Årets Gedved borger 2019Ved generalforsamlingen hos Gedved Lokalråd kunne man udover at gøre status over foreningens arbejde også afsløre årets Gedved Borger.

Onsdag aften var der generalforsamling i Gedved Lokalråd, og ligesom andre foreninger blev generalforsamling rykket næsten seks måneder, da det først er nu man kan være flere samlet.

Der var mødt omkring 25 – 30 personer frem i det gamle seminarium for at høre om årets gang i foreningen i 2019. I formandens beretning, kunne Niels Arne Kjærgaard fortælle om indvielsen af Sme´ Majs Bro og om vedligeholdelsen af gadekæret. Det blev fortalt om Sankthansaften 2019 hvor daværende kulturminister Mette Boch holdt båltalen. Forlængelsen af bybusnettet til Gedved blev også vendt. Der var mange emner i beretningen.

Årets Gedved borger 2019

Efter generalforsamlingen kunne man løfte sløret for Årets Gedved-borger som blev Lissi Andersen. I omtalen stod der:

Hun er mangeårig initiativrig i byen helt tilbage til 80erne og hun underviste i ungdomsskole i kreative fag. Ligeså i aftenskolen i 80/90erne. Man så hende stå for tombolaen ved byfesterne i samme periode.

Hun stod for kunstudstilling i kridthuset med såvel egne værker såvel som venner af huset og julestuerne i en årrække i kridthuset.

Hun var også underviser på Gedved hus i en årrække, og stadig aktiv med dette trods det at Lissi har rundet de 90 år. Hun sidder i centerrådet for Gedved hus og var med i bestyrelsen for den nu nedlagte lokale kunstforening på seminariet

Hun er også medhjælper på det årlige loppemarked på Gedved hus og der er sikkert meget mere vi ikke har fået med.

Lissi modtog gave fra galleri Franks.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021