En aften med fællessang og livsglæde i Ørridslev KirkeColfach & Danefeldt. (Pressefoto)

Deltag i en inspirerende aften af fællessang og hygge med det dynamiske musikduo Colfach & Danefeldt under Hovedgård Byfest. Det er tid til at lade stemmerne flyde frit og fyld hjertet med glæde.

Af Jørn Kildall

Fordelene ved at synge: Mere end bare musik

Lad os starte med det mest oplagte - at synge er sundt og glædesfremkaldende. Når vi synger, får vi et løft i humøret og en fornyet energi. Men det er mere end bare en individuel oplevelse. At synge sammen styrker vores følelse af samhørighed og fællesskab. Det er nærmest umuligt at være i dårligt humør, når vi løfter vores stemmer i harmoni!

Kom, syng og lad din ånd flyve højt!

Gør dig klar til en livlig og glad aften i selskab med Methe Danefeldt og Jesper Colfach, to dygtige og humoristiske musikere. Vi skal synge et bredt udvalg af sange - lige fra melodier fra Højskolesangbogen til de evigt populære Beatles. Forbered dig på en aften fyldt med musik, latter og en følelse af at være en del af noget større.

Colfach & Danefeldt - Fra friskolekollegaer til musikalske partnere

Colfach & Danefeldt, en duo der opstod i Kolding Friskole, har udviklet en unik musikalsk kemi. Selvom de begge har deres individuelle projekter og passioner, er det deres samarbejde, der virkelig får musikken til at glitre.

Methe Danefeldt: En mangfoldig kreativ kraft

Fra at være en singer/songwriter, underviser, korleder, coach og kunstner til at være en hustru og mor - Methe Danefeldt har en imponerende mangfoldighed. Hun ser livet gennem et humoristisk filter og tør lade store armbevægelser og palietter pryde hendes verden. Methe stræber efter at skabe nærværende relationer gennem musik og er drevet af at se andre blomstre og vokse.

Jesper Colfach: En mand, hans musik og hans jolle

Jesper Colfach er en talentfuld musiker, der har en dyb lidenskab for at skrive sange baseret på personlige oplevelser. Fra rock til et singer-songwriter-univers, har Jesper fundet sin musikalske hjemmebane. Den akustiske vibe og hans karakteristiske stemme er essensen af hans musikprojekt, COLFACH. Udover hans musikalske karriere, er Jesper en engageret familiefar og ivrig bådentusiast.

Kom og vær en del af musikalsk magi i Ørridslev Kirke

Kom og syng med os. Fyld kirkerummet med sang og glæde, og lad din stemme blive en del af dette vidunderlige fællesskab. Colfach & Danefeldt er klar til at lede os igennem en aften, der vil efterlade et mindeværdigt indtryk og en følelse af fællesskab, du ikke vil glemme.

Det sker tirsdag 30. maj kl. 19.30. Så skulle Hovedgård Byfest 2023 være sat i gang på en festlig og samlende måde.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023