Affald

Lokalnyt

Så meget blev der fundet på Affaldsindsamlingen

1. maj 2021
Der blev fundet masser af takeaway-emballage, engangsmundbind og andet skrald, da børn og voksne i hele landet deltog i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Nu er det indsamlede affald gjort op.
Lokalnyt

Allan tager skraldet i Gantrup

29. april 2021
Allan B. Christensen fra Gantrup mødte op til indsamlingsdagen søndag 18. april i Østbirk og havde besluttet sig for at indsamle skrald i vejsiden mellem Østbirk og Voervadsbro. En simpel og hurtig opgave mente han.
Lokalnyt

Affaldsindsamling hele ugen

20. april 2021
Uge 15 var ugen hvor Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løb af stablen og i vores lokalområde benyttede mange sig af, at få ryddet op efter dem som mener naturen er deres private skraldespand.
Lokalnyt

Affaldsuge kulminerer i weekenden

16. april 2021
I weekenden kulminerer Affaldsindsamlingen med mere end 2.200 lokale indsamlinger i hele landet. Her skal tusindvis af danskere ud med handsker og sæk for at give naturen en hånd.
Lokalnyt

Naturvenner vil takeaway-svineri til livs

12. april 2021
Fra i dag går jagten ind på al den takeaway-emballage, der ligger og flyder i naturen, når årets affaldsindsamling skydes i gang. Men skal problemet med henkastede kaffekopper og fødevarebeholdere for alvor løses, er der brug for et endeligt opgør med engangsemballagen, mener Danmarks Naturfredningsforening, der efterlyser bindende nationale mål og flere tiltag på området.
Lokalnyt

240 tons affald efterladt langs de store veje i Syddanmark

27. marts 2021
Alt for meget affald ender i vejkanterne rundt om i Danmark, og langs de store veje i Syddanmark bliver mængden af opsamlet affald målt i tons – mange tons. Med en simpel ’tak’ forsøger Vejdirektoratet at få bilisterne til at tænke over deres adfærd.
Lokalnyt

1140 børn skal samle affald i Horsens Kommune

27. marts 2021
Når Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løber af stablen i uge 15, bliver det med stor opbakning fra de danske skoler og institutioner. I Horsens Kommune skal 1140 børn ud i det fri for at indsamle andres efterladte skrald.
Lokalnyt

Hovedgård tager skraldet

16. marts 2021
Spejderleder Mia Hansen i Hovedgård er et rigtigt friluftsmenneske, men der ærgrer hende at se affald smidt i naturen, derfor tog hun initiativ til fælles skralde-indsamlingsdag i Hovedgård søndag 14. marts.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021