Skanderborg

Lokalnyt

Smukfest kan give forlænget rejsetid på vejene

2. august 2023
Trafikanter skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Skanderborg og Ejer Bavnehøj i forbindelse med musikfestivalen ”Smukfest”, der begynder søndag den 30. juli og slutter søndag den 6. august.
Lokalnyt

Under stjerner og bøgetræer – ”Mød mig i mørket”

7. august 2022
Allerede fra det første nummer – ”Tilbage til byen” stod det klart, at vi nu skulle opleve et sandt fyrværkeri af energi og rocknumre fra en svunden tid. Der var pakket foran stjernescenen, da Malurt gik på, og det var som om publikum var klar over, at det her nok blev sidste gang. Malurt er i gang med deres comeback og afslutningsturné, og de har meddelt at sidste koncert er den 9. september i Amager Bio.
Lokalnyt

”HandsUP” for ”HandsDown”

6. august 2022
Selvom Danmarks Smukkeste festival i gennem sin 42-årige historie er vokset, så har arrangørerne stadig plads til lokale kunstnere – vel at mærke hvis den kunstneriske kvalitet er i top, og det må man sige, den er hos HandsDown.
Lokalnyt

Smukfest kan give forlænget rejsetid på vejene

2. august 2022
Trafikanter skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Skanderborg og Ejer Bavnehøj i forbindelse med festivalen ”Smukfest”, der begynder søndag den 31. juli og slutter søndag den 7. august.
Lokalnyt

Fra Grønland til New Zealand

15. marts 2022
Vil du opleve næsehorn i Nepal, Grønlands storslåede indlandsis eller gletschere i New Zealand eller noget helt andet har vores lokale rejsebureau rejsogoplev måske rejsen – eller vil gerne lave den.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023