Sightseeing med bus giver ledige i Horsens én på opleverenDer er masser af ledige jobs ude på landet - også i de fjerneste afkroge. For at sætte ekstra spot på dem arrangerer Jobcenter Horsens derfor en bustur for ca. 50 ledige, der er friske på at smøge ærmerne op.

Busturen foregår onsdag den 14. marts med afgang kl. 12.00 fra Rutebilstationen i Horsens.

Mens bussen snor sig ud og ind af små og større landsbyer, vil virksomhedskonsulent Lene Oddershede fra Jobcentret agere guide og fortælle om de virksomheder, de passerer og hvilken form for arbejdskraft, de efterspørger.

Ifølge virksomhedskonsulenten er busturen blandt andet arrangeret, fordi det er en anderledes måde at få de ledige ud af Jobcentret på.

- Busturen er med til at give de ledige et andet indtryk af jobmarkedet i Horsens Kommune. Der er masser af jobs derude - også i de fjerneste afkroge - og hvis vi kan gøre det attraktivt for denne gruppe også at søge ud på landet, er vi nået et godt stykke, siger hun.

Bussens endemål er virksomheden Dansand i Addit, der udvikler og producerer forskellige sandsorteringer. Her vil produktionsdirektør Søren Frandsen give en rundvisning på den 38 mand store virksomhed.

Han håber meget på, at de lediges besøg vil resultere i ansættelser.

- Det er en rigtig god idé at lave disse busture, for det kan være svært at rekruttere arbejdskraft til en virksomhed som denne, der ligger langt ude på landet uden busforbindelser. Vi håber, besøget kan være med til at fange de lediges interesse, siger Søren Frandsen, der for øjeblikket er på jagt efter to ufaglærte medarbejdere.

Bussen er efter planen tilbage i Horsens sidst på eftermiddagen.

Det er tredje gang, Jobcenter Horsens arrangerer en bustur for ledige.

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Vibeke Juul

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021