Musik

Lokalnyt

High School Musical blandt gylle og geder

8. maj 2021
Det er ikke let at øve op til en musical i en Corona tid. Så Horsens Musical Teater har tænkt kreativt for at få prøveplanen til ‘High School Musical 2’ til at gå op. Det involverer gylle og geder, og skuespillerne tager det med et smil.
Lokalnyt

Live-koncerter klar på KulisseLageret

5. maj 2021
Rikke Thomsen, Abekejser, Mellemblond og mange flere bands og artister har hungret efter at møde deres publikum i Horsens, og det kan lade sig gøre nu, når spillestedet åbner dørene fra fredag d. 7. maj og frem.
Lokalnyt

Sebastian bliver en del af musikken i Gedved

13. marts 2021
Musikforeningen i Gedved har, ligesom alle andre spillesteder i landet, måttet aflyse de fleste koncerter i det forløbne år. Nu håber man på lysere tider og præsenterer et spændende program med mange fremragende kunstnere.
Lokalnyt

Når live kulturen/musikken mangler

17. februar 2021
Corona krisen kradser både økonomisk og socialt, den rammer nogen ved at fylde deres pung, eller for andres vedkommende, at tømme den. Nogen mangler bare nogen at tale med, ses med at holde i hånden med og når vi endelig går ud, så går vi ingen steder hen, altså måske lige bortset fra i Brugsen, eller i Bilka, men det vi lige manglede, det købte vi jo forresten i går, måske er vi så heldige at møde nogen vi kender for en sludder, ja ellers så kommer vi bare igen i overmorgen...
Lokalnyt

Nytårshilsen fra Hovedgård Bluesfest

12. januar 2021
Så forsvandt 2020, året som på flere måder vil gå over i historien og for Hovedgård Bluesfest´s vedkommende forlod vi 2020 med indtil flere aflyste koncerter, koncerter som aldrig nåede at blive annonceret, derimod var vi af forårets Covid 19 situation nødsaget til at annullere kontrakter med bands som amerikanske The Chris O´Leary Band, danske Ole Frimer Band og efteråret fortsatte med flere aflysninger, så nej, 2020 har bestemt ikke været sød, eller blød ved vores lille LIVE spillested i Kattrup (BluesHouse)
Lokalnyt

Oplev Oysterband i Horsens

10. januar 2021
Den 8. april 2021 byder Folkscenen ind til en aften på Horsens Ny Teater med folk-rock fra det populære, britiske Oysterband.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021