Skanderborg

Lokalnyt

Under stjerner og bøgetræer – ”Mød mig i mørket”

7. august 2022
Allerede fra det første nummer – ”Tilbage til byen” stod det klart, at vi nu skulle opleve et sandt fyrværkeri af energi og rocknumre fra en svunden tid. Der var pakket foran stjernescenen, da Malurt gik på, og det var som om publikum var klar over, at det her nok blev sidste gang. Malurt er i gang med deres comeback og afslutningsturné, og de har meddelt at sidste koncert er den 9. september i Amager Bio.
Lokalnyt

”HandsUP” for ”HandsDown”

6. august 2022
Selvom Danmarks Smukkeste festival i gennem sin 42-årige historie er vokset, så har arrangørerne stadig plads til lokale kunstnere – vel at mærke hvis den kunstneriske kvalitet er i top, og det må man sige, den er hos HandsDown.
Lokalnyt

Smukfest kan give forlænget rejsetid på vejene

2. august 2022
Trafikanter skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Skanderborg og Ejer Bavnehøj i forbindelse med festivalen ”Smukfest”, der begynder søndag den 31. juli og slutter søndag den 7. august.
Lokalnyt

Fra Grønland til New Zealand

15. marts 2022
Vil du opleve næsehorn i Nepal, Grønlands storslåede indlandsis eller gletschere i New Zealand eller noget helt andet har vores lokale rejsebureau rejsogoplev måske rejsen – eller vil gerne lave den.
Lokalnyt

Nyt strategisk samarbejde mellem to advokatfirmaer i Skanderborg

1. februar 2022
De to advokatfirmaer Advokaterne Vermeij & Staunskjær, Skanderborg, og LRP Advokater, Horsens, indgår pr. 1. februar 2022 et strategisk samarbejde. Et samarbejde, der er skabt efter en overbevisning om, at virksomhedernes supplerende kompetencer og den styrkede fysiske tilgængelighed i Østjylland vil være en gevinst for alle parter.
Lokalnyt

Administrerende altmuligmand fylder 80

13. januar 2022
115 år og 252 dage gammel døde Chris Mortensen i 1998 som verdens ældste mand på et dansk alderdomshjem i Californien. Frisk til det sidste begrundede han sin høje alder med, at han i de første 19 år af sit liv, inden han rejste ud, jævnligt havde drukket af Helligkilden på Vestermølle ved Skanderborg Sø, hvor han var født og voksede op.
Lokalnyt

Sporløbere sætter livet på spil i Skanderborg

26. august 2021
Det er både ulovligt og livsfarligt at krydse jernbanesporet. Desværre er antallet af såkaldte sporløbere steget voldsomt det seneste halve år. Især Skanderborg Station er ét af de steder, hvor folk vælger at sætte livet på spil.
Lokalnyt

Atter tid til hyggejazz i Tåning

29. juli 2021
Langt ude på landet finder man Danmarks mindste og helt sikkert mest hyggelige jazzfestival, i landsbyen Tåning som ligger mellem Mossø og Ejer Bavnehøj.
Lokalnyt

2900 meter støjskærm sættes op ved Skanderborg

9. juli 2021
I midten af juli går Vejdirektoratets entreprenør i gang med at sætte de første støjskærme op langs Østjyske Motorvej ved Skanderborg. Entreprenøren starter med en 400 meter lang støjskærm, der skal stå mellem ramperne ved tilslutningsanlæg 53, Skanderborg S ved Vrold og de første cirka 700 meter støjskærm fra Mossøvej frem mod tilslutningsanlæg 52 Skanderborg V.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022