Landbrug

Lokalnyt

Se hvordan man laver mælk på Skeldal

26. maj 2022
Østjydsk Familielandbrug inviterer traditionen tro til et årligt brugsbesøg for foreningens medlemmer. I år bliver det hos Skeldal Produktion d. 31. maj kl. 19 på Davdingvej 16 i Brædstrup.
Lokalnyt

Miljøminister og landbrugselever – stor enighed om biodiversitet

11. marts 2022
Miljøminister Lea Wermelin mødte i dag et hold EUX-landmænd på Bygholm Landbrugsskole. Hun var på en times gåtur på skolens arealer for at drøfte biodiversitet med fremtidens landmænd, og det viste sig – måske lidt overraskende – at der faktisk er stor enighed mellem miljøministeren og de kommende faglærte landmænd.
Lokalnyt

To stude er stadig på fri fod

24. oktober 2021
22. oktober fremlyste vi ejeren til et par kreaturer og ejeren er fundet, det er Holger Kjærgaard, som savner sine dyr. De to stude/tyrekalve er Skotsk Højlandskvæg er et sted i området hvor de tilsyneladende nyder den vilde natur.
Lokalnyt

Her kommer græskarrene fra

22. september 2021
Dagene er blevet korte og det bliver hurtigere mørkt, og der varmes op til en (u)hyggelig tid hvilket blandt andet kan ses i Åstruplund, hvor et underligt mørkt tårn har rejst sig.
Lokalnyt

Familien Sørensen inviterer indenfor på gården

16. september 2021
Søndag den 19. september kan du klappe en kalv, køre en tur i kreaturvognen og hoppe på halmballer, når familien Sørensen åbner dørene til deres landbrug. Flere end 900 børn og voksne har allerede meldt sig til Åbent Landbrug på Jægersborg, som ligger syd for Østbirk.
Lokalnyt

Mød glade øko-grise til Sofari

29. juli 2021
Gryntende grise med krølle på halen og trynen i jorden. Det syn venter på dig, når 12 økologiske griseproducenter inviterer danskerne inden for på gården til Sofari den 5. september.
Lokalnyt

Fuldkorn er godt for både dig og klimaet

15. maj 2021
Havregryn, rugbrød og grahamsboller smager godt og gavner helbredet. Og nu peger ny rapport på, at kornprodukter og herunder fuldkorn samtidig er i tråd med klimavenlig kost. Endnu en grund til at spise mere fuldkorn, lyder det fra Kræftens Bekæmpelse, der med hjælp fra DTU Fødevareinstituttet, har udgivet rapporten.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021