Unge håndboldpiger med helt i toppenPå billeder ses øverst fra Venstre: Anabell Snedker Rasmussen, Julie Christensen, Isabella Wagner.
I midten fra Venstre: Emilie Grotkjær, Josefine Wagner, Caroline Dalgaard, Maria Green-Andersen, Laura Bilde Nielsen
Nederst fra Venstre: Daniella Hedegaard og Vytaute Matijosaityte
På billedet mangler: Ella Højholt-Krogh, Emma Seeberg og Clara Kronborg Bell

Østbirks U11 håndboldpiger er dygtige. Meget dygtige. Faktisk er de så dygtige, at de har kvalificeret sig til at spille Danmarksmesterskab i Greve den 22.-23. april 2023. 

Det betyder at pigerne lige nu er blandt de 20 bedste hold i Danmark i deres aldersgruppe. Det er superflot af en lille by som Østbirk. Vi har 13 piger i alt der spiller U11 håndbold. De klubber vi er oppe imod, har op imod 40. Derfor er det særdeles flot klaret af pigerne, som er nået så langt takket være en fantastisk træningsmoral, hvor der arbejdes hårdt og hvor der næsten aldrig er afbud. Og en træning, hvor der er plads til at alle kan og tør udvikle sig. Disse forhold skabes af et utroligt sammenhold og fællesskab, som pigerne har bygget op gennem mange år sammen. 

Vi har ingen stjerner på holdet, men vi er alle rigtig gode sammen fordi alle tør at byde ind og tage afslutninger og ansvar. 

For at kunne stille 2 hold, er pigerne nødt til at hjælpe hinanden på kryds og tværs, hvilket styrker fællesskabet og giver flere kampe hvor man kan øve sig. 

Her i weekenden spillede begge hold på hjemmebane i Østbirk hallen, hvor der var kridtet op til Brag i hallen. En fed håndboldoplevelse for alle. 

B holdet startede med en god solid sejr på 28-20 over Hedensted. Emilie Grotkjær blev kåret som kampens spillet for hjemmeholdet. 

Herefter tog AA holdet imod gæsterne fra Kolding i den bedste U11 række. Det blev en spændende kamp som Østbirk endte med at vinde 20-17. Her blev hjemmeholdets Julie Christensen kåret som kampens spiller. 

Begge hold ligger på 1. Pladsen i deres puljer. 
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024