Erhverv

Lokalnyt

Når portvin er hobby og profession

6. december 2022
Brugsuddeleren i Østbirk, Kenneth Jespersen er en stor kapacitet når det drejer sig om viden på vin. Men hans helt store hobby er portvin som han ved endnu mere om og for Kenneth er det et held også at have sin hobby som sin levevej.
Lokalnyt

Bennys Auto står i et generationsskifte

30. november 2022
Mange kender Bennys Auto - i Østbirk gør de fleste det. Benny har drevet sin virksomhed i 40 år og har fundet sin afløser. Men det betyder ikke at han går på pension selvom han sagtens kunne.
Lokalnyt

Jette er en fighter

24. november 2022
Jette Clemmesen er klinisk tandtekniker og indehaver af Brædstrup & Tørring Tandteknik. Hun er et kendt ansigt i byen og hun har kæmpet sig til hvor hun står i dag, med en virksomhed med seks ansatte som holder til på Bredgade i begge byer.
Lokalnyt

Genbrug er sagen for Lisbeth

23. november 2022
I Yding holder Lisbeth Tokkesdal til og hun tog for kort tid siden springet og blev fuldtidsselvstændig med sin virksomhed RumIgen som arbejder med genbrug i indretning af hjem og kontorer.
Lokalnyt

Fysserne i Hovedgård tror på fremtiden

16. november 2022
Efter nogle tumultariske år er Fysioterapeuterne i Hovedgård og Østbirk igen ved at få en mere stabil hverdag og med to nye ansatte i Hovedgård, håber indehaver Jeppe Thorsager at vejen igen bliver mere lige i fremtiden.
Lokalnyt

Østbirk Bygningsindustri er årets læreplads 2022

9. november 2022
Elevernes succes skal frem i lyset, og ”alle, som kan og vil”, får lov. Sådan lyder mottoet hos den lokale virksomhed Østbirk Bygningsindustri A/S, der hvert år uddanner elever i alt fra logistik til industri- og automatikteknikere. Virksomheden modtager DI Sydøstjyllands LærepladsPris 2022 for at lave gode uddannelsesforløb for lærlinge og elever.
Lokalnyt

VELUX reducerer medarbejderstaben i produktionen

7. november 2022
Siden sommeren har VELUX Gruppen oplevet et fald i salget af ovenlysvinduer som følge af den svære økonomiske situation i samfundet, der påvirker forbrugernes købelyst. Det har resulteret i fulde lagre og et behov for at skrue ned for produktionen på flere af de europæiske fabrikker. VELUX Gruppen har derfor indledt en proces for at reducere i medarbejderstaben på fabrikker i Polen, Danmark, Ungarn, Slovakiet og Tyskland. Op til 430 medarbejdere kan blive berørt.
Lokalnyt

Anerkendelse til Bilpartner i Østbirk

7. november 2022
Værkstedskæden Din Bilpartner er nomineret til Auto Awards 2022, og det glæder Martin Steinmeyer Ell fra Din Bilpartner i Østbirk. Til hverdag går værkstedets mekanikere dog ikke op i prisnomineringer men mere i, at få kunderne hurtigt videre.
Lokalnyt

Sølund Huse vinder Gazelle pris for andet år i træk

4. november 2022
Med en vækst på 465% over de seneste 4 år har familievirksomheden Sølund Huse for andet år i træk fået overrakt en Børsens Gazelle pris, og virksomheden har valgt at investere i nye spændende tiltag. Medejer Mads Nielsen påpeger, at succesen er som følge af, at virksomheden har været god til at omstille sig til markedet, hvor trygge kundeoplevelser og nyskabelse har været en nødvendighed.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022