Koncert

Lokalnyt

En medrivende oplevelse af musikalsk mangfoldighed

22. marts 2023
KorDania, et 30 medlemmer stort semiprofessionelt kor, imponerer med ubesværet nærvær, rytmisk præcision og smittende sangglæde. Deres alsidige repertoire spænder fra klassiske satser og salmer til jazz, gospel, pop og rock, hvilket giver en bemærkelsesværdig variation i deres koncerter og er blevet korets kendetegn.
Lokalnyt

Kim Larsen lever

15. marts 2023
Musiker og sanger Karsten Holm er en mand som spænder bredt i sit repertoire. Tirsdag i sidste uge fik en fyldt kirke i Yding glæden af at høre flotte udgaver af Kim Larsens udødelige klassikere.
Lokalnyt

Smørrebrødsbuffet og jazz i Egebjerg

8. marts 2023
Så længe jeg lever og Fru Madsen er bare nogle af de melodier man kan høre i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus når der spilles op til glad musik og tilhørende smørrebrød.
Lokalnyt

Bomle, Bamse og Bibelen i kirken

8. marts 2023
Hvis der skal gæster i kirken må man tænke utraditionelt og det har man gjort i Klosterkirken som ligger i Horsens centrum. Populærmusik og Biblen har vist sig at være en stærk cocktail.
Lokalnyt

Tue West elsker Vestbirk

28. februar 2023
Tilbage i oktober 2022 ringede telefonen en dag hos Kim Holst, der er medlem af bestyrelsen i Vestbirk forsamlingshus.
Thomas Buttenschøn spillede på Gedved Seminarium
Lokalnyt

Fantastisk koncert med Thomas Buttenschøn i Gedved

28. februar 2023
Det nye album, “Sange om dem, du ved nok”, kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer, og koncerterne krydres med sjove, underfundige anekdoter om de mennesker, som sangene er inspireret af. “Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor behovet for navlepilleri ikke er så højaktuelt, som det tidligere har været.
Lokalnyt

Holm om Kim Larsen

27. februar 2023
Karsten Holm synger Larsens sange og fortæller noget af nationalskjaldens historie i Yding kirke tirsdag 7. marts kl. 19.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023