Musik

Lokalnyt

Akustisk hygge i Østbirk

13. oktober 2021
Lørdag eftermiddag var der premiere på en nyskabelse, da Kagehusets Café i Østbirk, var rammen til en hyggelig intimkoncert med guitaristerne og sangerne Jesper Vind og Carsten Bojsen.
Lokalnyt

Fed blæs på Seminariet

12. oktober 2021
Når et 9-mandsorkester med blæsersektion spiller op til bal, så sker der noget og det er svært sidde stille når dansegulvet trækker. Sådan var stemningen på Seminariet i Gedved fredag aften hvor Van The Man Band gav en flot og svingende koncert for en næsten fyldt sal.
Lokalnyt

New Orleans møder Sattrup

1. oktober 2021
Vi er mange der savner oplevelser sammen med andre, og vi må også erkende at vores lille forsamlingshus i Sattrup trænger til at komme godt i gang igen oven på Corona nedlukningen.
Lokalnyt

Himmelske Rytmer på Sønderbro

22. september 2021
Efter adskillige udsættelser kunne 50 sangglade børn, mange frivillige og et professionelt orkester sætte hinanden stævne i Sønderbro Kirke lørdag til fem timers intensiv kor sammenværd, som kulminerede i en flot koncert for forældre og interesserede.
Lokalnyt

10-års fødselsdag i Gedved Musikforening

21. september 2021
Fredag d. 8. oktober, markeres Musikforeningens fødselsdag i forbindelse med ”Van the Man Band” koncerten. Det er 2 dage efter at foreningen for 10 år siden, afholdt en åbningskoncert, i det daværende Musikhus på Kirkevej.
Lokalnyt

Hyldestkoncert til Charlie Christian

18. september 2021
JazzHors byder den 26. september ind til jazzkoncert på Horsens Ny Teater, hvor topmusikere hylder elguitarens fader Charlie Christian med lækker jazzmusik og anekdoter.
Lokalnyt

Lun Nordjysk troubadour besøger Gjesing

17. september 2021
Nu får du muligheden for at opleve den lune Nordjyde Søren Krogh sammen med Janus Bechmann i Gjesing Forsamlingshus i en koncert under overskriften; Humor, musik og anekdoter.
Lokalnyt

Van Morrisons forunderlige musik på Seminariet

3. september 2021
Van The Man Band byder på musikalsk oplevelse med smag af Irland. Den 8. oktober inviterer Musikforeningen i Gedved igen indenfor, når ”Van The Man Band” går på scenen med et program, der udelukkende har udgangspunkt i den verdenskendte komponist og sangskriver Van Morrisons kæmpemæssige bagkatalog.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021