Fra Østbirk til Premier LeagueMads Bech Sørensen spiller i Brentford FC

Mange fodboldglade drenge og piger løber rundt på banen og forestiller sig at være deres idoler og nogle drømmer om at spille i de bedste internationale fodboldrækker, sådan en drengedrøm er gået i opfyldelse for Mads fra Østbirk.

Fodboldinteresserede har muligheden for at møde Mads Bech Sørensen i Østbirkhallen tirsdag 22. juni kl. 18.30 hvor han vil fortælle om sin vej fra Østbirk IF og til Brentford FC, og hvordan det er at kunne leve af sin drengedrøm.

Som det er mange bekendt, kaldes Brentford også for danskerklubben, da førsteholdet har dansk træner og fordi der spiller syv danskere i truppen. Klubben rykker op i den fornemme Premiere League fra næste sæson og her skal Mads Bech Sørensen og hans holdkammerater spille mod de alle største hold i England, som også er blandt de største i Europa.

Hvis du har lyst til at høre Mads Bech Sørensen fortælle om hvordan han er nået dertil og hvordan han har opnået drømmen om at leve af og spille fodbold, så mød op tirsdag 22. juni i Østbirk hallen kl. 18.30. 

Der er plads til 200 deltagere og det er først til mølle. Tilmelding foregår hos Jakob Ulf på 61663892 eller mail jup1990@hotmail.com – husk at skrive hvor mange i kommer.

Tilmelding senest søndag 20. juni kl. 12.

Alle over 15 år skal vise Coronapas, have minimum 72 timer gammel test eller være immun. Der skal siddes ned og bæres mundbind indtil i sidder ned.

Der er gratis at deltage og det foregår i Østbirkhallen.
 

Mads Bech Sørensen

Mads Bech Sørensen

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023