Superbrugsen

Lokalnyt

Blomsterbinderi af høj kvalitet i Østbirk

14. december 2022
Ambitionsniveauet er højt i SuperBrugsen Østbirk og det er der ikke mange som er i tvivl om. Når det kommer til blomsterafdelingen, så har forretning taget et kæmpe spring de sidste 4 - 5 år og er efterhånden en af områdets førende når det kommer til blomster og blomsterbinderi.
Lokalnyt

Når portvin er hobby og profession

6. december 2022
Brugsuddeleren i Østbirk, Kenneth Jespersen er en stor kapacitet når det drejer sig om viden på vin. Men hans helt store hobby er portvin som han ved endnu mere om og for Kenneth er det et held også at have sin hobby som sin levevej.
Lokalnyt

Pengeregn til Østbirk IF

1. november 2022
Lørdag skulle der overrækkes så stor en check fra OK og SuperBrugsen Østbirk, at der mødte to medlemmer fra Østbirk IF – Katrine Wittrup-Jensen og Jens Norup Simonsen. Jens var lidt forsinket, for han havde taget opstilling udenfor, men selvom checken var stor, kunne overrækkelsen altså godt foregå indendørs ved den opstillede OK-stand.
Lokalnyt

Der var sund pizza til alle

13. september 2022
Tirsdag var der stor ståhej ved SuperBrugsen Østbirk, da fænomenet GoCook, som er Coops nationale madprojekt for børn, havde stillet et stort udendørs køkken op og inviteret 6. klasserne fra Østbirk skole til at lave lækre pizzaer.
Lokalnyt

De grønne charmerede

6. september 2022
Lørdag var der stillet op til den årlige sponsordag for Østbirk Idrætsforening på arealerne ved SuperBrugsen og her kunne nysgerrige stifte bekendtskab med de mange spændende idrætsgrene som klubben tilbyder sine medlemmer – nye og nuværende.
Lokalnyt

SuperBrugsen lærer Østbirks børn at bage grønne pizzaer

1. september 2022
Kan pizzaer være sunde? Det korte svar er ja. Tirsdag 6. september fra kl. 15 -17 hopper eleverne fra 6. klasserne på Østbirk Skole ombord i GoCooks rullende køkken - en mobil madbus, der parkerer foran SuperBrugsen i Østbirk. Børnene vil udfordre deres madmod og bage 100% deres egne grønne pizzaer, og uddele smagsprøver til alle nysgerrige kunder og forbipasserende.
Lokalnyt

Dejlig OK julegave til ØIF

27. december 2021
Endnu en gang kunne OK overrække en velvoksen sponsorcheck til foreningsarbejdet i Østbirk og den glade modtager af 56.200 kroner var ØIF.
Lokalnyt

Kom og få vasket bil i Østbirk

9. december 2021
Efter lidt problemer med forbindelsen til Internettet, fik SuperBrugsen i Østbirk endelig deres nye OK Vaskehal på Storegade til at køre og næsten før nyheden var ude var der kø foran det nye anlæg.
Lokalnyt

OK Vaskehal klar, men der mangler noget!

1. december 2021
Den nye OK Vaskehal i Østbirk er færdigbygget før end beregnet og skulle have været taget i brug i denne uge, men en enkelt ting mangler før end den første bil kan blive vasket.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022