Skanderborg

Lokalnyt

Administrerende altmuligmand fylder 80

13. januar 2022
115 år og 252 dage gammel døde Chris Mortensen i 1998 som verdens ældste mand på et dansk alderdomshjem i Californien. Frisk til det sidste begrundede han sin høje alder med, at han i de første 19 år af sit liv, inden han rejste ud, jævnligt havde drukket af Helligkilden på Vestermølle ved Skanderborg Sø, hvor han var født og voksede op.
Lokalnyt

Sporløbere sætter livet på spil i Skanderborg

26. august 2021
Det er både ulovligt og livsfarligt at krydse jernbanesporet. Desværre er antallet af såkaldte sporløbere steget voldsomt det seneste halve år. Især Skanderborg Station er ét af de steder, hvor folk vælger at sætte livet på spil.
Lokalnyt

Atter tid til hyggejazz i Tåning

29. juli 2021
Langt ude på landet finder man Danmarks mindste og helt sikkert mest hyggelige jazzfestival, i landsbyen Tåning som ligger mellem Mossø og Ejer Bavnehøj.
Lokalnyt

2900 meter støjskærm sættes op ved Skanderborg

9. juli 2021
I midten af juli går Vejdirektoratets entreprenør i gang med at sætte de første støjskærme op langs Østjyske Motorvej ved Skanderborg. Entreprenøren starter med en 400 meter lang støjskærm, der skal stå mellem ramperne ved tilslutningsanlæg 53, Skanderborg S ved Vrold og de første cirka 700 meter støjskærm fra Mossøvej frem mod tilslutningsanlæg 52 Skanderborg V.
Lokalnyt

Stine fra Skanderborg: Sy dit eget tøj

11. marts 2021
Kjoler og flotte sæt syet af brugt sengetøj er blevet til en forretning for 34-årige Stine Højland fra Skanderborg. Hendes virksomhed ATTER har nu indgået et samarbejde med Blå Kors om at udstille sit tøj og sælge sykit i en række af organisationens genbrugsbutikker for at inspirere andre til at tænke bæredygtigt.
Læserbreve

Debat: Lad fornuften sejre

28. september 2020
Spørgsmålet om Anders Nilsens mindesten skal nu snart til behandling i byrådet igen. Mange har udtalt sig i sagen og den lokale borgergruppe har gennemført en underskriftsindsamling, som på kort tid manifesterede stor opbakning til at bevare mindestenen, hvor den er. Underskrifterne er af borgergruppen afleveret til Borgmester Frans Fischer.
Læserbreve

Debat: Skændsel i Skanderborg

17. juni 2020
Byrådet i Skanderborg kan tilsyneladende ikke blive enige om at flytte et mindeanlæg for gårdejer Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard, fra en trafikalt håbløs placering ved landevejen mellem Ry og Skanderborg til kulturcentret Vestermølle. Selv om det er en gratis omgang for kommunen. Hverken beboere nær anlægget eller kommunen har fundet det umagen værd at vedligeholde mindesten og omgivelser.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021