Erhverv

Lokalnyt

Elev fra guldsmed TORN er årets lærling i Sydøstjylland

17. april 2024
ÅSTRUPLUND - De er meget forskellige, men begge dygtige, engagerede i deres fag, gode kollegaer og altid i godt humør. Det var umuligt at pege på kun én vinder, og derfor modtager hele to lærlinge i år DI Sydøstjyllands Lærlingepris 2024
Lokalnyt

Fra ergoterapeut til fodplejerske: Gittes rejse mod selvstændighed

16. april 2024
SØVIND - I Søvind har Gitte Møldrup taget springet fra at være en offentligt ansat ergoterapeut til nu at stå i spidsen for sin egen fodplejeklinik, "Fokus – Klinik for Fodpleje". Med en baggrund inden for ergoterapi og en passion for kroppens velvære, bringer Gitte en unik tilgang til sit nye erhverv.
Lokalnyt

Dagli’Brugsen i Tebstrup lukket

25. marts 2024
Tebstrup står over for en udfordring, da Dagli’Brugsen midlertidigt lukker dørene for at skabe opmærksomhed omkring butikkens økonomiske vanskeligheder. Bestyrelsen håber på lokal støtte gennem øget handel for at sikre butikkens overlevelse.
Lokalnyt

Chris og Julie Baadsgaard Frænde sælger Skolemadpakken.dk

12. december 2023
HORSENS - Skolemadpakken.dk søger ny ejer: En unik mulighed for iværksættere. Efter et succesfuldt årti med Skolemadpakken.dk og en nylig overtagelse af Håndværkerforeningen i Horsens, søger Chris og Julie Baadsgaard Frænde en passioneret køber til deres elskede projekt. Dette er en gylden chance for at videreføre og udvide et veletableret brand i lokalsamfundet.
Lokalnyt

Din Kosmetiker: Lærkes skønhedshus lyser op i Østbirk!

5. december 2023
ØSTBIRK - Midt i Østbirk har Lærke L. Andersen, en 24-årig iværksætter, skabt en oase af skønhed og velvære. 'Din Kosmetiker' på Ryvej 6 er blevet en realitet, og med en blanding af professionel ekspertise og lokalt engagement, skriver Lærke et nyt kapitel i byens historie.
Lokalnyt

Ti år med lokal musik og rytmik

18. oktober 2023
Den 1. november kan tinytone.dk fra Hundslund fejre 10-års fødselsdag. Der er sket meget siden dørene blev slået op i Hestedamsgade i Horsens i 2013. I dag har virksomheden flere egne musik-brands og eget forlag – og i anledning af fødselsdagen er alle velkomne til at kigge forbi i Hundslund og måske gøre et kup til det nye GuldGraver-nodesalg.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024