsbolle? Henrik siger ikke nej til en frisk udfordring og kastede torsdag sig over opgaven mens det hele film filmet til tv.
Lokalnyt

Bageren holder stadig åbent!

18. december 2020
I en tid med Covid-19 og næsten daglige pressemøder med efterfølgende tiltag og restriktioner, kan det være svært at følge med for borgere og erhvervsdrivende hvad der gælder og hvornår.
Lokalnyt

Æblerne fra Tolstrup frister allerede

11. september 2020
Når man kommer forbi en frugtplantage, er det nu tydeligt at efteråret markerer sin ankomst med en eksplosion af røde, orange og gule farver på frugttræerne. De første æbler af sorten Rød Amora er lige til at plukke og bruge i masser bagværk, hvilket bagermester Henrik Kjær står klar til.
Lokalnyt

Åbning af Kagehusets nye Café i Østbirk

6. september 2020
Efter en lang ventetid og med benspænd fra Coronaen, kunne Kagehuset i Østbirk omsider fredag åbne dørene og invitere kunderne ind i den nye café som ligger i forbindelse med butikken.
Lokalnyt

Jordbærtærte med masser af sommer og sol

8. juni 2020
Kage er populært og særligt kvalitetskager med de bedste råvarer er i høj kurs, for de smager bare bedre og giver en uovertruffen smagsoplevelse. Hos Kagehuset i Hovedgård mærker man tydeligt efterspørgslen og nu hvor sæsonen for jordbærtærter er i gang har bagermester Henrik Kjær og hans bagersvende ekstra travlt i bageriet.
Lokalnyt

Henrik Kjær er forelsket i bagerfaget

2. juni 2020
Der bor en bager i… Hovedgård og han hedder Henrik Kjær. Indehaver og bagermester hos Kagehuset er kendt af de fleste som en flink fyr og dygtig håndværker. I denne artikel kommer vi lidt tættere på hvem Henrik Kjær er og hvad der driver ham til de mange flotte resultater han har opnået indenfor sit fag gennem mange år.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021