Årets sidste kamp i Forum Horsens løber af stablen onsdagFoto Anita Kristensen

En halvsæson på godt og ondt slutter onsdag aften i Forum Horsens. Her er det Aarhus United, der kommer på besøg, og netop Aarhus United har giver HH Elite store problemer de gange, de to hold har krydset klinger i landets bedste kvinderække. 

Af Peter Troelsen. Foto Anita Kristensen

De små vævre århusspillere har slet og ret giver de gulblusede fra Horsens baghjul, når det gjaldt contraspillet, og Aarhus-træneren Heine Eriksen vil med sikkerhed prøve samme taktik i årets sidste kamp. Om det giver en fordel eller bagslag, vil først vises sig onsdag aften ved ottetiden. 

Horsenspigernes sidste kamp var på udebane mod oprykkerne fra Ringkøbing, og der var aldrig den mindste tvivl om, at HH Elite ville tage de to point med hjem i bussen fra det vestjyske. Midt i anden halvleg var udeholdet foran med 14 mål, inden der gik hat og briller i slutningen, og Ringkøbing kunne reducere nederlagets størrelse til et slutresultat på 22 - 30. 

Målscorerne var fint bredt ud over både bagspillere, fløjspillere og de to kæmpere på stregen. Topscorer i den kamp blev Laura Damgaard med seks scoringer, men også Stine Bodholt havde fundet målformen med hele fire scoringer imod en modstander, der var underlegne på alle parametre.

Efter en decideret ringe start på sæsonen har en trænerfyring og ansættelsen af en af Europas mest erfarne trænere i form af Jan Leslie gjort underværker. Tre nederlag i sæsonens tre første kampe var nok for bestyrelsen, og der blev skiftet ud på bænken. Der blev også købt forstærkninger til målvogterpladsen og også i bagkæden, blev der købt ind med blik på fremtiden.

Serbiske Marija Obradovic har endnu ikke indfriet de forventninger, der var til hende, da hun startede i HH Elite, men stille og roligt er hun ved at komme i kampform, og hun vil givetvis blive en stor forstærkning, når anden del af sæsonen starter med kampe på den anden side af julepausen. I målet har duoen Masson og Sando vist sig som et godt bud på en top tre målvogterduo i Bambusa-kvindeligaen. Vel mødt i Forum Horsens på onsdag. Kampen fløjtes op kl. 18.30, og de gulblusede kan fint gøre brug af en god gang hjælp fra tilskuerrækkerne i en sikkert svær kamp mod Aarhus United, der ligger lige under HH Elite på en niendeplads i rækken.
 

Foto Anita Kristensen

Peter Troelsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021