Musik

Lokalnyt

Gedved Musikforening: Franck White Band feat. Jan Harbeck

29. september 2022
Franck White er ”The Blues” og han spiller ”The Blues” så ingen er i tvivl om, at det kommer dybt fra hjertet. Det vil man opleve, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle blues klassikere som f.eks. "I´m King" af BB King og John Lee Hooker´s “Sally Mae”.
Lokalnyt

Alberte kommer til Gedved

24. august 2022
Vi kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Med sig har hun sin mand, Andreas Fuglebæk som akkompagnerer med sit dejlige melodiske guitarspil.
Lokalnyt

Lions Brædstrup cykler ved Musik i Gaden

18. august 2022
Lørdag 20. august 2022 er der igen gjort klar til et brag af en musikfest i Brædstrup. I 2021 blev den traditionelle gadefest Musik i Gaden for første gang afholdt på banetorvet ved Det Gamle Posthus.
Lokalnyt

Kunst og musik helt på toppen

15. august 2022
Hvorfor er jeg her? Sådan løs overskriften på søndagens flotte kulturarrangement i Tåning. Her havde lokale kreative sjæle fra hele lokalområdet for anden gang sat hinanden stævne til kulturelt fællesskab.
Lokalnyt

Eftermiddagsmusik hos Water of Life

11. august 2022
Lørdag var der markedsdag i Brædstrup og da det sluttede, kunne man fortsætte sin hyggelige eftermiddag med livemusik på Mejeritorvet hos Water of Life.
Lokalnyt

Kom til bluesfest i Kattrup

9. august 2022
Kære læsere, lørdag 27-8 fyres der op under Old School Rockin´ Blues festivalen 2022, med hele 5. internationale TOP bands fra Europa og USA og det er lige i jeres baghave, nærmere bestemt på festivalpladsen på Gl. Kattrupvej 41 i Kattrup.
Lokalnyt

”Make Me Smile” og det gjorde vi!

9. august 2022
Da Steve Harleys største hit kom som afslutningsnummer, var de store smil fremme og ikke mindst lysten til at synge med på de legendariske linjer ”Come on and see me – Make me Smile.”
Lokalnyt

Under stjerner og bøgetræer – ”Mød mig i mørket”

7. august 2022
Allerede fra det første nummer – ”Tilbage til byen” stod det klart, at vi nu skulle opleve et sandt fyrværkeri af energi og rocknumre fra en svunden tid. Der var pakket foran stjernescenen, da Malurt gik på, og det var som om publikum var klar over, at det her nok blev sidste gang. Malurt er i gang med deres comeback og afslutningsturné, og de har meddelt at sidste koncert er den 9. september i Amager Bio.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022