Superbrugsen

Lokalnyt

Roséindekset: En vejrprognose på flaske

3. juli 2024
ØSTBIRK - Rosévin er som en kærlig krammer fra solen selv. Når vejret er godt, strømmer folk til flaskerne. Brugsuddeler Kenneth Jespersen deler sine tanker om sommerens yndlingsdrik og giver os et indblik i, hvordan vejret og rosé går hånd i hånd.
Lokalnyt

Markedsstemning ved SuperBrugsen Østbirk

7. maj 2024
ØSTBIRK -Forår og blomster er noget der hænger sammen, så når SuperBrugsen holder blomstermarked på parkeringspladsen foran butikken, kommer der altid mange mennesker for at gøre et godt køb.
Lokalnyt

Har OK købt halvdelen af SuperBrugsen Østbirk?

15. april 2024
ØSTBIRK - Nej er det korrekte svar. Her i Østbirk er det medlemmerne, der ejer SuperBrugsen, siger formand Per Bonde. Vi er det, der hedder en selvstændig Brugsforening, med eget cvr-nummer, egen bankkonto, det er os, der betaler medarbejdernes løn, og vi har 100% bestemmelse i alle forhold vedrørende butikken.
Lokalnyt

Butikstyveri i SuperBrugsen Østbirk er en stigende udfordring

29. november 2023
Butikstyveri stiger markant i Coops butikker og andre dagligvarekæder. SuperBrugsen Østbirks uddeler, Kenneth Jespersen, afslører alarmerende tendenser og omfattende sikkerhedsforanstaltninger for at bekæmpe denne voksende udfordring, der spænder fra småtyveri til organiseret kriminalitet.
Lokalnyt

ÆldreSagen til portvinssmagning i SuperBrugsen Østbirk

21. november 2023
Torsdag lidt før kl. 19, myldrede det ind i SuperBrugsen Østbirk med gæster, der har medlemskabet af ældre sagen i orden. Årsagen til fremmødet var, at ÆldreSagen Horsens Nord sammen med uddeler Kenneth Jespersen havde arrangeret portvinssmagning i butikken

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024