Babybandet bringer glæde til Østbirk Bibliotek(Foto: Jørn Kildall)

En dag fyldt med sang, dans og masser af grin! Musikkenborg Babybandet, bestående af det musikalske dynamo-par Luise Føns og Anders Haaber, gav en sprudlende forestilling på Østbirk Bibliotek til glæde for både små og store.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Bibliotekets mindste musikfans i centrum

Det var et muntert syn, da omkring 20 voksne og 30-40 små, energiske børn i alderen 2-4 år stimlede sammen på Østbirk Bibliotek. Alle var klar til at opleve en dag i musikkens tegn med Musikkenborg Babybandet.

Musikkenborg Babybandet er et velkendt navn i børnemusikbranchen. Med et særligt fokus på musik som det centrale omdrejningspunkt skaber de et trygt og sjovt univers for børn i alderen 0 – 12 år.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Duoen nag Musikkenborg Babybandet

Bag bandet står det talentfulde musikerpar Luise Føns og Anders Haaber, der sammen afholder over 200 koncerter og workshops om året. Luise, en professionel sanger med mange års erfaring som sanglærer, coach og korleder, har et unikt talent for at nå ud til børnene på deres vilkår. Anders, en dygtig pianist uddannet på konservatoriet, bringer en sprudlende og til tider fjollet energi, der hurtigt får børnene til at grine.
 

(Foto: Jørn Kildall)

En musikalsk rejse gennem babyens dag

I løbet af dagen tog Musikkenborg Babybandet børnene med på en musikalsk rejse gennem en babys dag, fra morgensang til aften. De fremførte sange om dagens højdepunkter, herunder den humoristiske "Ble-Blues" og en "Morgenmadssang", der fik både børn og voksne til at klukke af grin.

Anders' fjollede optræden faldt i god jord hos børnene, og det var tydeligt at se, at hans charmerende facon gav genlyd blandt de unge tilskuere. Sammen med Luise formåede de at præsentere musik og sang af højeste kvalitet for et næsten fyldt Østbirk Bibliotek.

Børnene og de voksne nød tydeligvis dagens program, og det var en oplevelse, der uden tvivl vil blive husket længe. Med Musikkenborg Babybandets besøg blev det endnu engang bevist, at musik er en fantastisk måde at samle folk på – uanset alder.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024