Røde Kors

Lokalnyt

I Bangladesh med Dansk Røde Kors

20. juni 2024
Sammen med 12 andre frivillige fra Dansk Røde Kors tog jeg til Bangladesh – et af verdens mest tætbefolkede lande - i slutningen af maj. Formålet med turen var at besøge Røde Kors’ venskabsprojekt i Bangladesh – et besøg, der bød på oplevelser ud over det sædvanlige. Oplevelser, der har gjort indtryk. Oplevelser, der er værd at fortælle om.
Lokalnyt

Røde Kors: Gør det en forskel?

17. juni 2024
ØSTBIRK - Gudrun Andreasen besøger Østbirk Præstegård den 27. juni for at dele sine oplevelser fra Malawi og Røde Kors' arbejde. Kom og vær med til en hyggelig formiddag med mad, drikke og inspirerende fortællinger.
Lokalnyt

Stor lokal opbakning til Røde Kors-frivillige

12. juni 2024
Et halvt hundrede frivillige i Røde Kors Horsens Nord mødtes for nylig i Grumstrup Forsamlingshus til den årlige frivilligfest, hvor bestyrelsen takker de frivillige for de mange timer, de lægger for dagen til glæde for mange familier, børn og unge, der er målet for flere af Horsens Nords aktiviteter.
Lokalnyt

100.000 kr. til hjælpen i Gaza

17. april 2024
Røde Kors og alle andre hjælpeorganisationer opfordrer for tiden alle til at donere midler til hjælpearbejdet i Gaza. Og det sker i stadig stærkere vendinger, fordi situationen er alarmerende.
Lokalnyt

Frivillige skal hjælpe elever på Østbirk Skole

2. april 2024
ØSTBIRK - Røde Kors Horsens Nord efterlyser frivillige, der vil hjælpe elever på Østbirk Skole. Organisationen har sammen med Østbirk Skole aftalt at sætte ind over for elever, der af forskellige grunde har det lidt svært i skolen.
Lokalnyt

70 deltog i Røde Kors-generalforsamling

4. marts 2024
BRÆDSTRUP - Røde Kors Horsens Nord samlede godt 70 deltagere til sit årsmøde og generalforsamling på Hotel Pejsegården. Deltagerne, som både var medlemmer, frivillige og andre interesserede, blev budt på mad og oplæg om Røde Kors arbejdet i Malawi og til slut generalforsamling i den lokale Røde Kors afdeling.
Lokalnyt

Unikt julefællesskab vender tilbage

28. november 2023
Her opstår hjerterum mellem værter og gæster, der ikke kender hinanden i forvejen. De fleste er enige om, at julen, og særligt juleaften, er en af de hyggeligste tider på året. Det er dog ikke alle, som forbinder julen med hygge, fællesskab og familietid - måske fordi man sidder ufrivilligt alene eller trænger til nye traditioner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024