Svømning

Sport

Historisk medalje til Danish Open

28. april 2022
Danish Open er det største stævne i Danmark, på højeste niveau og til dette års Danish Open stillede Horsens Svømmeklub til start med 10 topmotiverede svømmere, som havde kvalificeret sig. Danish Open fungerer ligeledes som det årlige kvalifikationsstævne for mange af sommerens internationale mesterskaber for de danske svømmere. Til dette års Danish Open var der foruden den danske deltagelse, også deltagelse fra Indien, Sverige, Portugal og Chile.
Sport

Stor succes på en uge for Odder Svømmeklub

6. april 2022
De danske Juniormesterskaber i Odense havde deltagelse af Simon Kruse Holm og her satte Simon personlige rekorder i 50 Bryst, 100 Bryst og 50 ryg. Alle tre løb resulterede i finalepladser og det viser hvilket niveau Simon nu er på og herfra er det helt sikkert muligt at videre udvikle udtaler en stolt træner Jan Løth Kryzhevskiy.
Sport

Flotte resultater til DM

30. marts 2022
Horsens Svømmeklub gjorde sig godt bemærket ved de Danske Juniormesterskaber i Odense, hvor Horsens stillede til start med 9 unge og meget talentfulde juniorsvømmere.
Sport

Svømning under åben himmel og solskin

3. marts 2022
For første gang siden coronaens start, var Horsens’ junior- og seniorsvømmere igen at finde på en udlandstræningslejr under åben himmel og varmere himmelstrøg i uge 7 og 8. Samtlige svømmere var meget forventningsfulde og så meget frem til dette års træningslejr efter to års venten.
Sport

Svømmetalenter til DM

8. februar 2022
Horsens Svømmeklub havde i denne weekend hele 10 unge svømmetalenter kvalificerede til dette års Danske Årgangsmesterskab på kortbane i Esbjerg, hvilket er den største trup i mange år. Derudover betød det, at Horsens var den fjerde største klub i hele Vestdanmark målt på antallet af deltagende svømmere til stævnet. Til sammenligning stillede Horsens kun til start med en svømmer for tre år siden. Dette billede fortæller på mange måder den meget flotte og eksplosive udvikling, som Horsens har haft de sidste mange år.
Sport

Hurtig svømning, glæde og sammenhold

11. januar 2022
Det var disse tre ord, som med rette beskrev året første stævne i går, da Horsens svømmeklub stillede til start til årets første svømmestævne, MidtØst Cup i Århus. Her stillede Horsens til start med svømmere fra samtlige af klubbens konkurrencehold, da den samlede trup lød på 75 svømmere.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021