Krimi

Lokalnyt

Identitetstyveri bekymrer danskerne

21. marts 2021
Mange er bekymrede for at få stjålet og misbrugt deres identitet på nettet. Frygten for at lønkontoen er tømt, der er optaget lån man ikke kender til, eller ens navn eller billede misbruges til at chikanere andre har fået et godt tag i danskerne.
Lokalnyt

Hackere kan udløse falske jordskælvsalarmer

21. februar 2021
En ny undersøgelse viser, at almindeligt seismologisk udstyr, der bl.a. bruges til at observere og advare om jordskælv, er sårbart over for hackerangreb. Hackere kan bruge udstyret til at udløse falske jordskælvsalarmer og skjule ægte alarmer. “Manipuleres udstyret, kan det skabe en del panik, selv hvis det kun er kortvarigt og viser sig at være falsk alarm” siger Bitdefenders sikkerhedsekspert. “Men hvis alarmerne bliver deaktiveret ved et ægte jordskælv, så kan det få alvorlige konsekvenser.”
Lokalnyt

Alle dømte indkaldes nu til afsoning igen

10. februar 2021
Kriminalforsorgen indkalder igen alle dømte til afsoning - også afsonere med elektronisk fodlænke. Samtidig åbnes der for misbrugsbehandling og EXIT-arbejde i det omfang, det sundhedsmæssigt er forsvarligt. COVID 19-restriktioner omkring besøg og udgang fastholdes ind til videre.
Politi

Fem dømt i stor sag om våbenkøb på nettet

16. december 2020
Fire mænd og en kvinde blev tirsdag i Retten i Horsens idømt fængselsstraffe for at have været med i et netværk, der forsøgte at købe skydevåben på the dark web, som via Danmark skulle fragtes til Sverige.
Lokalnyt

32-årig mand dømt for drab i Brædstrup

1. maj 2020
En 32-årig mand er i dag ved Retten i Horsens blevet dømt for den 20. juli 2019 at have slået sin mor ihjel. Den 32-årige erkendte sig skyldig i fuldt omfang. Han blev dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021