Lund

Lokalnyt

Ny vandregruppe starter i Lund

15. april 2021
Fire friske piger, Dorthe, Merete, Lisbeth og Britta, starter ny vandregruppe i Lund torsdag 29. april kl. 10. Turene vil starte og slutte ved Brugsen og være på 5-7 km. i lidt kuperet terræn.
Lokalnyt

Så kom der lys på Supercykelstien

17. marts 2021
Hvis man kører på Silkeborgvej mellem Horsens og Lund, har du måske bemærket at der er kommet belysning på cykelstien på begge sider af vejen. Her har avisen mødt Jeanette Handberg fra Lund som cykler samme vej hver dag og som har været en af de politiske kræfter bag belysningen.
Lokalnyt

Første jule-gå-banko i Lund

3. januar 2021
Som noget nyt har Tamdrup Aktivitetscenter holdt deres første gå-banko og heldigvis havde det ustadige vejr valgt at holde tørt da 10 bankospillere begyndte spillet fra Tamdrup Centret i Lund.
Lokalnyt

Julebanko i det fri

12. december 2020
Tamdrup Aktivitetscenter inviterer til jule-gå-banko 29. december kl. 13.30 hvor man kan få gået julefedtet af sig, møde dejlige mennesker og få rørt kroppen når der skal spilles gå-banko.
Lokalnyt

Gymnastik i skoven er meget populært

21. november 2020
Når man ikke man forsamles mere end 10 personer indendørs og der skal være god plads til alle, bliver en aktivitet som gymnastik pludselig vanskelig. I aktivitetscentret Tamdrup i Lund har man løst problemet og flyttet aktiviteterne udendørs til den nærliggende skov.
Lokalnyt

Frivillige fra Tamdrup Centeret på udflugt

7. oktober 2020
Tamdrup Centerets frivillige blev i år hædret en smule anderledes end andre år. De mange frivilliges store indsats på Tamdrup Centeret, som både tæller aktivitetscenteret og plejecenteret, bliver hvert år inviteret til fest, som påskønnelse af deres store arbejde.
Lokalnyt

OLundiade på Tamdrupcentret

31. august 2018
”Jeg erklærer legene for åbne”, sådan lød det cirka på Tamdrupcentret i Lund torsdag eftermiddag, hvor ca. 50 seniorer og frivillige dystede i venskabelig kamp på græseplanen bag centeret.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021