Musik

Lokalnyt

Musikalske lækkerier i Gedved

5. april 2022
For anden gang i træk kunne musikforeningen i Gedved melde alt udsolgt til en koncert. Denne gang var det med orkestret Almost Irish – og når man hørte dem, kunne man sagtens forstå at billetterne blev revet væk.
Lokalnyt

Hjalmer kommer til Horsens

26. marts 2022
Den 26-årige anmelderroste pop-charmør drager på landsdækkende forårsturné med dugfriske fortolkninger og sangene fra et kommende nyt album på sætlisten!
Lokalnyt

Almost Irish kommer til Gedved

18. marts 2022
Lige siden Almost Irish i november 2017, lagde vejen forbi Seminariet i Gedved, har Musikforeningen glædet sig til at gense de fire brødre, og nu kommer de.
Lokalnyt

Give Peace A Change i Egebjerg

16. marts 2022
På et stort skilt i Egebjerghallen var ordene; Give Peace A Chance malet i de Ukrainske farver – blåt og gult. Baggrunden var at elever og lærerne på Egebjerg skolen på rekordtid havde fået tablet en støttekoncert på benene.
Lokalnyt

Tredje gang blev lykkens gang i Gedved

9. marts 2022
Alle pladser i Seminariets festsal var fredag aften besat af et forventningsfuldt publikum, da det endelig – efter 2 års Corona-aflysninger - lykkedes at gennemføre koncerten med blues-duoen Hans Theessink/Knud Møller.
Lokalnyt

Rock i Lunden er klar med programmet

4. marts 2022
Af logistikmæssige årsager har Danmarks Underholdningsorkester desværre set sig nødsaget til at annullere et par af sommerens koncertdatoer deriblandt d. 26. august, hvor de skulle have givet koncert i Lunden i Horsens.
Lokalnyt

Nello & The Helping Hand Blues Band

23. februar 2022
Hermed vil vi gerne indbyde jer til årets første love koncert, fredag 11. marts i BluesHouse/Kattrup Forsamlingshus. Aftenen begyndes vanen tro, med fællesspisning kl. 19:00, hvor Stig og hans finere mænd, kokkererer og serverer en to. retters menu for kun 125 kr. og kun i forbindelse med koncerten.
Lokalnyt

Keld og Hilda besøgte Tamdrupcentret

22. februar 2022
Som en del af en større turne i Horsens kommune lagde det populære par Keld og Hilda Heick vejen forbi Tamdrupcentret i Lund torsdag i uge 7 – og det var noget som faldt i god jord hos beboerne og personale.
Lokalnyt

Teaterkoncert på Egebjergskolen

16. februar 2022
Der kom luft under teater- og musikvingerne da 8. og 9. klasserne på Egebjergskolen igen kunne afholde stor teaterforestilling i Egebjerghallen i ugen op til vinterferien.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021