erhverv

Lokalnyt

42 % har fået MUS-samtalen sat på coronapause

3. maj 2021
I en spørgeskemaundersøgelse svarer 42 % af de privatansatte HK’ere, at de ikke har haft en MUS-samtale siden coronaen ramte Danmark sidste år. ’Uforståeligt og uansvarligt,’ lyder det fra næstformand i HK Privat, Anja C. Jensen.
Lokalnyt

Per Mikkelsen fejrer 25-års jubilæum

28. april 2021
Når man træder ind i butikken hos Gantrup Byggemarked, er Per Mikkelsen ofte den første man møder og her får man høj faglig vejledning og man går altid ud igen efter en god handel.
Lokalnyt

Kagehuset udvider med nye ovne

27. april 2021
Hvad vejer 3 tons, er sølvblank, 245 grader varm og har et transportbånd? Det gør den nye moderne stenovn som er blevet installeret hos Kagehuset i Hovedgård.
Lokalnyt

Hver 4. HK’er ønsker et farvel til storrumskontorer

26. april 2021
I en ny undersøgelse fra Epinion peger privatansatte HK’ere på deres ønsker og håb for en tid efter corona. Mens hele 59 % håber, at syge kolleger bliver bedre til at blive hjemme, så drømmer 23 % af HK’erne om, at storrumskontorer bliver afviklet.
Lokalnyt

Danskerne klar til at bruge penge! Fire ud af 10 vil spise mere ude

22. april 2021
I dag åbner de danske restauranter og caféer endelig op for både udendørs- og indendørsservering. Og de får travlt. Det viser en befolkningsundersøgelse fra Arla Pro. I undersøgelsen svarer 38 procent af danskerne, at de forventer at spise ude mindst hver anden uge efter genåbningen. Det skyldes i høj grad ønsket om at støtte restaurationsbranchen.
Lokalnyt

Køb af fysiske varer på nettet boomer under corona

22. marts 2021
Danskernes forbrugsvaner har ændret sig i 2020, hvor corona-pandemien har rykket mere af vores forbrug online. Salg af dagligvarer og take-away oplever vild vækst. Danske webshops vinder terræn i forhold til deres udenlandske konkurrenter.
Lokalnyt

Sommerhusejere lugter guld

18. marts 2021
Antallet af nye sommerhuse til salg er på to uger steget 66 pct. Udsigten til en potentiel økonomisk gevinst får flere til at sætte til salg i et tempofyldt boligmarked.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021