Erhverv

Lokalnyt

DI: Erhvervslivet har skabt øget råderum

1. juni 2023
Et stærkt erhvervsliv har fået flere i arbejde, og derfor kan Finansministeriet opjustere det finansielle råderum med 16 mia. kroner, og Dansk Industri ønsker at geninvestere i erhvervslivets rammer, så den positive udvikling kan fortsætte
Lokalnyt

Brædstrup-butik udforsker nye ølhorisonter

18. april 2023
I Brædstrup finder vi Water of Life, en velassorteret spiritusbutik – samt Vin & Vin butik - ejet af Theis Hansen. Men nu er tiden kommet til at udvide sortimentet med et bredere udvalg af øl fra nogle af de mest interessante bryggerier i Europa og lokalområdet. Vi møder Theis i butikken, hvor han forbereder et besøg fra brygmesteren fra det lokale bryggeri KANT, som holder til i Gl. Gjessing.
Lokalnyt

Virksomhedsportræt: Fotograf Arendina Post de Jong

5. april 2023
Velkommen til Arendina Post de Jongs fotounivers, en professionel fotograf med studie beliggende i en idyllisk bondegård i Nebel ved Nørrestrand. Arendina er omgivet af smuk natur, der danner den perfekte ramme for hendes fotografering.
Lokalnyt

Det bæredygtige byggeri er et effektivt byggeri

9. marts 2023
Byggebranchen skal omstille sig og bygge mere bæredygtigt. Men hvor de fleste udelukkende forbinder det at bygge mere bæredygtigt med øget dokumentation på byggematerialer og valg af mindre energitunge byggematerialer, vil Danske Byggecentre gerne slå et slag for en tankegang med fokus på hele byggeriets værdikæde.
Lokalnyt

Hestens naturapotek findes i Torp

7. marts 2023
Hos Lisa Kiesbuy i Torp bugner den gamle staldbygning af naturmedicin til heste. Hun er forhandler af Nordic Horse som en omfangsrig produktlinje af naturprodukter til heste og ifølge Lisa så er der et produkt som kan afhjælpe enhver lidelse som hesten måtte pådrage sig.
Lokalnyt

Vestjysk Bank: Vækst i kerneforretningen sikrer tilfredsstillende årsregnskab

16. februar 2023
Vestjysk Bank realiserede i 2022 et resultat før skat på 604 mio. kroner, og bestyrelsen foreslår for første gang i 15 år at udbetale udbytte til bankens aktionærer. Regnskabet er samlet set tilfredsstillende og positivt påvirket af vækst i bankens grundlæggende drift. Banken øger sin indsats inden for vedvarende energi – et marked med et stort potentiale.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023