Østbirk Hallen

Lokalnyt

Efterårsmagi i Østbirk: Lokale helte gør det igen!

12. oktober 2023
Forældrerådet og 7. klasse fra Østbirk skole er klar til at bringe den populære hoppeland-tradition tilbage til byen. Med forfriskninger og hoppe-entusiasme byder de indenfor torsdag og fredag i efterårsferien for en fest fyldt med fællesskab.
Lokalnyt

Håndboldfeber i Østbirk!

15. august 2023
Fra morgenens fællesdans til elitegæsternes tips: Østbirks håndboldskole transformerer unge spilleres drømme til realitet, og understreger vigtigheden af fællesskab og passion i sportens verden.
Lokalnyt

Egebjergs U 15 piger gjorde rent bord

10. april 2023
Ved lørdagens kredsmesterskabs stævne i Østbirkhallen, mødte Egebjergs U15 piger Gødvad. De havde vundet hver deres pulje i turneringen, og skulle derfor mødes i en kamp om kredsmesterskabet.
Lokalnyt

Østbirkhallen var fyldt lørdag

27. marts 2023
Nogen mente der aldrig har været så mange mennesker i Østbirkhallen, det skal nu være usagt, om det er rigtigt, men mange var der til Østbirk Gymnastiks opvisning – både udøvende og gymnaster, og køen var lang for at komme ind.
Lokalnyt

Østbirk ud af Coronaen

27. april 2022
Først var det sammen hver for sig. Nu siger Østbirk Borgerforeningen: Ud af corona! Det betyder at der er fest i Østbirkhallen med fællesspisning og topunderholdning.
Lokalnyt

Dans i Østbirkhallen med Linda Rimmer

21. marts 2022
Søndag 20. marts var der masser af aktivitet i Østbirkhallen, da der både var håndboldstævne og dans. Så er det jo heldigt at man råder over to dejlige haller.
Lokalnyt

Forårsevent i Østbirkhallen

10. marts 2022
Gymnastikudvalget i Østbirk Idrætsforening måtte pga. COVID19 aflyse vores nytårs danseevent, men nu står vi klar søndag den 20. marts 2022, hvor Linda Rimmer vil lede os igennem ca. 1½ time til god musik og dansekoreografi i en blanding af zumba og hit fit dance. Musikken er overvejende latinamerikansk, krydret med eksotiske rytmer fra resten af verdenen, samt hits op gennem tiden.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024