Superbrugsen

Lokalnyt

Dejlig OK julegave til ØIF

27. december 2021
Endnu en gang kunne OK overrække en velvoksen sponsorcheck til foreningsarbejdet i Østbirk og den glade modtager af 56.200 kroner var ØIF.
Lokalnyt

Kom og få vasket bil i Østbirk

9. december 2021
Efter lidt problemer med forbindelsen til Internettet, fik SuperBrugsen i Østbirk endelig deres nye OK Vaskehal på Storegade til at køre og næsten før nyheden var ude var der kø foran det nye anlæg.
Lokalnyt

OK Vaskehal klar, men der mangler noget!

1. december 2021
Den nye OK Vaskehal i Østbirk er færdigbygget før end beregnet og skulle have været taget i brug i denne uge, men en enkelt ting mangler før end den første bil kan blive vasket.
Lokalnyt

Stor OK-check varmer i Egebjerg

25. oktober 2021
OK har travlt i denne tid med at uddele midler til landets mange foreninger og torsdag var turen nået til Egebjerg hvor EIF og Spejderne fik overrakt en velvoksen gavecheck til deres frivillige arbejde.
Lokalnyt

ØIF takker SuperBrugsen

25. oktober 2021
Efter et år med coronapause kunne Østbirk IF i september gennemføre sponsordag i samarbejde med foreningens hovedsponsor SuperBrugsen Østbirk. Og selv om det nu er en måned siden, er det ikke for sent at sende en stor tak mod SuperBrugsen og især uddeler Kenneth Jespersen.
Lokalnyt

Vennerne fik OK stor check

12. oktober 2021
Fredag eftermiddag var vindfanget i SuperBrugsen Gedved fyldt med glade mennesker, som sammen med brugsuddeler Mikael Steiniche og Henrik Degn van Reysen formand for Gedved Idrætsforeningers Venner, stod klar til at modtage en kæmpe check fra OK.
Lokalnyt

Stor lokal opbakning til sponsordagen i Østbirk

20. september 2021
Det var en stor succes. Sådan lyder den korte konklusion fra Jens Norup Simonsen, formand for Østbirk Idrætsforening om sponsordagen, som SuperBrugsen i Østbirk og den lokale idrætsforening afviklede i lørdags.
Lokalnyt

Østbirk får miljøvenlig vaskehal inden nytår

26. august 2021
OK og SuperBrugsen i Østbirk er gået i gang med byggeriet af en topmoderne og miljøvenlig vaskehal på Stenagervej. Østbirk Murerforretning er én blandt flere lokale håndværksvirksomheder, der er med i byggeprojektet

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021