Fernisering i hjertet af Brædstrup: Galleri Risums levende kunstfestKunstudstilling ved byens talentfulde, selvlærte billedkunstner Jonna Risum vil transformere Tinghuset til en fejring af farver, natur og ansigter.

Af Jørn Kildall

En sprudlende fernisering

Skriv den 3. juni kl. 14,00 i din kalender og gør dig klar til at træde ind i en verden af levende farver og skabende energi. Jonna Risum, den selvlærte billedkunstner og malermester, åbner dørene til sin fernisering i Tinghuset, Østergade 9, 8740 Brædstrup. Besøgende kan se frem til en eftermiddag i godt selskab med kunst, vin og snacks.
 

Jonna Risum: En farverig fortælling

Jonna, født i Måbjerg ved Holstebro i 1952, er ikke kun en talentfuld billedkunstner, men også bygningsmaler og klubpædagog. Hendes liv er en historie om kærlighed til farver og en urokkelig trang til at udtrykke sig kreativt, selv da det var "utænkeligt at få en kreativ uddannelse, som jeg drømte om." Hendes baggrund som bygningsmaler har givet hende en dyb forståelse og glæde ved farvelære, som tydeligt skinner igennem i hendes kunstværker.

En verden af inspiration

Jonna's værker er præget af hendes inspiration fra naturen, som hun bruger meget tid i. Hendes fascination af spillet mellem lys og skygge, kolde og varme farver, skaber en dynamisk kontrast i hendes arbejde. Hun har også en særlig forkærlighed for træer, som hun flittigt fotograferer.

I de senere år har Jonna udviklet en stor interesse i portrætmaleri, hvor hun har malet både kendte ansigter og portrætter på bestilling. Denne passion for portrætter vil også være tydeligt repræsenteret på udstillingen.
 

En kunstfest i hjertet af Brædstrup

Udstillingen ville kunne ses over to weekender, den 3.-4. og 10.-11. juni, alle dage mellem kl. 14,00 og 17,00. Det bliver en festlig lejlighed, der byder på en rejse gennem farvernes verden, gennem naturens skønhed og gennem de mange forskellige ansigter, som Jonna Risum har formået at forevige på lærredet.

Grib denne chance for at træde ind i Jonna Risums farverige univers, og oplev det lokale kunstneriske talent på tæt hold. Her vil du finde en kunstner, der med stor lidenskab og teknisk kunnen, formår at skabe unikke kunstværker, der taler til både hjerte og sind.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024