Østbirk bibliotek

Lokalnyt

Babybandet bringer glæde til Østbirk Bibliotek

8. juni 2023
En dag fyldt med sang, dans og masser af grin! Musikkenborg Babybandet, bestående af det musikalske dynamo-par Luise Føns og Anders Haaber, gav en sprudlende forestilling på Østbirk Bibliotek til glæde for både små og store.
Lokalnyt

Musikalsk oplevelse for de allermindste i Østbirk

23. maj 2023
Østbirk Bibliotek er stedet, hvor de alleryngste musikelskere kan opleve en unik musikoplevelse, når Musikkenborg Babybandet går på scenen torsdag den 1. juni klokken 10.30. Babybandet er et nyskabende musikprojekt, der har en særlig mission: At bringe musik ind i alle danske hjem, startende med de allermindste.
Lokalnyt

Ulvetime i Østbirk

24. oktober 2022
Lang dag på arbejdet? Ja den er ikke slut endnu, for nu skal der laves mad samtidig med at børnene skal underholdes og ikke ryge i totterne på hinanden… Er det et scenarie du indimellem kan genkende? Så brug ulvetimen på biblioteket mandag 31. oktober sammen med andre børnefamilier og slip for madlavningen.
Lokalnyt

Hvor kommer de selvlysende grønne frøer fra?

22. september 2022
Svaret er Horsens kommunes biblioteker!! Jonas og Emil fra Horsens Bibliotek er på Road trip til alle de øvrige biblioteker i kommunen med fortællingen om, at biblioteket er andet end støvede bøger. Det er også formidling af ny teknologi.
Lokalnyt

Ulvetime i Østbirk

16. september 2022
Lang dag på arbejdet? Ja den er ikke slut endnu, for nu skal der laves mad samtidig med at børnene skal underholdes og ikke ryge i totterne på hinanden… Er det et scenarie du indimellem kan genkende? Så brug ulvetimen på Østbirk Bibliotek mandag d. 19. september kl. 17.00 sammen med andre børnefamilier og slip for madlavningen.
Lokalnyt

Hør om årets bedste bøger

21. januar 2022
Kom på Østbirk Bibliotek og Gedved Bibliotek og hør om de bedste bøger fra 2021. Horsens Kommunes Biblioteker sparker som altid det nye år i gang med arrangementsrækken Årets Bøger.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023