Superbrugsen

Lokalnyt

Stor OK-check varmer i Egebjerg

25. oktober 2021
OK har travlt i denne tid med at uddele midler til landets mange foreninger og torsdag var turen nået til Egebjerg hvor EIF og Spejderne fik overrakt en velvoksen gavecheck til deres frivillige arbejde.
Lokalnyt

ØIF takker SuperBrugsen

25. oktober 2021
Efter et år med coronapause kunne Østbirk IF i september gennemføre sponsordag i samarbejde med foreningens hovedsponsor SuperBrugsen Østbirk. Og selv om det nu er en måned siden, er det ikke for sent at sende en stor tak mod SuperBrugsen og især uddeler Kenneth Jespersen.
Lokalnyt

Vennerne fik OK stor check

12. oktober 2021
Fredag eftermiddag var vindfanget i SuperBrugsen Gedved fyldt med glade mennesker, som sammen med brugsuddeler Mikael Steiniche og Henrik Degn van Reysen formand for Gedved Idrætsforeningers Venner, stod klar til at modtage en kæmpe check fra OK.
Lokalnyt

Stor lokal opbakning til sponsordagen i Østbirk

20. september 2021
Det var en stor succes. Sådan lyder den korte konklusion fra Jens Norup Simonsen, formand for Østbirk Idrætsforening om sponsordagen, som SuperBrugsen i Østbirk og den lokale idrætsforening afviklede i lørdags.
Lokalnyt

Østbirk får miljøvenlig vaskehal inden nytår

26. august 2021
OK og SuperBrugsen i Østbirk er gået i gang med byggeriet af en topmoderne og miljøvenlig vaskehal på Stenagervej. Østbirk Murerforretning er én blandt flere lokale håndværksvirksomheder, der er med i byggeprojektet
Lokalnyt

Brugsuddeleren tog det første spadestik

11. august 2021
Entreprenør Jens Jørgensen og brugsuddeler i Østbirk Kenneth Jespersen var mødt frem på byggegrunden på Storegade i Østbirk, da det første spadestik skulle tages til opførelsen af det hypermoderne OK-vaskeanlæg i byen.
Lokalnyt

SuperBrugsen Østbirk opfører hypermoderne OK-vaskehal

2. juli 2021
Nu kan arbejdet med at opføre en ny og moderne OK-vaskehal snart begynde på Storegade i Østbirk. Brugsuddeler Kenneth Jespersen forventer at vaskehallen åbner i efteråret 2021 og fortæller at hovedparten af arbejdet bliver udført af lokale håndværkere.
Lokalnyt

SuperBrugsen siger mange tak

3. marts 2021
De sidste 12 måneder har budt på store udfordringer for alle, men det har ramt os forskelligt. Nogle brancher har oplevet at blive lukket ned eller stå næsten stille. Mens andre har haft mere travlt end sædvanligt. En af disse brancher er dagligvarehandlen og hos SuperBrugsen i Østbirk har man tydeligt kunne mærke det og vil derfor gerne sende en tak til os alle.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021