Gedvedhus

Lokalnyt

Der var markedsdag på Gedvedhus

25. maj 2022
Strukturelt udvalg kunne atter åbne for det traditionsrige loppemarked på Gedvedhus efter den lange ufrivillige pause, og mange havde fundet vej til Gedved.
Lokalnyt

”Guld på Godset” eller hjemme i din skuffe?

11. maj 2022
I forbindelse med Loppemarkedet på Gedvedhus søndag d. 22. maj vil kunst- og antikvitetshandler cand.mag. Niels Jørgen Andreasen, Aarhus, tidligere vurderingschef for de største kunstauktioner i Danmark i mere end 20 år - vurdere folks medbragte effekter – bl.a. kunst – antik - design. Andreasen er bl.a. også kendt fra programmet ”Antik duellen” på DR1.
Lokalnyt

Skøn pigeaften på Gedvedhus

26. april 2022
Torsdag 7. april var der pigeaften på Gedvedhus med modeshow fra Friendtex. Aftenens kollektion blev fremvist af 3 lokale piger. Der var fuldt hus med 50 deltagere fra Gedved og omegn.
Lokalnyt

Julemarked på Gedvedhus lørdag 20. november

15. november 2021
Grundet en teknisk fejl kom denne annonce ikke med i ugens udgave af avisen, hvilket vi beklager.

Men spred det gode budskab til alle dine venner og støt julehyggen på Gedvedhus nu på lørdag 20. november klokken 13 - 16.

Lokalnyt

Traditionelt julemarked på Gedvedhus

10. november 2021
Det er ganske vist! Der er atter julemarked på Gedvedhus og i år foregår det lørdag 20. november klokken 13 – 16, i ”Aktiviteten” i huset underetage, hvor der er fyldt med musik, klejner, gløgg og dejlig julestemning.
Lokalnyt

Cirkus i Gedved spredte stor glæde

30. juni 2021
De fleste holder af cirkus og det er noget som bringer minder frem. Torsdag havde Cirkus Trapez slået deres udendørs-cirkus op på plænen foran Gedvedhus og inviteret beboere og personale i cirkus, der var også besøg af beboerne fra Birkebo i Østbirk.
Lokalnyt

Fest og farver på plejecentrene

24. marts 2021
Hvad gør man når underholdningen ikke kan komme ud til plejecentrene i Horsens kommune? Man sender livekoncert fra Horsens Ny Teater via livestreaming!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021