Sikkerhed

Lokalnyt

Undersøgelse: Så mange danskere sløser med deres adgangskoder online

25. marts 2024
IT-SIKKERHED - I takt med at en stadig større og vigtigere del af vores liv ligger online, bliver vi samtidig mere sårbare for at få stjålet både personlige oplysninger og værdier på internettet. Alligevel sløser mange danskere med deres adgangskoder til forskellige tjenester, viser en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for Gjensidige og Sparekassen Kronjylland.
Lokalnyt

Alt for mange glemmer lygter og reflekser i mørket

13. november 2023
Ikke alle danskere husker at tænde for deres egne eller deres børns cykellygter og finde reflekserne frem, når de skal ud i morgenmørket, eller når lyset forsvinder om eftermiddagen. Det viser en ny YouGov-undersøgelse, der får Rådet for Sikker Trafik og GF Forsikrings fond til at opfordre danskerne til at stramme op.
Lokalnyt

Hold indbrudstyvene væk i sommerferien

23. juli 2022
Netop offentliggjorte indbrudstal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af anmeldte indbrud i årets 2. kvartal er steget 5 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Hjælper vi hinanden i landets boligkvarterer, når vi eller vores naboer er bortrejst, behøver vi dog ikke få spoleret sommerferien, mener Bo trygt, der her giver en række gode råd mod indbrud.
Lokalnyt

Hver femte arbejdsulykke sker under høsten

11. juli 2022
Sandsynligheden for, at landmænd får kvæstet fingre, arme og ben, er markant højere i høstmånederne, og derfor kommer forsikringsselskabet nu med en opfordring om at være ekstra opmærksom. 3 ud af 10 danske landmænd har dog sørget for, at de selv, deres ægtefælle eller ekstra høsthjælp, fx nabosønnen, kan få hjælp. Her er en tjekliste til at undgå ulykker under årets vigtigste periode.
Lokalnyt

To ud af tre føler at telefonen er aflyttet

2. januar 2022
Rigtig mange danskere har ofte eller enkelte gange haft fornemmelse af, at der kort tid efter at de har talt om et emne, dukker reklamer op for dette emne på nettet eller på sociale medier.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024