Sattrup Forsamlingshus

Lokalnyt

Landsbyfællesskabet samledes om forsamlingshuset

27. maj 2024
SATTRUP - En weekend med højt humør og knofedt: Sattrup-Monbjerg Forsamlingshus blev forberedt til en større renovering af landsbyens beboere, der fjernede småting og malede træværk, så tømrerne kan gå i gang med det gamle tag.
Lokalnyt

Rustent forsamlingshus får nyt liv med frivillig indsats

21. maj 2024
SATTRUP - Taget på Sattrup-Monbjerg Forsamlingshus har bestemt set bedre dage. Taget er belagt med blikplader, som er rustet, og i de senere år har det også regnet ind gennem taget to steder over baggangen og stolerummet i forsamlingshuset.
Lokalnyt

Vinterflugt på to hjul: En rejsefortælling fra Filippinerne

5. februar 2024
SATTRUP - På en kold februar aften i Sattrup Forsamlingshus forvandlede Peter Kühnes eventyrlige rejseforedrag en almindelig torsdag til en ekstraordinær oplevelse. Med sin cykel som tro følgesvend har Peter udforsket verdenshjørner fra Mellemamerika til Fjernøsten, og denne gang tog han os med til Filippinerne, sammen med over 50 begejstrede tilhørere.
Lokalnyt

Nyt i gamle rammer

8. januar 2024
SATTRUP - Med PAX Arkitekter i Aarhus, repræsenteret lokalt ved partner Mathias Brockdorf, finansiering gennem RealDania, og ikke mindst en gruppe engagerede mennesker, går landsbyen Sattrup nu 100% ind for at renovere og nytænke det eksisterende forsamlingshus.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024