Koncert

Lokalnyt

Julekoncert med Vocalí i Gedved

26. november 2021
Traditionen tro afholder Gedved Musikforening julekoncert i Seminariets hyggelige lokaler. Det er i år Skanderborg-koret Vocalí, der underholder og spiller til et par fællessange.
Lokalnyt

Julekoncert i Østbirk Kirke med Grundtone Trio

23. november 2021
Vi får besøg af en trio fra Fyn, nemlig – Grundtone Trio, som vil give os en varieret og fyldig musikoplevelse i Østbirk Kirke søndag 12. december kl. 16.00 og der er gratis adgang til koncerten.
Lokalnyt

Crazy Ivans i Blueshouse

18. november 2021
Lørdag 13. november, havde BluesHouse besøg af popstjernerne Crazy Ivans, som Søren Rislund faktisk selv udtrykte det fra scenen og var man ikke tilfreds med dette, så kunne man jo bare forlade huset og køre længere ned ad gaden for at tjekke ud, om man måske troede Tamra Rosanes Duo skulle være bedre, Rosanes besøgte nemlig Tebstrup Forsamlingshus, samme aften.
Lokalnyt

Lækker koncert med Esben Kronborg

9. november 2021
Der kan være store udsving i antallet af publikummer til koncerterne i Gedved på det gamle Seminarium, men hyggen er altid i den høje ende, uanset antallet af gæster i salen og fredagens koncert med Esben Kronborg var heller ingen undtagelse.
Lokalnyt

Oplev en levende country-legende i Tebstrup

31. oktober 2021
Navnet Tamra Rosanes burde være kendt af mange, den alsidige amerikansk fødte sangerinde har været aktiv på den danske musikscene siden 1970-erne og lørdag 13. november kl. 18.00 kan man høre og opleve hende i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Skøre Ivan kommer til Kattrup

30. oktober 2021
Hovedgård Bluesfest vender nu igen tilbage til vores vante omgivelser i BluesHouse, hvor vi glæder os til at se jer, til en LIVE blues koncert langt ud over det sædvanlige, lørdag 13. november.
Lokalnyt

Udsigt til endnu en magisk troubadouraften

29. oktober 2021
Esben Kronborg på Kulturdagene i Gedved. Musikforeningen i Gedved har gennem de sidste 10 år budt på mange oplevelser i de intime rammer i Seminariets festsal. Senest var det Sebastian, der henrykkede en fyldt sal, og denne gang er det den lokale troubadour og singer/songwriter, Esben Kronborg, der lægger vejen forbi.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021