Der var BRAG i Gedvedhallen(Privatfoto)

I Gedved forstår de at holde et BRAG af et håndboldevent. I søndags løb ”BRAG i hallen” af stablen i Gedved. 

Fantastiske frivillige omkring håndbold i Gedved Idrætsforening havde arrangeret en fantastisk dag for store og små. Især havde mange børn glædet sig rigtig meget til en fed dag i hallen med venner og familie med håndbold i centrum. Der var stor opbakning og mange tilskuere – så det var en hal fyldt med liv og glæde – og ikke mindst masser af håndbold.

(Privatfoto)

Klokken 9 startede det op og hele 16 hold kom i løbet af dagen på banen i de 8 spændende kampe der blev spillet – lige fra U9 piger og U11 drenge til serie 2 damer og herrer. Gedved løb med mange sejre men også udehold gjorde sig fortjent til sejr. Før hver kamp var der indløb af samtlige spillere til musik, røg og diskolys i en ellers mørklagt hal, hvor alle tilskuere stod op og klappede spillerne på banen. Alle spillere blev præsenteret med spillernummer og navn før kampen, og det var tydeligt at se, at det både var spændende, sjovt og lidt nervepirrende for flere af spillerne at blive råbt op og klappet ad. Undervejs i samtlige kampe var der speaker på, der kommenterede målscorere og andre spændende ting, der var værd at nævne. Det kunne være flotte redninger af målmanden, en bølge, der skulle sættes i gang hos publikum eller en klapsalve til en spiller, der fx var havnet en tur i gulvet. Spillerne fik lidt fornemmelsen af, at de var stjerner – og det var de. De gjorde de rigtig godt – de fightede, havde gang i godt sammenspil og glæden over sporten var tydelig. Spillernes gejst og publikums opbakning gik op i en højere enhed i Gedvedhallen i søndags. 

(Privatfoto)

Gedved Idrætsforenings maskotpandabjørnen Giffer, blev bemandet på fornem vis af forskellige børn fra 5-7 klasse. Udover at Giffer fulgte spillerne ind på banen, var den også med til at dele præmier ud. Der var også flere mindre børn, der fik en highfive og et kram af Giffer. Da Giffer ikke ser ret godt, blev den fulgt rundt af en venlig ledsager og det var tydeligt, at hele det unge ”team-Giffer” hyggede sig med opgaven, der blev udført på allerbedste vis. 

Da Gedved endnu ikke har fået indviet deres nye hal, var der fx ikke et nyt fint cafeområde, der kunne bruges ved arrangementet. Men der var lavet en fin bod, hvor man kunne købe både slik, chips, sodavand, kaffe og lune toast og pølsehorn. Der manglede intet. Måske der bliver et nyt BRAG i hallen igen, når den nye hal er indviet. Så vil der pludselig være meget bedre plads til at spillerne kan varme op og der vil være cafeområde osv. Nu vi er ved den nye hal – så begynder den at se færdig ud og det forventes, at den bliver indviet her i foråret. 

(Privatfoto)

Der blev også solgt Gedved hoodies og t-shirts i en bod i hallen. Disse er også tidligere blevet solgt til fordel for indsamlingen til den nye hal. Salget til BRAG i hallen gik rigtig godt og det er flot som byens borgere bakker op her også. Selvom hallen næsten står færdig, er der stadig ting, der mangler - fx. inventar til caféen, en hejsevæg til hallen og diverse til springcentret. Overskuddet fra tøjsalget gik som tidligere 100% til den nye hal. Det er stadig muligt at købe tøjet med det karakteristiske Gedved-byskilt tryk på.

Specielt tre ildsjæle fra Gedved Idrætsforening havde gjort et stort stykke arbejde. Christina Skov Iversen, Karsten Ørbech og Kasper Søby havde tilsammen stablet arrangementet på benene med alt hvad det indebærer af koordinering, planlægning, forberedelse, program osv. De havde skaffet en masse frivillige, der alle gav den gas og sammen fik skabt rammerne til dette BRAG. Uden frivillige, der kaster en masse timer på at forberedelse, afholdelse og oprydning er sådan et arrangement ikke muligt. Virkelig en flot indsats – et flot arrangement og en flot opbakning. Det var en fornøjelse af være i hallen i søndags. 

(Privatfoto)

Gedved Byfest sponsorerede præmier til samtlige spillere + en ekstra præmie til kampens bedste spiller for hvert hold i hver kamp. Værd at nævne er også hovedsponsorerne for Gedved Idrætsforening som er Malerforretningen Mehr, Lindved Tag, CEFICON, Gedved Auto og Gedved Entreprenørforretning. Øvrige sponsorer, der også er meget vigtige for Gedved Idrætsforening, er Gedved Idrætsforeningers Venner, P. Olesen og Super Brugsen i Gedved.

(Privatfoto)

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023