Stærkt DM for Horsens SvømmeklubPatrick Zakaryan Olsen & Amalie Bach Nielsen

Svømmerne fra Horsens Svømmeklub deltog i den forgangne uge til DM åben klasse, som for første gang var en del af DM-ugen i Aalborg. 

Her fik Horsens’ ældste og rutinerede svømmere såvel de yngre og spirende talenter sat et stærkt aftryk på denne sommers DM. På opsigtsvækkende vis, blev det til en yderst stor medaljehøst, den største i mange år!

Det blev i alt til 9 medaljer fordelt ud på Stine Bendixen Nissen, Amalie Bach Nielsen, Andreas Egemose Gregersen og Patrick Zakaryan Olsen. Foruden de flotte medaljer blev det ligeledes til et stort antal af finaler. Som punktum for et yderst flot mesterskab, blev Horsens den 8. bedste klub i holdkonkurrencen under denne sommers DM. 

Andreas Egemose Gregersen

Kirsten Detlef, cheftræner i Horsens Svømmeklub udtaler: “DM åben klasse var et godt stævne for vores dygtige Horsens svømmere. De ældste seniorsvømmere fik de finaler de kom efter og 4 ud af 6 svømmere kom hjem med nogle meget velfortjente medaljer. Juniorerne vi havde med, fik en masse vigtig erfaring og fik set hvad der skal til for at få fingrene i medaljerne. Som cheftræner er det dejligt at se når det lykkes for de ældste og at de baner vejen for de næste. Vi har mange talenter på vej og jeg tror på at bredden af vores DM-trup kommer til at vokse over de næste år.

Det er en rigtig spændende tid i Horsens Svømmeklubs udvikling.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024