Superbrugsen

Lokalnyt

Butikstyveri i SuperBrugsen Østbirk er en stigende udfordring

29. november 2023
Butikstyveri stiger markant i Coops butikker og andre dagligvarekæder. SuperBrugsen Østbirks uddeler, Kenneth Jespersen, afslører alarmerende tendenser og omfattende sikkerhedsforanstaltninger for at bekæmpe denne voksende udfordring, der spænder fra småtyveri til organiseret kriminalitet.
Lokalnyt

ÆldreSagen til portvinssmagning i SuperBrugsen Østbirk

21. november 2023
Torsdag lidt før kl. 19, myldrede det ind i SuperBrugsen Østbirk med gæster, der har medlemskabet af ældre sagen i orden. Årsagen til fremmødet var, at ÆldreSagen Horsens Nord sammen med uddeler Kenneth Jespersen havde arrangeret portvinssmagning i butikken
Lokalnyt

Blomsterbinderi af høj kvalitet i Østbirk

14. december 2022
Ambitionsniveauet er højt i SuperBrugsen Østbirk og det er der ikke mange som er i tvivl om. Når det kommer til blomsterafdelingen, så har forretning taget et kæmpe spring de sidste 4 - 5 år og er efterhånden en af områdets førende når det kommer til blomster og blomsterbinderi.
Lokalnyt

Når portvin er hobby og profession

6. december 2022
Brugsuddeleren i Østbirk, Kenneth Jespersen er en stor kapacitet når det drejer sig om viden på vin. Men hans helt store hobby er portvin som han ved endnu mere om og for Kenneth er det et held også at have sin hobby som sin levevej.
Lokalnyt

Pengeregn til Østbirk IF

1. november 2022
Lørdag skulle der overrækkes så stor en check fra OK og SuperBrugsen Østbirk, at der mødte to medlemmer fra Østbirk IF – Katrine Wittrup-Jensen og Jens Norup Simonsen. Jens var lidt forsinket, for han havde taget opstilling udenfor, men selvom checken var stor, kunne overrækkelsen altså godt foregå indendørs ved den opstillede OK-stand.
Lokalnyt

Der var sund pizza til alle

13. september 2022
Tirsdag var der stor ståhej ved SuperBrugsen Østbirk, da fænomenet GoCook, som er Coops nationale madprojekt for børn, havde stillet et stort udendørs køkken op og inviteret 6. klasserne fra Østbirk skole til at lave lækre pizzaer.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023