Røde Kors

Lokalnyt

Vinnie har fået nye veninder – og Jens ny energi

27. marts 2021
SnakSammen er en samtaleplatform udviklet af Røde Kors i samarbejde med Boblberg. Indsatsen blev gjort landsdækkende da Danmark lukkede ned i marts 2020, og siden opstart er der blevet booket 3.500 samtaler www.snaksammen.dk
Lokalnyt

Hør 20-årige Bents breve fra Jutlandia

12. marts 2021
Personlige breve skrevet af den dengang 20-årige Bent Boisen er omdrejningspunkt i en ny podcastserie. Brevene er sendt fra Korea til Danmark, da Bent Boisen var udsendt med hospitalsskibet Jutlandia.
Lokalnyt

Røde Kors melder sig klar til vaccinations-ledsagelse

15. februar 2021
Udrulning af corona-vaccinationen har vist sig at støde på problemer. Derfor har Røde Kors-afdelingerne i Horsens Kommune meldt sig med hjælp til de ældre, der enten har problemer med at bestille tid til vaccination eller vil ledsages til selve vaccinationen.
Lokalnyt

Røde Kors åbner nu online webshop

13. februar 2021
Nu kan du købe Røde Kors' genbrugsvarer på nettet. Røde Kors har nemlig åbnet en online webshop på DBA. Det skyldes Covid-19-konsekvenserne, der tvinger Røde Kors' fysiske butikker til at holde lukket. Med den digitale løsning kan Røde Kors' hjælpearbejde fortsætte.
Lokalnyt

Bedste år trods Covid-19

6. februar 2021
Røde Kors Horsens Nord øgede i 2020 både sine aktiviteter og sit overskud. 2020 har været det hidtil bedste år i Røde Kors afdelingen, Horsens Nord, der dækker de gamle Gedved og Brædstrup kommuner samt Lund og Egebjerg-områderne.
Lokalnyt

Birthes hjerte banker for ensomme

3. februar 2021
Røde Kors Horsens Nord er meget mere end genbrugsbutikker. Det sociale arbejde fylder godt i deres aktiviteter men er ikke nært så synligt og det er en skam da arbejdet hjælper medmennesker som har det svært og som er ensomme.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021