Blomstermusen er klar til påskeI Åes på Helmesvej ligger den hyggelige butik, Blomstermusen, inde i den firlængede gård og her har man allerede fået masser varer hjem og de gule farver titter frem i butikken – for inden længe er det påske.

Allerede når man træder ind i butikken som ikke er ramt af lukning, bemærker man at der er stillet handsker og håndsprit frem til kunderne:

- Vi må alle være ekstra forsigtige i øjeblikket og jeg vil ikke have at mine kunder smitter hinanden eller mig… ja eller den anden vej og derfor lukker jeg kun to kunder ind ad gangen, indleder Musen Løfgren og viser de mange nye flotte varer frem som hun har modtaget og stillet flot op.

Det er sket forskellige ændringer i butikken og man er blevet forhandler af MAILEG som er kendt for deres søde tøjdyr, legetøj og tilbehør til højtiderne – og det meste kan allerede opleves i gårdbutikken, side om side med den lækre Aalborg Chokolade. Blomstermusen har allerede planlagt kundeaften 30. april og 1. maj hvor MAILEG produkterne vil blive præsenteret.

Blomstermusen har også fået skriveartikler, skriveblokke og hundeting i sortimentet, og der kommer endnu mere i butikken indenfor de næste 6 – 8 uger, garanterer Musen Løfgren.

Hvis man ikke har muligheden for at besøge butikken, eller er man nervøs for at bevæge sig ud i disse corona-tider er det også muligt at få varerne bragt hjem og som Musen Løfgren fortæller:

- Det har altid været muligt at få varer bragt gratis ud når man handler hos mig, bare det er inden for en afstand af 15 kilometer, så bringer jeg til døren. Her er alting næsten som det plejer at være, griner hun.

Blomstermusen er kendt for sine flotte blomsterbindinger og som noget nyt kan man nu købe blomsterbuketter det meste af ugen, dog med lidt begrænsninger søndag og mandag. Men der skal ringes og bestilles med et par dages varsel. Blomstermusen laver en del sorgbinderi og Musen Løfgren har netop investeret i en ”båndmaskine” og hun fortæller:

- Når vi laver begravelsesbinderi, er det altid flot med et bånd og nu kan jeg selv printe et silkebånd med valgfri tekst til at sætte på f.eks. kranse. På den måde får kunderne lige den tekst som de vil have.

Musen Løfgren skynder sig ud på lageret og finder flere nyheder frem og stiller dem ind i butikken så kunderne kan se hvad der er på hylderne.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021