RV

Læserbreve

Debat: Flere verdensmål i Horsens

11. april 2021
FN's verdensmål er blevet definerende for hvordan globale og lokale virksomheder, store og små lande og kommuner landet over forholder sig til og arbejder med de problemer verden står i. Problemer såsom sult, klimakrisen, fattigdom, trivsel af mennesker, sexisme, bæredygtighed og landsbyliv. Der er 17 mål i alt og det er 17 mål som drømmer om og vil en bedre verden for os alle.
Læserbreve

Debat: Du får afslag hvis vi ikke får behandlet din ansøgning indenfor et år

10. april 2021
Der er mange snørklede regler for at få statsborgerskab, men nogle gange er det helt vanvittigt. De regler Mastarn fra Midtjylland, er omfattet af, er beskrevet på ministeriets hjemmesiden sådan ”Børn, som ikke har mulighed for at blive danske statsborgere sammen med en forælder.” Det fremgår, at ”Det er en betingelse, at barnet er under 18 år frem til vedtagelsen af det lovforslag, som barnet måtte blive optaget på. Dette gælder, uanset at ansøgningen indgives, inden barnet er fyldt 18 år.”
Lokalnyt

RV: Valgprogrammet for 2021 er klar!

31. marts 2021
Det Radikale Venstre i Horsens har offentliggjort deres valgprogram op til kommunalvalget 2021. De 17 verdensmål er brugt som udgangspunkt for at skabe politikken og kan læses på www.radikale-horsens.dk. Selvom nogle af verdensmålene er direkte møntet på u-lande så har de også relevans for den måde som vi kan betragte tingene på i Horsens.
Læserbreve

Debat: Jeg er imod Kattegatforbindelsen

30. marts 2021
Når Borgmester Peter Sørensen tager til Kattegat konference på Dokken i Århus d. 3. juni så er det under overskriften: "Horsens, en konkurrent til Århus; Når en Kattegat forbindelsen kan Horsens stå i endnu et kæmpe væksteventyr som kan betyde en fordobling af befolkningstallet i Horsens".
Læserbreve

Debat: Er der skattely – så har vi snor i støtten

28. marts 2021
Jeg har som fiskeriordfører været gennem hårde forhandlinger om, hvordan EU-midler skal fordeles til et bæredygtigt fiskeri. Men vi har stået sammen og jeg er meget glade for særligt, at der er prioriteret EU-midler til det skånsomme fiskeri og skånsomme fiskeredskaber.
Læserbreve

Debat: Tag børnene hjem fra Syrien

27. marts 2021
Vi tager os af vores egne statsborgere selvfølgelig! Så de danskere som er i de frygtelige lejre, skal hjem. Og der skal - som i alle andre tilfælde - afvikles en retssag, hvis mødrene har været terrorister eller har medvirket til terrorisme.
Læserbreve

Debat: Jeg er så glad!

23. februar 2021
Til byrådsmødet den 22. februar var cirkulær økonomi på dagsordenen og en ny strategi på området blev vedtaget. Strategien bygger på en række anbefalinger fra GRO hvor Det Radikale Venstre har næst-formandsposten.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021