Lund

Lokalnyt

Da Alperne kom til Lund

20. oktober 2021
Der var dømt Oktoberfest på Tamdrup Centret torsdag 14. oktober, da Tirolerklang fra Viborg indtog stedet med Lederhosen, Dirndl, Fassbier und Apfel Strudel. Der var dømt to gode tyrolerfester for centret beboere og senere samme aften fik pensionisterne mulighed for at holde fest sammen med fin underholdning.
Lokalnyt

100-årig fødselar i Lund

13. oktober 2021
Selvom flere og flere oplever at fejre deres 100-års fødselsdag, er det stadig de færreste af os som møder en fødselar med så mange lys i fødselsdagskagen.
Lokalnyt

Find fine lopper i Lund

2. september 2021
Lise og Gert i Lund inviterer nysgerrige og købelystne kunder hjem til deres indendørs loppemarked som i september kan fejre 22 år.
Lokalnyt

Cirkus i Lund

14. juli 2021
Fredag 9. juli havde Tamdrupcentret i Lund fået besøg af Cirkus Trapez, som havde stillet manegen op på parkeringspladsen, og omkring 60-70 personer fik en god omgang cirkusoplevelser med sig i bagagen.
Lokalnyt

Ny vandregruppe starter i Lund

15. april 2021
Fire friske piger, Dorthe, Merete, Lisbeth og Britta, starter ny vandregruppe i Lund torsdag 29. april kl. 10. Turene vil starte og slutte ved Brugsen og være på 5-7 km. i lidt kuperet terræn.
Lokalnyt

Så kom der lys på Supercykelstien

17. marts 2021
Hvis man kører på Silkeborgvej mellem Horsens og Lund, har du måske bemærket at der er kommet belysning på cykelstien på begge sider af vejen. Her har avisen mødt Jeanette Handberg fra Lund som cykler samme vej hver dag og som har været en af de politiske kræfter bag belysningen.
Lokalnyt

Første jule-gå-banko i Lund

3. januar 2021
Som noget nyt har Tamdrup Aktivitetscenter holdt deres første gå-banko og heldigvis havde det ustadige vejr valgt at holde tørt da 10 bankospillere begyndte spillet fra Tamdrup Centret i Lund.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021