Røde Kors

Lokalnyt

100.000 kr. til hjælpen i Gaza

17. april 2024
Røde Kors og alle andre hjælpeorganisationer opfordrer for tiden alle til at donere midler til hjælpearbejdet i Gaza. Og det sker i stadig stærkere vendinger, fordi situationen er alarmerende.
Lokalnyt

Frivillige skal hjælpe elever på Østbirk Skole

2. april 2024
ØSTBIRK - Røde Kors Horsens Nord efterlyser frivillige, der vil hjælpe elever på Østbirk Skole. Organisationen har sammen med Østbirk Skole aftalt at sætte ind over for elever, der af forskellige grunde har det lidt svært i skolen.
Lokalnyt

70 deltog i Røde Kors-generalforsamling

4. marts 2024
BRÆDSTRUP - Røde Kors Horsens Nord samlede godt 70 deltagere til sit årsmøde og generalforsamling på Hotel Pejsegården. Deltagerne, som både var medlemmer, frivillige og andre interesserede, blev budt på mad og oplæg om Røde Kors arbejdet i Malawi og til slut generalforsamling i den lokale Røde Kors afdeling.
Lokalnyt

Unikt julefællesskab vender tilbage

28. november 2023
Her opstår hjerterum mellem værter og gæster, der ikke kender hinanden i forvejen. De fleste er enige om, at julen, og særligt juleaften, er en af de hyggeligste tider på året. Det er dog ikke alle, som forbinder julen med hygge, fællesskab og familietid - måske fordi man sidder ufrivilligt alene eller trænger til nye traditioner.
Lokalnyt

I Malawi med Røde Kors

23. oktober 2023
Vi har her i weekenden på TV set vandstanden stige faretuerne i syd- og sønderjyske havnebyer og sommerhusområder. Det er ikke langt fra os, så pressedækningen har været intens, og vi har hørt, at det har været nødvendigt at evakuere folk fra de mest truede områder til en idrætshal, hvor der blev serveret pizza, slik og drikkevarer.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024