Sang

Lokalnyt

Oplev miraklet med fællessang: En aften der forvandler

26. februar 2024
HOVEDGÅRD - Når tonerne løfter sjælen: Ord om hvordan en aften med fællessang på Hovedgård Bibliotek kan ændre dit syn på hverdagen. Musikalsk samvær, der ikke blot styrker sindet, men skaber varige bånd mellem mennesker. En begivenhed, der lover mere end toner - en rejse i fællesskabets kraft.
Lokalnyt

En søndag med smil og sang

31. oktober 2023
På en regnfuld søndag forvandles Birkebo i Østbirk til en varm og livlig oase af musik og fællesskab, hvor både gamle kendinge og nye ansigter deler øjeblikke af ren glæde.
Lokalnyt

Kalder alle sangglade børn

13. oktober 2022
Kattrup og Tolstrup kirker indbyder igen alle sangglade børn til at deltage i børnekoret i Gedved, onsdag 26. oktober hvor børnekoret begynder igen. Koret er for alle børn, der går i 3., 4. og 5. klasse.
Lokalnyt

Aftensang på Ejer Bavnehøj

15. august 2022
Onsdag den 17. august synger vi solen ned på Ejer Bavnehøj. Grænseforeningen for Skanderborg og Omegn står for et fællessangsarrangement på toppen, hvor vi i et par timer synger både gamle og nye sange indenfor forskellige genre.
Lokalnyt

Sommersang i Voer Herred

22. juni 2022
For to år siden mødtes man i Voer Herreds kirker gennem sommeren og havde fællessang i det det fri. Det var en succes som blev bremset af coronaen, men nu vil man atter synge sammen igen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024