Erhverv

Lokalnyt

Salling Group indfører prisloft på basisvarer i Netto, Bilka og Føtex

19. maj 2022
Landets største detailvirksomhed går nu aktivt ind og hjælper kunderne i en tid præget af højere udgifter i hverdagen. Salling Group sætter i dag loft for prisen på 100 basisvarer i Netto og 200 i Bilka og Føtex og garanterer dermed, at prisen på de udvalgte varer ikke vil stige frem til den 28. oktober på trods af den fortsat stigende inflation.
Lokalnyt

Fuld gang i lagersalget hos Propperiet

7. april 2022
Claus Venning som er indehaver af Propperiet Vin Import i Brædstrup havde lørdag åbnet sit lagersalg på Østervang – og der var 25 % rabat på alle de skønne flasker, noget mange benyttede sig af.
Lokalnyt

Garvet bager på Food Expo

5. april 2022
Bagermester Henrik Kjær er en travl mand og da han fik en invitation til at kæmpe mod yngre dynamiske kræfter på Food Expo i forrige uge, sagde han ja tak.
Lokalnyt

Yding Grønt kan fortsætte

5. april 2022
Mediet Food Supply skriver at efter tre uger med rekonstruktion er fremtiden sikret Yding Grønt. Virksomheden er købt af ejerne bag DanGrow, DanRoots og Månsson, der alle er medlemmer af salgsfællesskabet Gasa Nord Grønt.
Lokalnyt

Fru Skov og Blomstergården er i top

29. marts 2022
I Brædstrup er der to vinderbutikker og i hele Horsens kommune er der fire. Vi taler om vinderbutikker som er kortlagt i Torsten Bo Jørgensens nye bog Vinderbutikker, som fortæller 23 succeshistorier fra butikker over hele landet.
Lokalnyt

Fra Grønland til New Zealand

15. marts 2022
Vil du opleve næsehorn i Nepal, Grønlands storslåede indlandsis eller gletschere i New Zealand eller noget helt andet har vores lokale rejsebureau rejsogoplev måske rejsen – eller vil gerne lave den.
Lokalnyt

Water of Life i spændende samarbejde

15. marts 2022
Den hyggelige specialbutik, Water Of Life, i Brædstrup er kendt for sit høje faglige niveau og sit store udvalg af spiritus og specialøl. Indehaver Theis Hansen har indgået en aftale med Vin Og Vin-kæden, så butikken bliver kraftig opgraderet på hele vinsortimentet.
Lokalnyt

Marlon Tørmørtel hædret med DI-pris for grøn omstilling

13. marts 2022
Mørtel i sække af genbrugsplast, strøm fra solceller og genanvendelse af næsten alle materialer. Marlon Tørmørtel i Brædstrup er godt i gang med den grønne omstilling, og det nyeste initiativ er miljøvaredeklarationer, så virksomhedens produkter kan bruges i bæredygtigt byggeri. Det er baggrunden for at virksomheden, i kapløb med 17 andre virksomheder fra hele landet, nu vinder Dansk Industris Initiativpris 2021.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021