Stor succes med parasvømning i Horsens Svømmeklub!(Privatfoto)

Horsens Svømmeklub oplever rekordvækst i parasvømning - tilbuddet udvides og dørene åbnes for alle!

Af Jørn Kildall

Horsens har altid haft stolte svømmetraditioner, men de sidste par år har byen set en helt særlig fremgang: parasvømning. Dette er en svømmedisciplin, som omfavner børn og unge med forskellige handicaps - både synlige og usynlige. Klubben har dedikeret tid og ressourcer til at gøre parasvømningstilbuddet kendt, og resultaterne taler for sig selv!

En organisatorisk udvikling

Med den voldsomme tilstrømning af nye medlemmer har der været behov for fornyelse og udvikling. Klubben tog skridtet fuldt ud ved at ansætte en ny parasportskoordinator, Amalie Bach Nielsen. Med hendes fire års erfaring fra parasvømningsverdenen er hun den rette kvinde på posten.

En vision for alle

"Parasvømning handler om mere end bare at svømme," udtaler Amalie. "Det handler om fællesskab, om at overkomme forhindringer sammen og om at skabe minder." Hun tilføjer, at alle, uanset handicap, skal have muligheden for at opleve glæden ved at svømme på lige fod med alle andre.

Åbent hus - For alle nysgerrige sjæle

Horsens Svømmeklub går den ekstra mil for at byde nye ansigter velkommen. Med flere kommende åbent hus-arrangementer får nysgerrige sjæle chancen for at mærke klubbens puls og opleve svømningens magi på førstehånd.

Spred budskabet!

Kender du en, eller kender du nogen, der kender en? Så opfordrer vi til at tage fat i Amalie Bach Nielsen og blive en del af denne fantastiske rejse i Horsens Svømmeklub. En verden af venskab, udfordringer og uforglemmelige øjeblikke venter!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024