Åbent Hus med fest og farver hos Bilhuset Lund(Foto: Jens Jessen)

Den 6. og 7. maj var der fest og farver hos Bilhuset Lund, som fejrede deres navneskifte med et åbent hus-arrangement fra kl. 11 til 16. 

Af Jørn Kildall.
Fotos: Jens Jessen

Fusionen mellem Algren og Skov samt LC Autoservice har resulteret i det nye navn, Bilhuset Lund, som nu samler de tre virksomheder under ét tag og ét navn.

Dagen bød på masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Der var en hoppeborg til børnene, en pølsevogn, fadøl, sodavand og popcorn til de sultne og tørstige gæster.

Aktiviteter og gæster fra sportsverdenen

For de sportsinteresserede var der besøg af Maria Holm og Stine Bodholt fra HH Elite, som skrev autografer og opsatte et mål, så gæsterne kunne teste deres evner som målskytter. Lørdag var der også besøg fra et par spillere fra HIC Basketball, som ligeledes skrev autografer og var med til at skabe en festlig stemning.
 

(Foto: Jens Jessen)

Det nye navn begejstrer

Reno Taulborg Rasmussen fortalte begejstret om fusionen og det nye navn, som skulle gøre det nemmere for kunderne at finde frem til den rette service. Bilhuset Lund vil fortsat tilbyde den gode service, som kunderne kender fra de tidligere virksomheder, og man vil kunne finde både brugte biler og få lavet serviceeftersyn på sin bil.

Reno understregede, at de har et bredt udvalg af biler, inklusive el-hybrider, og tilbyder services inden for karosseri og meget mere. Med et stort smil tilføjede han: "Ja, vi kan det hele."

Kig ind og få bedre service

Så hvis du er på udkig efter en brugt bil, et serviceeftersyn eller måske en snak om el-hybridbiler, så er Bilhuset Lund stedet for dig. Med deres nye navn og sammenslutning er de klar til at give dig en endnu bedre service og oplevelse.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024