erhverv

Lokalnyt

Stadig svært at låne til boligkøb i landdistrikter

17. januar 2021
Nye politiske indgreb skulle gøre det nemmere at købe bolig i landdistrikterne, men undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i Danmark viser, at situationen er uændret, mens det endda lokalt er blevet sværere.
Lokalnyt

Hvad laver de på Rydalvej?

17. januar 2021
Mange har spurgt avisen om hvad er det entreprenøren laver på jordstykket mellem Rydalvej og Ryvej i Østbirk. Der har været masser af aktivitet længe, men hvor arbejder man netop der? Vi tog ud og besøgte byggepladsen og fik en snak med SAMN-forsyning som står bag projektet.
Lokalnyt

Førstegangskøbere kan ikke låne penge til bolig

15. januar 2021
Det er stadig svært for førstegangskøbere at låne penge til at købe en bolig. Selv om boligsalget slog alle rekorder i det 2020, vi netop har vinket farvel til, blev det sværere at være ung på boligmarkedet. Det viser en undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i hele Danmark. Udfordringerne skyldes bl.a. nye krav fra Finanstilsynet, siger adm. direktør.
Lokalnyt

Interview med redaktøren

30. december 2020
At lave et interview med sig selv kan virke skørt, men her vil jeg prøve at besvare nogle af de spørgsmål som jeg allerede har hørt og som ganske givet dukker op, når jeg overtager redaktørstolen på Østbirk Avis Østjydsk Avis.
Lokalnyt

Spådom: Over 100.000 ejerboliger sælges igen næste år

27. december 2020
Efter et historisk 2020, hvor boligsalget gik over 103.000 antal handler, er der i 2021 en gentagelse i vente. Det mener Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne med flere end 100 ejendomsmæglerbutikker i hele Danmark. – Baseret på tilbagemeldinger fra alle vores butikker med budgetter for 2021, forventer vi, at det bliver mindst lige så godt, siger han.
Lokalnyt

Byggeboom, uddannelse og bæredygtighed på dagsordenen

22. december 2020
De mange bygge- og anlægsaktiviteter i Horsens Kommune giver god grund til optimisme. Det var meldingen på det årligt dialogmøde mellem Dansk Byggeri og Horsens Kommune, hvor der også blev talt om bæredygtigt byggeri og uddannelse.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021