Koncert

Lokalnyt

Pejsegårdens nytårsmagi: Silkeborg Big Band lyser op

31. januar 2024
BRÆDSTRUP - En eftermiddag af musikalsk fortryllelse, hvor Silkeborg Big Band, med tre strålende sangsolister, skabte magi på Pejsegårdens scene. Klassikere som 'Fly Me to the Moon' fik nyt liv i en eftermiddag fyldt med glæde, god mad, og hyggelig stemning.
Lokalnyt

Hårene rejste sig i Vedslet

28. november 2023
”Det var en mørk og stormfuld aften”, sådan starter de 24 afsnit af De Nattergales ”The julekalender”, der siden 1991 har tonet frem på de danske tv-skærme.
Lokalnyt

Julekoncert i Gedved: En fest for sanserne

24. november 2023
I hjertet af Gedved venter en særlig juleoplevelse den 10. december. Danscher koret vil med hjertegribende melodier og varme fællessange forvandle en almindelig vintersøndag til en mindeværdig aften.
Lokalnyt

Clementones is coming to town

23. november 2023
Barbershopkvartetten Clementones kommer igen til Kattrup Kirke den tredje december og fylder kirken med julesange. Det er efterhånden ved at være en tradition, at den Aarhus-baserede verdensmester-kvartet gæster Kattrup, men denne gang er det nye sange og i julens tegn. Koncerten begynder klokken 19 og byder på julesange fortolket som a cappella jazzgenren Barbershop.
Lokalnyt

Højby Drengekor: Fra drengestemmer til herreklang

22. november 2023
I Kattrup kirkes ærværdige rammer forvandlede Højby Drengekor lørdag eftermiddag til en musikalsk tidsrejse. Fra barnlige toner til modne harmonier, medvirkede de i en koncert, der fejrede sangens tidløse skønhed med en blanding af nostalgi og fornyelse.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023