Radikale Venstre i Horsens har kandidatlisten til kommunalvalget klarTil kommunalvalget i november har Radikale Venstre i Horsens opstillet 7 personer. At nummer 1 og 2 på listen er Niels Voetmann Jepsen og Rikke Christensen, har været kendt længe. Nu er listen suppleret med 5 kandidater mere, og det komplette hold ser ud som følger, i den rækkefølge de er opstillet.:

  1. Niels Voetmann Jepsen, Stensballe
  2. Rikke Christensen, Stensballe
  3. Camilla Rytter Aaquist, Vestbyen
  4. Børge Sørensen, Nim
  5. Sinnet Ellehauge Haag, Hatting
  6. Jeanette Refstrup, Egebjerg
  7. Helle Bækkelund Sørensen, Hovedgård

Formand for Radikale Venstre i Horsens, Børge Sørensen udtaler om listen: ”Det er lykkedes os at samle et godt hold til dette kommunalvalg, og jeg er glad for, at vi har kandidater fra hele kommunen.” 

Modsat de seneste par valg er Radikale Venstre ikke i valgforbund med Socialdemokratiet, og det er meget bevidst: ”Vi har haft et godt samarbejde med Socialdemokratiet igennem årene og har været glade for det, men vi er samtidigt meget kritiske overfor noget af den udvikling, vi har set i denne seneste valgperiode” siger spidskandidat Niels Voetmann Jepsen og uddyber: ”Specielt når vi kigger på beslutningsprocesserne omkring byudvikling og den langsomme grønne omstilling, er der grund til at være på vagt. Det har ikke været sundt, at Socialdemokratiet har haft et absolut flertal, og det vil vi ikke blive ved med at bidrage til”. 

Samtidig peger Radikale Venstre dog stadigvæk på Peter Sørensen som borgmester i Horsens. Nr. to på kandidatlisten Rikke Christensen forklarer: ”Vi ser stadig Peter Sørensen som den bedst kvalificerede af de udmeldte borgmesterkandidater. Men vi skal have brudt det absolutte flertal, så vi gennem samarbejdet kan sikre mere gennemsigtige beslutningsprocesser, og at der sættes turbo på den helt nødvendige grønne omstilling”. 

Formanden Børge Sørensen afslutter: ”Vi vil gerne være den socialliberale stemme, der mangler i det nuværende byråd, og vil kæmpe hårdt for at sikre at den får plads i det nye. Med det hold vi har sat, er jeg overbevist om at det lykkes!”.
 

Radikale Venstre Horsens

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024