Lund

Lokalnyt

Forårsfrokost spreder glæde og samhørighed

28. april 2023
Fredag den 14. april blev der holdt en skøn forårsfrokost på Tamdrup Centeret, arrangeret af Centerrådet. 53 glade deltagere var samlet i Multisalen for at nyde en dejlig eftermiddag i hinandens selskab, med lækker mad og god underholdning.
Lokalnyt

En medrivende oplevelse af musikalsk mangfoldighed

22. marts 2023
KorDania, et 30 medlemmer stort semiprofessionelt kor, imponerer med ubesværet nærvær, rytmisk præcision og smittende sangglæde. Deres alsidige repertoire spænder fra klassiske satser og salmer til jazz, gospel, pop og rock, hvilket giver en bemærkelsesværdig variation i deres koncerter og er blevet korets kendetegn.
Kultur- og fritidsudvalget Andreas Boesen, bestyrelsesmedlem DGI Sydøstjylland Bettina Mikkelsen, formand Lund IF Mads Busk
Lokalnyt

Foreningsudvikler skal bevæge Lund og omegn

24. februar 2023
Et samarbejde mellem Horsens Kommune, Lund Idrætsforening og DGI Sydøstjylland sikrer at en foreningsudvikler bliver ansat i Lund IF for at få endnu flere børn, unge og voksne til at bevæge sig. Målsætningen er at styrke deltagelsen i bevægelsesaktive fritidsfællesskaber og øge medlemstallet.
Lokalnyt

Fed familiefestival i Lund

20. september 2022
Det var igen tid til Lund Familiefestival lørdag 17. september hvor man havde stillet et stort og mangfoldigt program op for alle aldre, og der var god opbakning fra hele byen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023