Gedvedhus

Lokalnyt

Julemarked på Gedvedhus lørdag 20. november

15. november 2021
Grundet en teknisk fejl kom denne annonce ikke med i ugens udgave af avisen, hvilket vi beklager.

Men spred det gode budskab til alle dine venner og støt julehyggen på Gedvedhus nu på lørdag 20. november klokken 13 - 16.

Lokalnyt

Traditionelt julemarked på Gedvedhus

10. november 2021
Det er ganske vist! Der er atter julemarked på Gedvedhus og i år foregår det lørdag 20. november klokken 13 – 16, i ”Aktiviteten” i huset underetage, hvor der er fyldt med musik, klejner, gløgg og dejlig julestemning.
Lokalnyt

Cirkus i Gedved spredte stor glæde

30. juni 2021
De fleste holder af cirkus og det er noget som bringer minder frem. Torsdag havde Cirkus Trapez slået deres udendørs-cirkus op på plænen foran Gedvedhus og inviteret beboere og personale i cirkus, der var også besøg af beboerne fra Birkebo i Østbirk.
Lokalnyt

Fest og farver på plejecentrene

24. marts 2021
Hvad gør man når underholdningen ikke kan komme ud til plejecentrene i Horsens kommune? Man sender livekoncert fra Horsens Ny Teater via livestreaming!
Lokalnyt

Gækkebrevs-glæde på Gedvedhus

25. februar 2021
Foråret er fyldt med mange bebudere og gækkebrevet, en gammel tradition som stadig lever, er en af dem som alle holder af. I uge 7 fik beboerne på Gedvedhus overrakt masser af gækkebreve fra 3. klasse på Gedved skole.
Lokalnyt

Vagn og Lilly fejrede Jernbryllup på Gedvedhus

22. januar 2021
På en helt almindelig fredag for 70 år siden gav Vagn og Lilly Hansen hinanden deres ja. Vi er kun seks år efter slutningen på anden Verdenskrig og den kolde krig raser mellem Vesten og Østblokken og en varm krig har været udkæmpet siden sommeren 1950 i Korea. Denne januar var hårdt ramt af sne i dele af Danmark, hvor den danske statsminister hed Erik Eriksen og den Amerikanske præsident var Harry S. Truman.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021