Kagehuset

Lokalnyt

Garvet bager på Food Expo

5. april 2022
Bagermester Henrik Kjær er en travl mand og da han fik en invitation til at kæmpe mod yngre dynamiske kræfter på Food Expo i forrige uge, sagde han ja tak.
Lokalnyt

Akustisk hygge i Østbirk

13. oktober 2021
Lørdag eftermiddag var der premiere på en nyskabelse, da Kagehusets Café i Østbirk, var rammen til en hyggelig intimkoncert med guitaristerne og sangerne Jesper Vind og Carsten Bojsen.
Lokalnyt

Brødsalg støtter syge børn

12. oktober 2021
Hos Kagehuset i Hovedgård er der som altid fuld gang i udviklingen af nye brød til kunderne og det nyeste brød på disken er SvireVip som er udover at smage godt også donerer 1 krone for hvert solgt brød til Børnecancerfonden.
Lokalnyt

Surdejskongen gør det igen

4. oktober 2021
I moderne bagerier går det stærkt – rigtig stærkt – men bagermester Henrik Kjær fra Kagehuset har fundet de gamle bager dyder frem og bruger den tid det tager for at fremstille et surdejsbrød af højeste kvalitet. Og det ligner en stor succes allerede fra begyndelsen.
Lokalnyt

5. klasse fra Voerladegård skole udstiller i Kagehuset

11. juni 2021
5. klasse fra Voerladegård skole har over to temadage arbejdet med en autentisk skrivesituation. I autentiske skrivesituationer skal eleverne skrive en tekst (eller en anden form for produkt), som på den ene eller den anden måde har en funktion i samfundet. Eleverne skal altså lave producere noget, som skal ud at gøre en forskel i ”det virkelige liv”.
Lokalnyt

Kagehuset udvider med nye ovne

27. april 2021
Hvad vejer 3 tons, er sølvblank, 245 grader varm og har et transportbånd? Det gør den nye moderne stenovn som er blevet installeret hos Kagehuset i Hovedgård.
Lokalnyt

Hvem laver det flotteste påskeæg?

26. marts 2021
Hos Kagehuset er Hovedgård er der altid travlt i bageriet, men stemningen er også glad og kammeratlig. Bagermester Henrik Kjær og bagersvend Jesper har valgt at udfordre hinanden i at fremstille kæmpe chokoladepåskeæg og vil lad dem som har lyst vælge det flotteste på Facebook. Præmien er et af to påskeæg til en heldig vinder.
Lokalnyt

Lions Club Bygholm delte 810 fastelavnsboller ud

15. februar 2021
Sammen med bagermester Henrik Kjær fra Kagehuset i Hovedgård delte Lions Club Bygholm 810 fastelavnsboller ud til 20 pleje- og omsorgscentre i Horsens kommune. Det var noget der faldt i modtagernes smag.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021