RV

Læserbreve

Debat: Jeg er så glad!

23. februar 2021
Til byrådsmødet den 22. februar var cirkulær økonomi på dagsordenen og en ny strategi på området blev vedtaget. Strategien bygger på en række anbefalinger fra GRO hvor Det Radikale Venstre har næst-formandsposten.
Læserbreve

Debat: Godt Nytår i kommunalvalgets tegn

4. januar 2021
Vi er stadig midt i en svær corona tid og børnene render rundt herhjemme og skal have fjernundervisning. Forhåbentlig kommer vaccinen hurtigere end forventet og vi kan se frem til en god og åben sommer.
Læserbreve

Debat: Godt nytår!

1. januar 2021
2020 vil om mange år stå som et mareridt. Men vaccinerne, og det kommende forår og sommer, får sikkert gjort kål på virussen, så vi igen kan samles, modtage undervisning, spille badminton, tage til SMUKfest, gå i biograf, teater, koncert eller på restaurant. Alle de ting vi tager for givet, men ikke er det.
Læserbreve

Debat: Coronamørklægning

5. november 2020
1. suppleant til Folketinget for Radikale Venstre Østjylland, Susan Kronborg, peger på, at det er meget skuffende at Socialdemokratiet og Venstre vil beholde Mørklægningsloven.
Læserbreve

Debat: Hjælp til værdighed

1. august 2020
Jeg bliver harm, når en offentlig myndighed bruger en million på at skjule egne fejl - en million på advokatregninger i plejesag når de i stedet kunne bruge penge på meget andet... Ovenikøbet fik kommunen at vide - af egne jurister og politiet, - at optagelserne var i offentlighedens interesse.
Læserbreve

Debat: Skattely og Corona hjælp

24. maj 2020
Hvis du eller din virksomhed ikke betaler skat i Danmark, så lad være med at række hånden frem! Det virker oprigtig talt stødende, at landets forventeligt efterhånden beskedne midler, via hjælpepakker, også går til understøttelse af virksomheder, der har etableret sig på sådan vis, at skattebetalingen til Danmark minimeres maksimalt.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021