Sikkerhed

Lokalnyt

Hold indbrudstyvene væk i sommerferien

23. juli 2022
Netop offentliggjorte indbrudstal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af anmeldte indbrud i årets 2. kvartal er steget 5 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Hjælper vi hinanden i landets boligkvarterer, når vi eller vores naboer er bortrejst, behøver vi dog ikke få spoleret sommerferien, mener Bo trygt, der her giver en række gode råd mod indbrud.
Lokalnyt

Hver femte arbejdsulykke sker under høsten

11. juli 2022
Sandsynligheden for, at landmænd får kvæstet fingre, arme og ben, er markant højere i høstmånederne, og derfor kommer forsikringsselskabet nu med en opfordring om at være ekstra opmærksom. 3 ud af 10 danske landmænd har dog sørget for, at de selv, deres ægtefælle eller ekstra høsthjælp, fx nabosønnen, kan få hjælp. Her er en tjekliste til at undgå ulykker under årets vigtigste periode.
Lokalnyt

To ud af tre føler at telefonen er aflyttet

2. januar 2022
Rigtig mange danskere har ofte eller enkelte gange haft fornemmelse af, at der kort tid efter at de har talt om et emne, dukker reklamer op for dette emne på nettet eller på sociale medier.
Lokalnyt

Er du alene med din computer?

8. august 2021
Flere end hver anden dansker har ikke dækket deres kamera på computeren til, viser en ny undersøgelse foretaget for Ingeniørforeningen, IDA
Lokalnyt

Curlingforældre blæser på trafikregler

4. august 2021
Politiet udsteder flere bøder til forældre, der kører hasarderet ved skoler. Samtidig lukker flere skoler ned for kørsel til skolen, fordi far og mor ser stort på regler for parkering og standsning.
Lokalnyt

Sådan passer du på de mindste

22. juli 2021
I sommerferien kommer mange børn til skader under udendørsaktiviteter. Alm. Brand giver her en række gode råd, så de små kommer sikkert igennem sommeren.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023