Vagn og Lilly fejrede Jernbryllup på GedvedhusPå en helt almindelig fredag for 70 år siden gav Vagn og Lilly Hansen hinanden deres ja. Vi er kun seks år efter slutningen på anden Verdenskrig og den kolde krig raser mellem Vesten og Østblokken og en varm krig har været udkæmpet siden sommeren 1950 i Korea. Denne januar var hårdt ramt af sne i dele af Danmark, hvor den danske statsminister hed Erik Eriksen og den Amerikanske præsident var Harry S. Truman.

Mens verden var af lave drev Vagn og Lilly et landbrug og kørte med mælk. Men tiderne ændrede sig og Vagn blev chauffør for trælasten og Lilly blev rengøringsdame.

Lilly og Vagn har sammen fået 6 børn – alle født inden for 10 år.

De kunne godt lide at tage på campingture i deres ferie og de nød at tage på campingture i blandt andet Skagen og har også brugt mange timer sammen på cykelture.

Efter 58 år med fast base Egebjerg flyttede de begge for et år siden ind på Gedvedhus. 

Tirsdag 19. januar 2021 blev den store dag startet kl. 9.00 hvor beboere, personale og parrets børn overraskede dem med morgensang på Gedvedhus. Sammen hyggede alle sig med fælles morgenmad og til eftermiddagskaffen havde køkkenet kreeret en smuk kage som alle nød.

Da Vagn fik spørgsmålet om hvordan man klarer det at være gift med den samme i så mange år, så lød svaret:

- Jeg ved ikke hvem af os der har holdt bedst ud!
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024