Østbirk IF mod Rask Mølle med mange chancer

Kampens spiller for Østbirk IF: Martin Wurtz sponseret af Hansens kloak og entreprenør Østbirk

Topholdet Rask Mølle kom med et stærkt hold som har stor kvalitet. I første halvleg præget Rask Mølle kampen og kom frem til store chancer.

Men Østbirk kom foran på et hjørnespark ved Kristian Olesen. Resten af første halvleg dominerende Rask Mølle og kommer på 1-1 deres topscorer. 20 minutter senere scorede Rask Mølle på en halvflugter. Østbirk spillede 10 mand de sidste 10 af første halvleg.

Anden halvleg blev der justeret lidt på nogle taktiske ting og Østbirk holdt Rask Mølle fra de store chancer. I stedet scorede Oliver til 2-2 med et skud 15 meter uden for det store målfelt. Det blev resultatet og begge hold havde stor del af kampen.

Kampens spillere Martin Wurtz med 10 stemmer. Sponsoreret af Hansen kloak service.