Sydøstjyllands Politi søger fortsat efter 81-årige Carl PetersenDen 81-årige Carl Petersen forlod i går plejecenter Ceres i Horsens, hvor han bor, og han er ikke set siden torsdag middag. (privatfoto)

Den 81-årige Carl Petersen forlod i går plejecenter Ceres i Horsens, hvor han bor, og han er ikke set siden torsdag middag.

Sydøstjyllands Politi har siden torsdag aften, hvor anmeldelsen blev modtaget, ledt efter den 81-årige mand, blandt andet med helikoptere med termisk kamera i nat i særligt den nordlige del af Horsens, og vi leder fortsat med blandt andet hundepatruljer efter ham fredag. 

Sydøstjyllands Politi opfordrer beboere i hele Horsens til at kigge deres baggårde, haver, skure, udhuse med videre igennem for at hjælpe med eftersøgningen af den 81-årige mand. 

Carl Petersen, der er dement, beskrives som en ca. 172 cm høj mand, almindelig af bygning med gråt fuldskæg og med svagt rødligt hår og er muligvis iført en lys jakke. 

Har du oplysninger i sagen, eller har du set den 81-årige Carl Petersen, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 114. Tak for hjælpen på forhånd
 

Politi

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021