Sang

Lokalnyt

En søndag med smil og sang

31. oktober 2023
På en regnfuld søndag forvandles Birkebo i Østbirk til en varm og livlig oase af musik og fællesskab, hvor både gamle kendinge og nye ansigter deler øjeblikke af ren glæde.
Lokalnyt

Kalder alle sangglade børn

13. oktober 2022
Kattrup og Tolstrup kirker indbyder igen alle sangglade børn til at deltage i børnekoret i Gedved, onsdag 26. oktober hvor børnekoret begynder igen. Koret er for alle børn, der går i 3., 4. og 5. klasse.
Lokalnyt

Aftensang på Ejer Bavnehøj

15. august 2022
Onsdag den 17. august synger vi solen ned på Ejer Bavnehøj. Grænseforeningen for Skanderborg og Omegn står for et fællessangsarrangement på toppen, hvor vi i et par timer synger både gamle og nye sange indenfor forskellige genre.
Lokalnyt

Sommersang i Voer Herred

22. juni 2022
For to år siden mødtes man i Voer Herreds kirker gennem sommeren og havde fællessang i det det fri. Det var en succes som blev bremset af coronaen, men nu vil man atter synge sammen igen.
Lokalnyt

Gudenå Folkekor er klar til opstart på den nye sæson

30. august 2021
Vi ser frem til at komme i gang med at synge igen efter en lang og uønsket coronapause. Vi håber på at se såvel gamle som nye medlemmer. Der venter os helt sikkert en masse gode oplevelser, for det er dejligt at få stemmerne rørt sammen med andre, og i koret er der både en munter tone og en hyggelig stemning.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023