Tinghuset

Lokalnyt

Tinghuset var fyldt til randen

18. januar 2023
Brædstrup Kunstforening afholdt årets første fernisering på Tinghuset og hvad der et kvarter før åbning lignede et sparsomt fremmøde blev til et rent tilløbsstykke, da lokalerne i den smukke gamle bygning blev fyldt til bristepunktet af gæster som ville se Rikke Ryges flotte kunstværker.
Lokalnyt

Fernisering på skøn kunst

9. november 2022
Fredag var der fernisering af kunstneren Ketty Steffensens værker og her kunne man opleve et udpluk af hendes værker fra de sidste 30 år.
Lokalnyt

Erfaren kunstner udstiller i Brædstrup

2. november 2022
Der er ved blive gjort klar til fernisering på Tinghuset i Brædstrup. Man før besøg af Ketty Steffensen som er en meget alsidig kunstner og hendes 40 år som udøvende skinner tydeligt igennem i hendes værker med olie, akryl, kul eller blyant.
Lokalnyt

Brædstrupegnens Årsskrift 2022

31. oktober 2022
Årsskriftet 2022, udgivet af Brædstrupegnens hjemstavnsforening, ligger klart og præsenteres den 10.november kl. 16 på Tinghuset i Brædstrup. Her er alle velkomne til lanceringen, hvor et par af årets skribenter vil præsentere deres arbejde med at skrive til Årsskriftet. Efterfølgende er der et mindre traktement og mulighed for at træffe de fleste af artiklernes forfattere og tale sammen om både nutid og datid.
Lokalnyt

Familiefernisering på Tinghuset

8. september 2022
Mor og søn udstillede deres værker på Tinghuset i Brædstrup, da byens kunstforening havde fernisering i fredags. Og det tredje familiemedlem som tidligere har udstillet på stedet, var så såmænd også til stede.
Lokalnyt

Fotoudstilling i Brædstrup

1. marts 2022
De smukke lokaler i Tinghuset i Brædstrup dannede igen rammerne for Vestbyens Fotogruppes traditionsrige udstilling. Bortset fra foregående år – covid forbuddet - har fotoentusiasterne fra Horsens lige siden 2011 vist et bredt udsnit af medlemmernes billeder.
Lokalnyt

Fotoudstilling i Tinghuset

22. februar 2022
Fra lørdag den 26. februar danner Tinghuset i Brædstrup endnu en gang rammen omkring en udstilling. En fotoudstilling med motiver fotograferet af medlemmer af Vestbyens Fotogruppe, som har deltagere fra hele Horsens Kommunes område.
Lokalnyt

Fuldt hus til fernisering

24. januar 2022
Årets første fernisering løb af stablen fredag 21. januar da Brædstrup Kunstforening bød gæster og medlemmer indenfor for at se på billedkunstner Majken Bilgravs flotte værker.
Lokalnyt

Børnenes udstilling i Tinghuset

21. oktober 2021
Der er aktivitet i Tinghuset i Brædstrup og lørdag kunne Kunstforeningen byde velkommen til fernisering, da de yngste fra børnehaverne i byen havde haft emnedag i næsten en måned og de producerede værker kunne vises frem.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022