Røde Kors

Lokalnyt

Røde Kors og Familiefond giver en teatertur

14. marts 2023
Det er ikke alle som har de økonomiske muligheder for at tage en tur i biografen eller teatret. Det er noget som Røde Kors Horsens Nord kender alt til og for at hjælpe trængte familier, har man et Familienetværk som hjælper med at dele oplevelser ud.
Lokalnyt

Samarbejde giver succes ved modtagelse af ukrainske flygtninge

3. marts 2023
En ny rapport fra KL, Røde Kors og DRC Dansk Flygtningehjælp tegner et billede af en ekstraordinær situation omkring modtagelsen af de mange ukrainske flygtninge og et tæt og fleksibelt samarbejde mellem staten, asylcentre, kommuner, civilsamfundsorganisationer og private aktører. Rapporten opsamler viden og erfaringer omkring den historisk store tilstrømning af flygtninge og giver en række anbefalinger til modtagelse af flygtninge i Danmark i fremtiden
Lokalnyt

10 år som RK-møbelmand

2. marts 2023
Mogens Søe, Tvingstrup fik forleden overrakt Røde Kors’ 10 års nål. Det er 10 år siden, Mogens Søe meldte sig som frivillig i Røde Kors’ møbelforretning på Vestergade i Hovedgård.
Lokalnyt

10 års nål og ros til Rose

27. februar 2023
I forbindelse med generalforsamlingen i Røde Kors Horsens Nord på Sandvad Kro fik Rose Perera, Hovedgård, overrakt Røde Kors’ 10 års nål.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023