Tinghuset

Lokalnyt

Forårsudstilling i Tinghuset: Lokale amatørmalere præsenterer deres kunst

30. marts 2023
På Tinghusets første sal mødes en gruppe på 8 livsglade amatørmalere ugentligt for at udfolde deres kunstneriske evner. De kalder sig simpelthen for "Malerne" og bruger tiden på at male og tegne, samtidig med at de hjælper hinanden med at forbedre deres teknikker ved at give konstruktiv kritik og rådgivning.
Lokalnyt

Der er billeder alle vegne

8. marts 2023
Det er med disse ord Birte Mølgaard åbner sin billedverden og fredag 10. marts får vi andre muligheden for at træde ind og opleve den sammen med hende i Brædstrup.
Lokalnyt

Fuldt hus til åbning af fotoudstilling

27. februar 2023
Vi kender ikke det maksimale antal mennesker som må opholde sig i Tinghuset i Brædstrup, men lørdag eftermiddag var grænsen sikkert nået for der var stuvende fuldt af gæster og glade amatørfotografer som skulle se Vestbyens Fotogruppes udstilling.
Foto af en dansk å
Lokalnyt

Fotoudstilling i Tinghuset i Brædstrup

22. februar 2023
Fra lørdag 25. februar danner Tinghuset i Brædstrup igen rammen omkring årets udstilling. I flere end 10 år har medlemmerne af Vestbyens Fotogruppe lavet udstilling i Tinghuset på Østergade. Fotogruppen består af 18 medlemmer som kommer fra hele Horsens Kommunes område.
Lokalnyt

Tinghuset var fyldt til randen

18. januar 2023
Brædstrup Kunstforening afholdt årets første fernisering på Tinghuset og hvad der et kvarter før åbning lignede et sparsomt fremmøde blev til et rent tilløbsstykke, da lokalerne i den smukke gamle bygning blev fyldt til bristepunktet af gæster som ville se Rikke Ryges flotte kunstværker.
Lokalnyt

Fernisering på skøn kunst

9. november 2022
Fredag var der fernisering af kunstneren Ketty Steffensens værker og her kunne man opleve et udpluk af hendes værker fra de sidste 30 år.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024