Håndboldfeber i Østbirk!(Foto Jørn Kildall)

Fra morgenens fællesdans til elitegæsternes tips: Østbirks håndboldskole transformerer unge spilleres drømme til realitet, og understreger vigtigheden af fællesskab og passion i sportens verden.

Af Jørn Kildall

Fire dage, to haller, ét mål – HÅNDBOLDFEST! Er overskriften som samler indtrykket af en herlig håndbolduge i Østbirk.

50 unge entusiastiske håndboldspillere fra Østbirk, Gedved og Brædstrup samledes i Østbirk hallen og blev mødt af ikke mindre end 10-12 dedikerede frivillige trænere. Med to haller – næsten - fyldt til bristepunktet, var scenen sat for en uforglemmelig håndbolduge!

Dansen der kickstarter dagen!

Hvordan starter man bedst en dag med intensiv håndboldtræning? Med en sjov fællesdans selvfølgelig! Dette energigivende ritual blev hurtigt en favorit blandt de unge spillere, og satte tonen for dagenes aktiviteter.
 

(Foto Jørn Kildall)

Træthed som tegn på dedikation

Efter dagens afslutning mandag, var det tydeligt at se spillerne havde givet ALT hvad de havde. En blanding af træthed og tilfredshed prægede deres ansigter. Som arrangøren Lone Michaelsen siger, "Håndbold skal være en leg med bold", og det var præcis, hvad det blev den dag.

Stjernedrys fra eliteholdene

Og legen blev kun bedre, da mandagen bød på besøg af to stjerner fra BSH, nemlig Alexander Lynggaard og Ludvig Hallbäck. Men det stopper ikke der! Onsdagen blev yderligere krydret med tre spillere fra HH Elite: Hege Løken, Annesofie Filtenborg og Elin Hansson. De deltager som gæstetrænere og delte deres erfaringer, tips og tricks med de unge spillere.
 

(Foto Jørn Kildall)

Ungdom med ansvar og passion

Det var ikke kun de unge spillere, der imponerede. Lone Michaelsen fra ØIF Håndbold kunne ikke skjule sin begejstring over de unge trænere, der tog deres opgaver alvorligt, og viste både ansvar og entusiasme i deres roller.

Opsummering

Fire dage, utallige drømme, en samlet passion og et fælles mål – at elske og nyde håndbold! Østbirk har igen bevist, at når det kommer til håndbold, er det ikke kun spillet på banen, der tæller, men også fællesskabet udenfor.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023