RV

Læserbreve

Debat: Åbenhed om partistøtten tak!

5. november 2021
Reglerne om partistøtte er at alt på 20.000 eller derover skal ud i offentligheden, men det stopper ikke f.eks. en stor koncern med 5 underselskaber i at donere 5 gange 19.500 kr. til en kandidat eller parti. Der er som sådan ikke noget galt med donationer, men det er vigtigt at have åbenhed omkring det så vi kan se de forskellige interesser som støtter de forskellige partier og enkeltpersoner. Specielt her under valgkampen er det vil kun fair at man fortæller vælgerne hvor penge kommer fra.
Læserbreve

Debat: Grøn snak med grønne handlinger

22. oktober 2021
Klimaet skal komme først i den kommende byrådsperiode. Det ved vi, desværre, godt allesammen og det nuværende byråd har også i seneste budget forlig lavet et mål om klima neutralitet i Horsens i 2030.
Læserbreve

Debat: Jeg har altid elsket synet af vindmøller

11. oktober 2021
Desværre er der ikke mange vindmøller at blive betaget af i Horsens Kommune. Ja, faktisk er der ikke særlig meget vedvarende energi at spore nogen steder. Det er ikke en subjektiv betragtning: Det er såmænd bare at slå op i det seneste CO2 regnskab (2018) for Horsens Kommune som geografisk enhed. Her ses, at vi her i kommunen udleder 599.000 tons CO2. Vi godtgør kun 36.000 tons med vedvarende energi. Det er slet ikke godt nok.
Læserbreve

Debat: Brems nu den vækst, bare en smule!

4. oktober 2021
Horsens er lig med vækst og sådan har det været efterhånden i en del år. Man har været stolt hver gang der kom en nu måling med vækst. Nu ligger Horsens i top-5 over kommunen med flest nybyggere eller nu ligger Horsens nummer 1 som by med flest nye børnefamilier eller hvad nu for en vækst måling blevet offentliggjort i den givne måned.
KV21

Radikale Venstre i Horsens har kandidatlisten til kommunalvalget klar

4. oktober 2021
Til kommunalvalget i november har Radikale Venstre i Horsens opstillet 7 personer. At nummer 1 og 2 på listen er Niels Voetmann Jepsen og Rikke Christensen, har været kendt længe. Nu er listen suppleret med 5 kandidater mere, og det komplette hold ser ud som følger, i den rækkefølge de er opstillet.:
Læserbreve

Debat: Er alle lige for serviceloven?

3. oktober 2021
Som borger i Danmark har jeg måske taget vores retssikkerhed for givet: At myndigheder træffer afgørelser med baggrund i lov, og at der er lighed for loven mellem alle slags mennesker. Måske naivt.
Læserbreve

Debat: Meget mere af den fede hverdagskultur

11. september 2021
Jeg sad en fredag eftermiddag på La Vie nede i gågaden og fik en enkelt øl i solen. På La Vie gik snakken på tværs, som den plejer, om alt muligt lige fra kernekraft over til golf og videre til situationen med det Gule Pakhus. Der er musik og hverdagskultur i luften hos La Vie.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022